vízjelcorp slider

MindentMent Corporate

Egyedülálló programunkkal, pályázatunkkal támogassa dolgozói fogászati ellátását költséghatékonyan, növelve ezzel a cég iránti lojalitásukat, és tegye még vonzóbbá vállalatát a munkavállalók számára!

képkép

Aranyi Rita fotó

Aranyi Rita
a MindentMent® fogászati
rendelőhálózat Orvos HR igazgatója

Kedves Cégvezető / HR-vezető!

Jelenleg a vezetők számára a legnagyobb kihívást a munkatársak megtartása, a fluktuáció csökkentése és az új, motivált munkatársi bázis felépítése jelenti.

Egy értékes ember távozása, pótlása és az új munkatárs munkába állítása többmilliós költséget jelent egy cég számára.

A Harvard Business Review-ban található üzleti tanulmány szerint, ha egy vállalatnál a fluktuáció meghaladja az éves 17%-ot, az akár felemésztheti a cég teljes éves eredményét.

A másik fontos dolog az employer branding, illetve a gondoskodó, emberközpontú munkáltatói attitűd.

Az ügyfelek magas elvárása és a kiemelkedő eredmények, célok elérése érdekében stratégiai jelentőségű, hogy egy első osztályú cég, első osztályú munkatársakat vegyen fel.

A cégek most azért versengenek, hogy a legjobb munkavállalókat szerezzék meg maguknak.

Magyarországon a cafeteria adókedvezményeinek megszűnése komoly kihívások elé állította a vezetőket. Hogyan és mit lehet adni a munkatársaknak, hogy az számukra megfelelő értéket képviseljen, és a cég számára költséghatékonyan, minimális ráfordítás mellett megvalósítható legyen.

Erre a problémára válaszul hoztuk létre a MindentMent® Corporate gondoskodó programjait, és a hozzájuk kapcsolódó Dentális Kultúra Nagykövete védjegyet, melyeket Budapesten működő, 80 fő feletti cégek részére dolgoztunk ki.

Hogyan működnek a MindentMent® Corporate programjai?

mosolygó lány kép

Pályázatunkkal, - melyet most az első 50 jelentkezőnek nyújtunk, - lehetőségük nyílik csatlakozni egy olyan programhoz, mely jelképes, egyszeri regisztrációs díj fejében, fogászati diagnosztikával támogatott konzultációt, vizsgálatot, valamint jelentős kedvezményeket biztosít az összes munkatársuk és azok családtagjai számára. Ez a MindentMent® Corporate OPTIMUM programja. Vagy választhatják PRÉMIUM megoldásunkat egy szűkebb munkavállalói csoport (pl. menedzsment) részére, ami már finanszíroz komolyabb fogászati beavatkozásokat is, jelentős kedvezménnyel.

dentális kultúra nagykövete 2024 logo

A pályázattal egyben elnyerhető védjegy: a MindentMent Fogászati rendelőhálózat által alapított védjegy célja elismerni a dentális egészség és kultúra fejlesztése érdekében tett munkáltatói erőfeszítéseket. Az eredményes Corporate pályázók egyben elnyerik a Dentális Kultúra Nagykövete 2024 védjegy használatának jogát, mely tovább erősíti a munkáltatói márkát.

Büszkék vagyunk a Dentális Kultúra Nagyköveteire

kollázs

Mit tartalmaz a MindentMent® OPTIMUM programja?

Ezt a programot a vállalat összes dolgozója, és családtagjaik vehetik igénybe, létszámtól függetlenül, extra költségek nélkül.

Díjmentes fogászati állapotfelmérés grafika
Díjmentes panorámaröntgen felvétel
25% kedvezmény dentálhigiéniai kezelésekre grafika
 1. Díjmentes fogászati vizsgálat, állapotfelmérés, konzultáció – évente 2 alkalommal, tetszőlegesen választható időpontban.
 2. Díjmentes panorámaröntgen-felvétel készítése konzultáció során – évente 2 alkalommal, tetszőlegesen választható időpontban.
 3. 25%-os kedvezmény dentálhigiéniai kezelésekre: fogkő-eltávolítási és fogfehérítési szolgáltatásra.
 4. Díjmentes kismama szűrés.
 5. A programban részt vevő vállalatok munkavállalói és azok családtagjai, külön a cég számára biztosított, kiemelt online felületen tudnak bejelentkezni az egyes szolgáltatásokra.

Segítünk a program népszerűsítésében a kollégák körében

Mit tartalmaz a MindentMent® PRÉMIUM programja?

A PRÉMIUM programunkat elsősorban egy szűkebb munkavállalói csoport részére hoztuk létre, annak érdekében, hogy segítsünk a cégeknek a kulcspozícióban lévő munkatársaik megtartásában. Ebben a csomagban a cégvezetők dönthetik el, hogy milyen költségkeretet szeretnének biztosítani a kedvezményezetteknek.

Díjmentes fogászati szűrőprogram grafika
Díjmentes fogászati vizsgálat grafika
Fogászati kezelések 20% kedvezménnyel grafika
25% kedvezmény dentálhigiéniai kezelésekre grafika
 1. Díjmentes szűrőprogram: szájüregi rákszűrés, labor, konzultáció – évente 2 alkalommal, tetszőlegesen választható időpontban.
 2. Díjmentes állapotfelmérés, konzultáció, panorámaröntgen-felvétellel – évente 2 alkalommal, tetszőlegesen választható időpontban.
 3. Fogászati kezelések EXTRA 20%-os kedvezménnyel, a munkáltató által meghatározott éves költségkeret terhére (min. 100 000 Ft /fő/év-től).
 4. 25%-os kedvezmény dentálhigiéniai kezelésekre: fogkő-eltávolítási és fogfehérítési szolgáltatásra.
 5. Díjmentes kismama szűrés.
 6. A PRÉMIUM programban résztvevő vállalatok munkavállalói, külön a számukra biztosított, kiemelt online felületen tudnak bejelentkezni az egyes szolgáltatásokra.

Néhány cég, akik mellettünk döntöttek

magyar telekom logo
vodafone logo
dm logo
istyle logo
schiller logo
mol logo
dreher logo
regio játék logo
union logo
epam logo
foodora logo
K&H logo
ing logo
profession logo
marriott logo
emag logo
sony logo
erste logo
sap logo
bonafarm logo
bkk logo
bud logo
bosch logo
praktiker logo

Szájápolási képzést tartunk Corporate partnereinknek

szájápolás képzés

szájápolás képzés

szájápolás

MindentMent® fogászati hálózat 7 rendelővel Budapesten

Gondolkodott már azon, hogy pontosan mitől lesz megbízható egy fogászat?

Fontos, hogy barátságos, felkészült orvosok fogadják, és sokat számít a professzionális felszerelés és a fájdalommentes kezelés - mindezek pénztárcabarát árakon. Előny, ha a rendelő jól megközelíthető (vagy a város több pontján is elérhető), de szerintünk a megbízhatóság legjobb mutatója, az, hogy az eddigi páciensei mennyire elégedettek.

MindentMent csoportkép

Mindent megteszünk pácienseinkért, ezért lett a nevünk MindentMent. Büszkék vagyunk, hogy ezt pácienseink 86-os NPS értékeléssel ismerték el. Ez jobb eredmény, mint amit a Netflix, az Apple vagy a Starbucks kapott. Pácienseink elégedettsége a legjobb ajánlólevél a számunkra. Nem lennénk meglepve, ha az Önök munkatársai között már most is lennének olyanok, akik évek óta hozzánk járnak.

NPS infografikaMDM NPS infografika

Sokan azért jelentkeznek be hozzánk, mert családtagjuk, barátjuk, munkatársuk boldog mosolya meggyőzte őket, hogy jól döntöttek, amikor a MindentMent® -et választották.

Egy olyan, fogászati specialistákból álló szakértői teamet állítottunk fel, amely teljes körű és hatékony megoldást kínál az esztétikai, konzerváló fogászat, valamint a szájsebészet és a fogszabályozás összes kihívására.

karika grafika pipával
22 év szakmai tapasztalat
Hungarian Dental Awards grafika
Az év fogászati rendelője
2015
Az év magánrendelője grafika
Az év
magánrendelője

2015 / 2016
Szerethető Munkahelyek díj 2020 grafika
Szerethető Munkahelyek díj
2020
Az év betegbarát Szolgáltatója
Az év betegbarát szolgáltatója
2023
orvos-paciens kezet fog

6 érv, a MindentMent® Corporate programja mellett

 1. Jelképes, egyszeri regisztrációs díjért cserébe jelentős juttatást nyújthatnak az összes munkatársuk részére.
 2. Programjaink növelik a lojalitást, csökkentik a fluktuációt, és ezáltal a cég jelentős összegeket takarít meg.
 3. Munkavállalóik kiemelt, minőségi és fájdalommentes fogászati kezeléseket kaphatnak a MindentMent® hét budapesti prémium rendelőjében.
 4. Díjmentes vizsgálatokat és kedvezményeket biztosít minden munkavállalójuk számára: díjmentes állapotfelmérést, vizsgálatot, panorámaröntgent, 25%-os kedvezményt a dentálhigiéniai kezelésekből (teljes fogkozmetika: fogkő-eltávolítás, fogfehérítés). A PRÉMIUM program pedig további EXTRA 20%-os kedvezményt biztosít az összes fogászati beavatkozásra.
 5. Minden munkavállaló egyben a cég nagykövete, így kiemelten fontos, hogy munkatársaik megjelenése tükrözze a cég által képviselt minőséget, értéket és szellemiséget.
 6. Programunkkal, és a Dentális Kultúra Nagykövete védjeggyel, - melyet használhatnak weboldalunkon, állás hirdetéseikben, reklám anyagaikban,... - tovább erősíthetik munkáltatói márkájukat.

MindentMent® előadása a Behaviour HR konferencián

Gergely Andrea

Gergely Andrea, a MindentMent Corporate üzletágvezetője „A dentális kultúra, mint munkáltatói márka elem” című prezentációját azzal a gondolattal kezdte, hogy milyen megindító belegondolni, hány életet menthettek meg cégek a vállalati egészségügyi szűrőprogramok révén. Felhívta a figyelmet arra, mekkora veszélyt jelentenek a szájüregi daganatok, és hogy mennyire fontos ezek rendszeres szűrése. Ezután bemutatta a MindentMent Corporate Fogászati programját, azt az új egészségügyi juttatást, mellyel a munkáltatók támogathatják dolgozóik fogászati szűrését és ellátását.

Milyen előnyöket kínál a MindentMent® Corporate programja egy munkáltató számára?

mosolygó férfi

A munkavállalók üde mosolya mellett számos további előnyt is nyújt a munkáltatók számára a partnerség.

 1. Az Optimum program szolgáltatása egy olyan típusú béren kívüli juttatás, amit nem terhel semmilyen adó.
 2. A munkavállalók számára azok az igazi juttatások, melyek valódi értéket képviselnek, hozzájárulnak saját- és családjuk jóllétéhez.
 3. Ezek a juttatások érezhetően növelik a munkatársak lojalitását.
 4. Mérséklődik a fluktuáció, mert nő a munkavállalók elkötelezettsége, ezáltal látványosan csökken a toborzás, kiválasztás és betanítás költsége.
 5. Az elnyert Dentális Kultúra Nagykövete védjegyünkkel tovább erősíthető a munkáltatói márka.
 6. Az egészséges, motivált munkaerő pozitív jelenlétével növeli a vállalat versenyképességét.

Milyen előnyöket kínál a MindentMent® Corporate programja a munkavállaló számára?

mosolygó férfi
 1. Személyre szabott online bejelentkezési felületünknek köszönhetően munkatársaik egyszerűen tudnak időpontot foglalni bármelyik rendelőnkbe.
 2. Minimális a várakozási idő, a partnerek munkavállalóit prioritással kezeljük.
 3. Nincsenek rejtett mellékköltségek, apró betűs kitételek, minden annyiba kerül, mint ahogy az publikusan a weboldalunkon szerepel.
 4. Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a MindentMent® európai színvonalú fogászati ellátásához.
 5. Az Optimum csomag szolgáltatásai kiterjeszthetők a munkatársak családtagjaira is, így ők is ugyanabban az ellátásban és kedvezményekben részesülhetnek.
 6. Nem megy el felesleges idő magánorvosi rendelések felkutatására, minden tervezhetően, gyorsan és precízen zajlik.

Ismerje meg a MindentMent® Fogászati Rendelőt!

Gyakori kérdések

A szerződéskötés és regisztrációs díj beérkezését követően pontosítjuk az együttműködéssel kapcsolatos teendőket, megküldjük a tájékoztató- és információs anyagokat. Ezt követően azonnal aktiváljuk az Önök cége számára dedikált online bejelentkezési felületünket. Ettől kezdve igénybe vehető a szolgáltatás.

Sajnos nem, mivel Magyarországon a kezelések adóügyi vonatkozásai ezt nem teszik lehetővé. De jó hír, hogy az OPTIMUM csomag szolgáltatásait minden gond nélkül a családtagok is felhasználhatják.

Tudjuk, hogy ezekben a pozíciókban a vezetők rendkívül elfoglaltak, ezért úgy állítottuk össze a programtervet, hogy a legkisebb erőfeszítéssel bevezethető legyen, a legnagyobb hatástöbbszörözés mellett. A rendszer egyszerű, áttekinthető, könnyen bevezethető, így a vezetőknek már csak be kell zsebelniük az elismerést.

Mert az OPTIMUM program gyakorlatilag egy jelképes egyszeri regisztrációs összegért - a munkavállalók számára díjmentesen - teljeskörű állapotfelmérési és diagnosztikai szolgáltatást nyújt, nem beszélve a 25%-os dentálhigiéniai kedvezményről. A cég számára szinte ingyenes, a munkavállalók számára pedig jelentős értéket képvisel, érezhetően javítja a cég munkatársmegtartó képességét. Vonzó szempont lehet a toborzás során is, mivel az álláshirdetésekben érvként használható ez a fajta gondoskodás.

A PRÉMIUM csomag egyedülálló juttatásban részesíti a kedvezményezetteket. Ezen felül, a kulcspozícióban lévő munkatársaknak további 20%-os EXTRA kedvezményt kínál az összes fogászati kezelésre. Ez a megkülönböztetett törődés segíti a vállalatot a munkatársak megtartásában.

Igen, a MindentMent® rendelőiben szinte minden egészségpénztári kártyát elfogadunk. Amennyiben nem állunk szerződésben a kívánt egészségpénztárral, úgy a lehető leggyorsabban szerződést kötünk velük is.

Egy egyszerű döntéssel oldja meg száz munkatársa legfélelmetesebb problémáját, és legyen Ön az év cégvezetője, HR-ese!

Csatlakozzon Corporate programunkhoz,
kérje egyszerű pályázati adatlapunkat!
Töltse ki az alábbi űrlapot és
munkatársunk hamarosan felveszi Önnel
a kapcsolatot.

ikon

22 év tapasztalat

ikon

Többszörösen díjnyertes klinika

ikon

Már 7 helyen Budapesten

1054 Budapest, Báthory u. 24.
1024 Budapest, Retek utca 21-27.
1149 Budapest, Pillangó utca 12.
1054 Budapest, Báthory u. 23.
1122 Budapest, Városmajor utca 5.
1037 Budapest, Bécsi út 314/C
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Várjuk szeretettel!
Gergely Andrea
MindentMent Corporate projektvezető