vízjel

Gyakran Ismételt Kérdések

képrendelő sliderkép

A legtöbb klinikailag alkalmazott fogfehérítő rendszer hidrogén-peroxidot tartalmaz. Ennek magas koncentrációjú változata vagy gyakori használata károsíthatja a fog anyagát, az ínyt és utóérzékenységet okozhat.

A hidrogén-peroxidot alkalmazzák a hajfestékekben és a haj szőkítéséhez is.
A ClearWhite Oxygen egy kíméletes alternatíváját nyújtja a fogfehérítésnek, ugyanis nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, egyáltalán nem károsítja a fogakat és teljesen fájdalommentes, mégis nagyon hatékony módszer.

A fogsorok rögzítéséhez nem alkalmazunk divatos mini implantátumokat (tű implantátumokat), mivel azok tartóssága és szakmai elfogadhatósága megkérdőjelezhető.

A fix, rögzített fogsorok stabilitásához, teljes értékű AlphaBio NEO implantátumokat ültetünk be, melyek valóban hosszú távú, teljes értékű megoldást nyújtanak.

Régóta tudjuk, hogy a fogakat és az implantátumokat körülvevő szövetek károsodása többnyire a nem megfelelő szájhigiéné, illetve a káros szokások (pl. dohányzás) függvénye. A genetikai kutatások korszakában azonban előtérbe kerültek olyan belső, genetikailag kódolt tényezők is, melyek teljesen függetlenek az előbb felsorolt külső károsító tényezőktől.

Neves egyetemek kutatásai támasztják alá, hogy bizonyos gének jelenléte megnövelheti az esélyét a fogágybetegségek (az un. parodontitis) kialakulásának és károsan befolyásolhatja a fogászati implantátumok beültetésének eredményességét is, ha nem vagyunk rá felkészülve.

A gyulladásos, szövetbontó folyamatokért felelős fehérjéknek, (az un. interleukinek) rengeteg típusa és altípusa ismert. Ezen fehérjéknek a képződése genetikailag meghatározott, épp ezért egyénenként változó és genetikailag kódolt, hogy milyen mennyiségben vannak jelen a szervezetben. Így a fogak és az implantátumok körül is felfedhetjük ezeket a típusokat és meghatározhatjuk a kezelés utáni szövetkárosodás rizikóját is egy egyszeri, fájdalommentes genetikai vizsgálat segítségével.

Az általunk elvégzett kezelések előtt minden esetben javasoljuk ennek a genetikai vizsgálatnak az elvégzését, mely segíti az egyénre szabott kezelés megtervezését és a beavatkozás utáni esetleges komplikációk előrejelzését, felmérését.

A kedvező árainkra ÁRGARANCIÁT is vállalunk. Hogyan tudunk ilyen kedvező árakat garantálni?

 • Minőségi alapanyagok
  Nálunk az alkalmazott alapanyagok minősége tekintetében nincs kompromisszum! Mivel a MindentMent több rendelővel rendelkezik, így az alapanyagokat mennyiségi kedvezménnyel tudjuk beszerezni, amit Önnek alacsonyabb árainkkal adunk vissza.
 • Átlátható, egyszerű, korrekt árképzés
  A mi árlistánkban nincsenek apró betűs kitételek, bújtatott, „csillagozott” rejtett költségek.
 • Magas elégedettség, visszatérő páciensek
  A legtöbb páciensünk ajánlás útján érkezik, házastárs, barát, barátnő, munkatárs ajánlásával. Így ügyfeleink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé.

Fogorvos és szájsebész szakértő csapatunk, munkatársaink, kivétel nélkül nagy tapasztalattal rendelkeznek, a szakterületük legjobbjai közé tartoznak, továbbá számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet tagjai.

Nálunk kedves, segítőkész, barátságos orvos csapattal és munkatársakkal fog találkozni, akik mind azért dolgoznak, hogy Ön a legjobb ellátást, kiszolgálást kapja. 

Korszerű fogászati központunkban a legjobb anyagokkal és legkorszerűbb, legprecízebb 3D tervezéssel dolgozunk. Munkáinkra kiemelt 100%-os garanciát vállalunk.

A MindentMent fogorvosi rendelők a város 7 pontján várják.

Nézze meg melyik rendelőnk esik a legközelebb Önhöz?

1054 Budapest, Báthory utca 24. (Pesten a Nyugati pályaudvar közelében, V. kerület)

1122 Budapest, Városmajor utca 5. (Budán a Déli pályaudvar közelében, XII. kerület)

1054 Budapest, Báthory utca 23. (Pesten a Nyugati pályaudvar közelében, V. kerület)

1111 Budapest, Bartók Béla út 32. (Budán a Gárdonyi tér közelében, XI. kerület)

1037 Budapest, Bécsi út 314/C (Budán a Bécsi úton, a TESCO közelében, III. kerület)

1149 Budapest, Pillangó utca 12. (Pesten a Fogarasi úti TESCO parkolója mellett, XIV. kerület)

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Budán a Bartók Béla út és a Hídvég u. sarkán)

Jöjjön el ingyenes és kötelezettségmentes személyes konzultációnkra és elkészítjük kezelési tervét és árajánlatunkat. Ez nem kerül Önnek semmibe.

Ha rendelkezik 30 napnál nem régebbi panoráma röntgenfelvétellel, az feltétlenül hozza magával. Ha nincs ilyen felvétele, azt is szívesen elkészítjük Önnek.

A MindentMent rendelő fájdalommentes fogászati ellátást ajánl Önnek, svájci minőségben, garantáltan a kivételesen kedvező áron, dupla garanciával.

 • A kivételesen kedvező ár nem csak üres reklámfogás, hanem erre Árgaranciát  vállalunk és valóban a  kivételesen kedvező árakat kapja.
 • Fogászati állapotfelmérés, konzultáció - nálunk ingyenes
 • Kezelései terv - nálunk ingyenes
 • Kontrollok - nálunk ingyenes
 • Nálunk nincsenek apró betűs kitételek, bújtatott, "csillagozott" rejtett költségek
 • A professzionális érzéstelenítés mellett a kezelések teljesen fájdalommentesek
 • A magas színvonalon elkészített tömésekre, egyénileg mintázott élethű fogpótlásokra és minden esztétikai kezelésre 100% minőségi garanciát vállalunk
 • Kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező és szimpatikus, kedves orvosok dolgoznak nálunk
 • Gondot fordítunk a betegek folyamatos tájékoztatására a kezelések előtt és közben
 • A minőségi munkákhoz lézerpontosságú fogtechnikai háttérrel rendelkezünk
 • Nálunk kellemes és barátságos a környezet és szabad WiFi, Internet van
 • Nem kell sokat várakozni
 • Hozzánk kötelezettségek nélkül eljöhetnek ingyenes állapotfelmérésre, szakorvosi  konzultációra...


Dupla garanciáról és Árgarancia szolgáltatásunkról, itt olvashat!

Hogyan tudunk ennyire kedvező árakat nyújtani? Kattintson ide és megtudja…

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől – szombatig, 8-16h-ig a rendelkezésére áll. Ha bármilyen kérdése van, munkatársaink készséggel segítenek Önnek. Elérhet minket telefonon, személyesen, emailben vagy online chaten keresztül.
Kapcsolat

Nagyon egyszerű - töltse ki a kapcsolati űrlapot vagy hívjon minket telefonon.

Telefon:
+36 (1) 225-34-88, 
+36 (70) 209-53-90

Ismerje meg a MindentMent® Fogászati Klinika előnyeit

Nézze meg bemutató videónkat és megtudhatja,
hogy ideális hely vagyunk az Ön számára.

 • 22 év szakmai tapasztalat
 • A fájdalommentes fogászati kezelések szakértője vagyunk
 • Budapesten 7 helyszínen is megtalál minket
 • Rendelőink több díjat is elnyertek
 • Több ezer elégedett és visszatérő ügyfelünk van
 • Kollégáink a szakma legjobbjai közé tartoznak

Küldetésünk

A MindentMent Fogászati Rendelők küldetése segíteni Magyarország dentális egészségének javulását. Kétféleképpen segítünk: egyrészt azon dolgozunk, hogy minél többek számára legyen hozzáférhető a kiváló minőségű és megfizethető fogászati szolgáltatás, másrészt, ismeretterjesztő szakmai kutatások és cikkek készítésével segítjük a tudatos fog- és szájápolás elterjedését.

Pácienseink elégedettsége kimagasló
az NPS nemzetközi elégedettség mérési mutató alapján

19.638 beküldött értékelés

MDM NPS infografika


Mindent megteszünk pácienseinkért, ezért lett a nevünk MindentMent. Büszkék vagyunk, hogy ezt pácienseink 86-os NPS értékeléssel ismerték el. Ez jobb eredmény, mint amit a Netflix, az Apple vagy a Starbucks kapott.

Nézzen körbe virtuálisan rendelőnkben
kattintson a képre!

váróváró
rotate

Amit nálunk tapasztalni fog:

Barátságos környezet | Kiváló szakemberek | Tökéletes tisztaság | Legújabb technológia 

A fentiek mellett azért is érdemes minket választani, mert a MindentMent® specialistái jelentős tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területén.

 Munkatársaink a szakma legjobbjai közé tartoznak.

vízjel

Már 7 helyen Budapesten

Így könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebbi rendelőnket

pin
térkép

1054 Budapest, Báthory u. 24.
Tömegközlekedéssel:
4, 6-os villamossal, kék (M3) metróval (Nyugati pu. vagy Arany János utcai megálló) vagy piros (M2) metróval (Kossuth Lajos tér), 70-es trolibusz, 9-es autóbusz (Bajcsy-Zsilinszky út), valamint a 115-ös autóbusszal (Hold utcai megálló) érhető el.

Autóval:
A Bajcsy-Zsilinszky útról a Nyugati pu. irányából, jobbra a Kálmán Imre utcába bekanyarodva, az első keresztutca, illetve a Duna felől az Alkotmány utcán haladva a Kálmán Imre utcába jobbra bekanyarodva az első utca.

Pesten a Nyugati pályaudvar közelében található, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Báthory utca kereszteződésétől 30 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1024 Budapest, Retek utca 21-27.
Tömegközlekedéssel:
2-es metróval, vagy a 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető. A Széll Kálmán téri metro-, busz- és villamosmegállóhoz közel.

Autóval:
A Széll Kálmán tér felől a Dékán utcán keresztül könnyen megközelíthető. Javasolt parkolás az utcában vagy a Mammut I.-ben.

Budán a Széll Kálmán tért közelében, a Mammut Bevásárló központtól 100 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1149 Budapest, Pillangó utca 12.
Tömegközlekedéssel:
2-es metróval (Pillangó utca megálló), a 80 és 80A-as trolibusszal, illetve a 130-as busszal közelíthető meg.

Autóval:
A Városliget irányából a Hungária krt. – Mogyoródi út – Pillangó utca útvonalon. A Népliget felől a Könyves Kálmán krt. – Hungária krt. – Kerepesi út – Fogarasi út útvonalon. A rendelő melletti TESCO parkolójában van lehetőség parkolni.

Fogorvosi rendelőnk, Pesten a Fogarasi úti TESCO parkolója mellett, a Pillangó Egészségközpont 2. emeletén található. Az M2-es metró Pillangó utcai megállójától 10 perc sétára.

Útvonalért kattintson ide


1054 Budapest, Báthory u. 23.
Tömegközlekedéssel:
4, 6-os villamossal, kék (M3) metróval (Nyugati pu. vagy Arany János utcai megálló) vagy piros (M2) metróval (Kossuth Lajos tér), 70-es trolibusz, 9-es autóbusz (Bajcsy-Zsilinszky út), valamint a 115-ös autóbusszal (Hold utcai megálló) érhető el.

Autóval:
A Bajcsy-Zsilinszky útról a Nyugati pu. irányából, jobbra a Kálmán Imre utcába bekanyarodva, az első keresztutca, illetve a Duna felől az Alkotmány utcán haladva a Kálmán Imre utcába jobbra bekanyarodva az első utca.

Pesten a Nyugati pályaudvar közelében található, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Báthory utca kereszteződésétől 30 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1122 Budapest, Városmajor u. 5.
Tömegközlekedéssel:
18, 59, 61-es villamossal, vagy 39, 102-es busszal vagy piros (M2) metróval (Déli pu.).

Autóval:
A Széll Kálmán tér irányából a Csaba utca, Városmajor utca útvonalon. A BAH csomópont irányából az Alkotás utca, Maros utca, Csaba utca, Városmajor utca útvonalon. Parkolási lehetőség a Városmajor vagy a Kékgolyó utcában.

Budán a Déli pályaudvar közelében található, a Kékgolyó utca és a Városmajor utca kereszteződésétől 50 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1037 Budapest, Bécsi út 314/C
Tömegközlekedéssel:
A 218-as, 160-as és 260-as busszal közelíthető meg.

Autóval:
Az Árpád híd irányából a Vörösvári út - Bécsi út útvonalon. A Margit híd felől a Lajos utca - Bécsi út útvonalon. A közelben több parkolóhely is található, illetve a környező utcákban is van lehetőség parkolni.

Fogorvosi rendelőnk Budán, a TESCO közelében található, a 260-as busz Bóbita utcai megállójától 1 perc sétára.

Útvonalért kattintson ide


1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
Tömegközlekedéssel:
19 és 49-es villamossal (Karolina út megálló), illetve 58 és 153-as autóbusszal (Karolina úti megálló) közelíthető meg.

Autóval:
A Kálvin tér felől a Szabadság hídon áthaladva, a Bartók Béla úton, a Karolina úti kereszteződés után jobbra található, a Bartók Béla út és a Hídvég utca sarkán. A Petőfi híd felől az Irinyi József u. – Bocskai út – Bartók Béla út útvonalon található. Az irodaház parkolójában van lehetőség parkolni, ezt kérjük, hogy a koordinátor kollégáinknak előre jelezzék.

Fogorvosi rendelőnk Budán a Kosztolányi Dezső tér közelében található, a Bartók Béla út és a Hídvég u. sarkánál, a Bartók Udvar Irodaház földszintjén.

Útvonalért kattintson ide

Kapcsolat - online bejelentkezés

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!

Az üzenet elküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot
és nyomja meg az "Elküld" gombot.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket.

ikon

22 év tapasztalat

ikon

Többszörösen díjnyertes klinika

ikon

Már 7 helyen Budapesten

1054 Budapest, Báthory u. 24.
1024 Budapest, Retek utca 21-27.
1149 Budapest, Pillangó utca 12.
1054 Budapest, Báthory u. 23.
1122 Budapest, Városmajor utca 5.
1037 Budapest, Bécsi út 314/C
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Várjuk szeretettel! A MindentMent csapata