megoszt

SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS

Fájdalom esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Felelősséggel részt tudunk vállalni a kialakult helyzet kezelésében, segítve ezzel pácienseinket és azokat az embereket, akiknek akut fájdalmuk van és nincs kihez fordulniuk. Nálunk biztonságban érezheti magát, mivel a MindentMent fogaszati magánrendelő a legszigorúbb higiéniai elvárásoknak is megfelel.

A jelenleg hatályos kormányrendelet és a Magyar Orvosi Kamara ajánlása alapján csak sürgősségi ellátásra van lehetőség. Teljes fogászati ellátás nem lehetséges, visszavonásig.

Semmit sem fog érezni

A helyi érzéstelenítést modernebb articain hatóanyag tartalmú Ultracain Forte nevű gyógyszerrel végezzük. Ennek nagy előnye, hogy gyorsabban hat, nagyon erős a fájdalomcsillapító hatása, és a minimális hatóideje 75 perc.

Biztonságosan használható kismamáknál, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknél, cukorbetegeknél is. Nem kell aggódnia, mert minden kezelést előre részletesen megbeszélünk és a kezelés közben is lépésről-lépésre elmagyarázzuk, hogy mit fogunk csinálni.


Ingyenes a fájdalomcsillapítás?

Igen, nálunk nem kell a speciális fájdalomcsillapításért sem külön fizetnie. Nálunk ez is benne van a kezelések árában!

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Gyakori kezelések és árak

Érzéstelenítés: nálunk ingyenes
Kontrollok: nálunk ingyenes
Varratszedés: nálunk ingyenes

Vizsgálati díj: 12.000 Ft
Panoráma röntgen: 5.900 Ft
CT felvétel: 19.900 Ft
Fogeltávolítás - egy gyökerű fog: 15.700 Ft
Fogeltávolítás - két gyökerű fog: 17.300 Ft
Fogeltávolítás - három gyökerű fog: 22.500 Ft
Fogeltávolítás sebészeti úton, feltárással: 34.500 Ft
Bölcsességfog eltávolítása - alapszintű: 27.700 Ft
Bölcsességfog eltávolítása sebészeti úton: 39.900 Ft
Gyökércsúcs resectio: 39.000 Ft 
Foggyökér eltávolítása - alapszintű: 21.000 Ft
Foggyökér eltávolítása - sebészeti úton: 32.000 Ft
Varrat: 6.900 Ft
Sinus zárás: 38.900 Ft

Nem mindegy, hogy kihez fordul?

Fogbeültetés, fog implantátum - specialista
Forduljon bizalommal szájsebész specialistáinkhoz
A szájsebészeti kezelések sikeressége nagymértékben múlik azon is, hogy jó szakemberhez forduljon, aki lelkiismeretes és sok tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Modern, kiválóan felszerelt rendelőnkben, nagy tapasztalattal rendelkező, kedves szájsebész és fogorvos specialisták várják.

Országosan egyedülálló Dupla Garancia?

100%-os Minőségi Garancia és Árgarancia

Önnek fontos a minőség és jól teszi, hogy körültekintően a lehető legjobb megoldást szeretné választani! Elvégre az egészségéről van szó...

100%-os Minőségi Garancia!
A kezeléseket követően, félévenként ingyenes kontrollt biztosítunk az Ön számára, amely mellett, 2 év teljes körű garanciát kap.

Dupla garancia részletek >>

Virtuális séta rendelőnkben

Panoráma séta

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktor úr és Tibor
Németh Tibor
Dr. Lukács Dénes doktor úrnál a második implantátumom készült. Nagyon kedves szakember, minden jól sikerült már első alkalommal is.
Doktor úr és Gosztonyiné
Gosztonyi Jánosné
Dr. Lestyán János kedves, megbízható, kiváló szakorvos, aki vissza tudja adni a páciens önbizalmást. A kezelés jó hangulatú rendelőjében és kedves asszisztenciájával jó emlék.
Marton Melinda
Kedves MindentMent csapat! Elsősorban bölcsességfogak eltávolítása miatt kerestem fel a MindentMent fogorvosi rendelőt. Az volt a kérésem, hogy ajánljanak egy olyan szájsebészt, aki kellő empátiával is rendelkezik a páciensei iránt, így kerültem Dr. Vasas Péter szakorvos úrhoz. A doktor úr segítségével és támogatásával sikerült leküzdenem a félelmem. Teljes mértékben megnyugtatott a szakértelmével, kedves, megértő és türelmes hozzáállásával, így nagyon gyorsan kialakult bennem a bizalom. A műtét során végig tájékoztatott arról, hogy éppen mi fog történni, volt lehetőségem pihenni is közben, és rövid szüneteket tartani. Az aszisztensével együtt nagyon jó munkát végeztek, jól együttműködtek, így mindkét alkalommal sikeresen lezajlott a műtét. Végül őszintén meglepett, de egyúttal nagyon jól esett, hogy a műtét utáni napon mindkét alkalommal felhívtak a rendelőből, hogy az állapotomról érdeklődik a doktor úr, hogyan érzem magam. Ilyent eddig még nem tapasztaltam. Nagyon emberséges a bánásmód ebben a fogorvosi rendelőben! Hálás köszönettel, Marton Melinda
Gajdos Erika
Kedves MindentMent. Idén Júliusban voltam a MindentMent-nél először, a meghirdetett fogkőeltávolításon. Teljes mértékben elégedett voltam, a kiszolgálás, kedves volt és előzékeny, a munka precíz és fájdalommentes, és még tanáccsal is ellátott a hölgy, aki kezelt. Csak ajánlani tudom azoknak, akik azt mondják, hogy az ember saját pénzéért sem bánnak vele, úgy, ahogy megérdemelné. Itt az élő bizonyíték, a teljes odafigyelés a páciensre, s precíz munkavégzés, itt tényleg azt éreztem, csak a páciens számít semmi más, ez fontos nekem. Életükre és munkájukra Isten gazdag áldását kívánom. Erika
Kovács Barbara
A doktornő olyan fogaimat mentette meg, amiről például egy jobb sztk-ban már javában lemondtak. Mindemellett sikerült elérnie azt, hogy nem rettegve ülök a székbe. Pedig nálam fogorvosfóbiásabb ember szerintem nincs. Napokkal a kezelés előtt már álmatlan éjszakáim voltak, az ájulás határán érkeztem meg a rendelőbe. Mára mindez neki köszönhetően a múlté.
Klimóné Berkesi
Szívesen írom le a véleményem, mert csak pozitív tapasztalatom van. A doktornő kedvességének, nyugalmának precizitásának köszönhetően nincs bennem a fogászattal kapcsolatban szokásos szorongás. A fogpótlás az első alkalommal kifogástalan, problémamentes volt. A kezelések a hirdetésnek megfelelően valóban fájdalommentesek. A koordinátorok figyelmesek kedvesek és külön köszönet a kezelés időpontjára figyelmeztető SMS-ért. Már több ismerősömnek ajánlottam és fogom még ajánlani rendelőjüket.
P. L. Tamás
Igen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező fogászati beavatkozástól rettegő lóensük vagyok, aki a félszét koromhoz képest idétlenkedéssel és hülyéskedéssel próbálja a rendeléskor kompenzálni. A kezelő orvosom, az asszisztense, valamint a recepciós feladatokat ellátó munkatárs személyében nagyszerű, kedves embereket volt szerencsém megismerni. A rendelésre úgy megyek, mintha olyan helyre mennék ahova szeretettel jár az ember. A figyelemfelhívó SMS-ek küldéséhez külön gratulálok, jól esik a törődés. A kezelésekkor minimálisra igyekeznek csökkenteni az ezzel járó fájdalmakat és nagyon együtt érzően látnak el. Nem utolsó sorban jó humorral is rendelkeznek, ami az ilyen embereknek, mint én sokat számit. Minden Munkatársuknak boldog ünnepeket és sikerekben is gazdag újesztendőt kívánok. P. L. Tamás