megoszt

Részleges fogpótlás kép

Kényelmes, stabil részleges fogpótlás, 100%-os minőségi garanciával

 

Mikor alkalmazunk részleges kivehető fogpótlást?
Mit jelent a "kombinált" fogpótlás?

A korszerű technológiáknak köszönhetően a részleges pótlásaink sokkal élethűbbek, tartósságuk szempontjából is kiválóak, és lényegesen kényelmesebbek, stabilabbak, mint régen.

Részleges kivehető pótlást akkor alkalmazunk, ha a maradékfogak elhelyezkedése és száma nem teszi lehetővé fix, rögzített pótlás készítését.

A részleges fogpótlás elkészítése úgy történik, hogy az alapos tervezést követően lenyomatot veszünk, ennek alapján a fogtechnikai laborban elkészül a részleges fogsor, ami a maradékfogakhoz kapcsokkal, csúsztatóval vagy más módon csatlakozik.

A kombinált munka azt jelenti, hogy az elkészített részleges fogpótlás kombináltan, fix és kivehető elemeket is tartalmaz. A meglévő pillér fogakat ki kell alakítani a kapcsolódáshoz, így azokra sok esetben speciális korona kerül, ami biztosítja a kivehető pótlás stabil rögzítését.

A hiányzó fogak pótlása nem csupán esztétikai kérdés, hanem nagyon fontos élettani hatásai is vannak! A fogak pótlásával visszaáll a normál rágás és állkapocs pozíció.

Teleszkópos részleges fogsor videó - Nézze meg!


 
Műfogsor, protézisek, protézis kép előtte
Műfogsor, protézisek, protézis kép utána
Műfogsor, protézisek, protézis kép előtte
Műfogsor, protézisek, protézis kép utána
Műfogsor, protézisek, protézis kép előtte
Műfogsor, protézisek, protézis kép utána
 

Kapcsos részleges fogsor videó - Nézze meg!

Kedvező árak - Árgaranciával!


Részleges kivehető fogsor kedvező áron, csak 175.900 Ft / fogív - Árgaranciával!

Fémlemezes részleges fogsor kedvező áron, csak 204.900 Ft / fogív - Árgaranciával!

Rugalmas valplast részleges kivehető fogsor kedvező áron, csak 203.900 Ft / fogív   részletek >>

Csúsztatós, gömbfejes részleges kivehető pótlás, rejtett, láthatatlan kapcsolódással,
csak 237.900 Ft / fogív + fix tagok (Alkalmazott Német rendszerek: Vario-Link, Vario-Kugel, Bredennt)


A kedvező fogpótlási árakban nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
  1. Állapotfelmérés

  2. Konzultáció

  3. Kezelési terv

  4. Precíziós lenyomatvétel és tervezés

  5. Fogsorpróba, igazítások

  6. Harapás finomhangolás

  7. Ingyenes kontrollok

Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz INGYENES konzultációra! >>

Ha teljes kivehető műfogsor érdekli, akkor Kattintson IDE! >>

Nem mindegy, hogy kihez fordul?

Részleges fogpótlás képek
Nálunk kiváló specialisták, kedves, megértő orvos csapat várja

A Természetesen nem, mivel a különböző helyeken készülő pótlások és módszerek között, nagy minőségi eltérés is lehetséges!

Mi a legkiválóbb szakemberekkel, technológiákkal dolgozunk, és nem hozunk kompromisszumot a minőség tekintetében.

Technikusaink magas esztétikai színvonalon, választható formájú és színű fogakkal, igény szerint akár egyéni fogfelállítással (torlódás, foghézagok) - alakítják ki a részleges fogpótlás végleges formáját, hogy minél természetesebb hatású legyen.

Fogorvosaink precízen megtervezik pótlását és a finomhangolásoknak köszönhetően pontosan fog illeszkedni és kényelmesebb lesz.

Rendkívüli 1+1 Dupla Garancia?

100%-os Minőségi Garancia

A MindentMent® fogorvosai szívükön viselik, hogy az eredmény hosszútávon tartós legyen, ezért végigkísérik a teljes gyógyulási folyamatot, és a kezeléseket követően, félévenként ingyenes kontrollt biztosítunk az Ön számára. Vagyis, ha az általunk elkészített munkákkal kapcsolatban garanciális problémája lenne, azt díjmentesen megoldjuk.

100%-os Árgarancia

Ha az árlistánkban szereplő kezelésekre jobb árat kapna bármelyik privát fogorvosi rendelőnél, akkor Önnek azon az áron végezzük el a kezelést, és a különbözetet magunkra vállaljuk.

Árgarancia igénybevételi szándékát kérjük még a kezelés előtt jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Dupla garancia részletek >>

A fogpótláshoz harapásemelő sín is szükséges?

Cirkon korona
Átlátszó, kényelmes éjszakai harapásemelő sín

A csikorgatás súlyos károkat okozhat, mert a fogak és a fogpótlások hamar elkophatnak és zománcuk is megsérülhet.

A legtöbb esetben ajánlott az úgynevezett éjszakai harapásemelő sín használata: ezzel az egyszerű módszerrel megvédheti a fogait és fogpótlásait az éjszakai szorítás, csikorgatás káros következményeitől. A harapásemelő használatával megszűnik a fogsor szorításából adódó reggeli izomfájdalom érzés és nem alakul ki állkapocsízületi probléma sem. 

Kérje tanácsunkat, védje meg fogait és pótlásait - takarítsa meg a garancián túli javítások költségét ezzel az egyszerű eszközzel.

AKKOR, felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya,
és kényelmesen tud majd enni és nevetni?

Konzultáció: nálunk ingyenes
Kezelési terv: nálunk ingyenes
Igazítások, harapás finomhangolás: nálunk ingyenes
Kontrollok: nálunk ingyenes

Részleges kivehető fogsor kedvező áron, csak 175.900 Ft / fogív - Árgaranciával!
Fémlemezes részleges fogsor kedvező áron,
csak 204.900 Ft / fogív - Árgaranciával!
Rugalmas valplast részleges kivehető fogsor kedvező áron, 
csak 203.900 Ft / fogív - Árgaranciával!

Csúsztatós, gömbfejes részleges kivehető pótlás, rejtett, láthatatlan kapcsolódással,
csak 237.900 Ft / fogív + fix tagok (Alkalmazott Német rendszerek: Vario-Link, Vario-Kugel, Bredennt)

Ha korrekt megoldást keres, akkor jelentkezzen be MOST ingyenes állapotfelmérésre! 

 

Online bejelentkezés

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Szegediné Bencsik Izabella - MindentMent rendelő
Szegediné Bencsik Izabella
Február 26-án kezdtük el az alsó és a felső fogsorom elkészítését (több komoly probléma is jelentkezett, amit a doktor úr azonnal és profi szinten megoldott) és a mai napon tele van a szám gyönyörű fogakkal és tudok végre rendesen étkezni!! Nagyon köszönöm Dr. Vincze Mátyás doktor úrnak, aki fiatalos lendületével, hihetetlen munkabírásával és nagyon nagy szaktudásával megoldotta a problémámat. Első alkalommal átlátta és azonnal javaslata is volt a legjobb megoldásra.
Doktor úr és János
Dr. Tóth-Kovács János
Már a fogadtatás csökkenti a fájdalmat, a kedves szó megnyugtat és szép emlékek maradnak. Nagy megelégedéssel vagyok Dr. Szabó Levente barátomról és munkájáról. Az asszisztencia kiváló, nyugtató.
Madarász László
Örülünk, hogy a sok fogászati rendelő közül, az Önökét választottuk. Az eddigi igénybe vett szolgáltatásokkal nagyon meg vagyunk elégedve a Feleségemmel karöltve. Tisztelettel. Madarász László és neje
Siposné Jutka
Tisztelt MindentMent rendelő!
Értesítésüket megkaptam, melynek igazán nagyon megörültem. Nagy öröm az, amikor az ember érzi, hogy törődnek vele.
A véleményem a következő: Csak a saját benyomásomat tudom megírni, amely nagyon kellemes és nagyon figyelmes. A beteggel való foglalkozás igazán nagyon figyelemre méltó. Részemről másoknak is merem javasolni az Önök választását. Remélem sem én, sem mások nem fognak csalódni Önökben. Munkájukhoz továbbra is sok sikert kívánok. Tisztelettel: Siposné Jutka
Hullakó Ildikó
Nagyon meg voltam elégedve, a tanácsadással is, mivel problémás a fogsorom, és olyan tanácsot kaptam, amit máshol nem. Visszatérő „beteg” leszek.
Dudás Istvánné Erzsébet
Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményemre! Mivel én elég speciális eset vagyok a siketségem miatt, így először azt méltányolnám, hogy voltak szívesek ezt figyelembe venni. Vagyis az időpont egyeztetéshez e-mailt használhattam. Ezt külön köszönöm. Továbbá a pontos fogadást, az alapos kezelést. Külön méltányoltam, hogy nem akartak, több kezelésre rábeszélni, nem mintha nem lenne rá szükség, de meghagyták számomra a továbblépés lehetőségét! Köszönöm! :) Minden jót kívánok! a MindentMent valamennyi munkatársának. Tisztelettel: Dudásné Erzsébet
Rimóczy Barna
A rendelő: csillagos ötös, Pontosság:Csillagos ötös, Szakmaiság: csillagos ötös, Odafigyelés,fogkezelési tanácsok: csillagos ötös, Oly mértékben meg voltam elégedve, hogy elkértem a kolléganőjük névjegyét, illetve a Budapesti virtuózok maratoni hangversenyére néhány tiszteletjegyet is odaadtam a recepciós hölgynek, aki szintén emberkapcsolatokra van teremtve. Köszönöm szépen és csak gratulálni tudok az MDM-nek!
Tőkés Tímea dr.
Először jártam Városmajor utcai rendelőjükben ez év januárjában. A munkájukkal azóta is igen elégedett vagyok, gyorsan, alaposan és hatékonyan dolgoztak, emellett végig udvariasan és kedvesen válaszoltak a felmerülő kérdéseimre. Noha a megbeszélt időpontnál később kerültem sorra, az ellátás megérte a várakozást. 100%-osan elégedett vagyok Önökkel, az évi rendszeres fogászati kontrollt és a későbbiekben esetlegesen felmerülő beavatkozásokat is Önöknél tervezem végeztetni pozitív tapasztalatom alapján. Üdvözlettel, TT