megoszt

Több 100 mosoly és növekszik...

Ha szabályosan rendezett szép mosolyt szeretne, a lehető legrövidebb idő alatt, márkás fogszabályozó készülékekkel, és mindezt valóban a legjobb áron, akkor jó helyen jár.

ONLINE BEJELENTKEZÉS INGYENES KONZULTÁCIÓRA 


Fogszabályozás

Fogszabályozás

Fogszabályozás

Fogszabályozás

 

 

Kattintson ide és nézze meg a fogszabályozás eredményeit! >>

Fogszabályozás gyermek és felnőtt korban?

A fogszabályozás nem csak gyerekkorban lehetséges, gyakorlatilag bármilyen életkorban alkalmazható, ha a feltételek adottak.

Olyan korszerű, láthatatlan és esztétikus fogszabályozó készülékek vannak, amiről korábban csak álmodhatott. Viselésük kényelmesebb és a kezelési időtartam is jelentősen rövidebb lesz.

Ha szép mosolyt szeretne, akár már ma belevághat. Meglátja, az
önbizalma máris növekedni fog!

 

Mikor van rá szükség?

A fogszabályzásra, fogszabályozó készülékek használatára leggyakrabban akkor van szükség, ha a fogak állása nem megfelelő, ami esztétikai és élettani problémákat, vagy harapási rendellenességeket okoz.

Milyen eredményekre számíthat?

 1. Megszüntethetők a torlódások,

 2. A kiálló frontfogak rendezhetőek,

 3. Harmonikus arcprofil és megfelelő harapási forma alakítható ki,

 4. Gyerekeknél fenntartható a hely, a még elő nem bújt fogak számára,

 5. Elkerülhetőek a későbbi foghúzások,

 6. Gyönyörű mosolya lehet, amitől jobb lesz a megítélése is.

 7. Nézze meg  a készülékeket, ajándékokat és a legjobb Akciós Árakat!

  Ezek az árak a piaci átlagnál minimum 20%-kal alacsonyabbak!
  És erre Árgaranciát vállalunk!  

  Meg fog lepődni...

Virtuális séta rendelőnkben

Panoráma séta
Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Terézia
Horváth Terézia
Nagyon precíz, kedves és segítőkész a doktornő. Odafigyel, pontosan dolgozik :) Odafigyel rám, a legjobb kezekben vagyok.
Doktornő és Nándor
Zánoni Nándor
Eddigiekben nagyon elégedett vagyok, nagyok gyorsan haladunk az úton, ami számomra nagy öröm.
Doktornő és Renáta
Szabó Renáta
Már az első konzultáció alkalmával szimpatikus volt a doktornő. A későbbi kezelések során mindig bizalommal fordulhattam hozzá, ami elengedhetetlen egy ilyen hosszú kezelés során.
Doktornő és Csaba
Jágerszki Csaba
Nagyon elégedett vagyok Kluszka Laura doktornővel, kitűnő munkát végez :) Fájdalommentesen, jó hangulatban telnek a kezelések, a doktornő mindig kedvesen, jókedvűen fogad. Az emlékeztető sms-t jó ötletnek találom.
Doktornő és Orsolya
Nagyné Ráski Orsolya
Daubner Barbara doktornő megfelelő szakértelemmel és végtelen nagy türelemmel dolgozik azon, hogy a mosolyom végül tökéletes legyen. Belső fogszabályozóm segítségével a mindennapokban észrevétlenül alakul a magabiztosságom :)
Doktornő és Éva
Bolvári Éva
Gosztonyi Juliannához járok fogszabályozásra, nagyon elégedett vagyok. Nagyon családias a légkör, ugyanis az 1 éves kisfiammal járunk rendszeresen kontrollra és mindenki nagyon szívesen figyel rá.
Székely Martin
Hihetetlenül kedves recepciósok, és Dr. Gosztonyi Julianna pedig imádnivaló. Örülök, hogy ezt a MindentMent fogorvosi rendelőt választottam! :) És, ami még nagyon fontos, hogy sokkal felszabadultabban mosolygok, mióta fogszabályzóm van, úgyhogy köszönet is
Janzer Szonja
Lányommal, Szonjával Gosztonyi doktornőnél jártunk fogszabályozás kapcsán. Rendkívül bűbájos és szakmailag is rátermett hölgyet ismerhettünk meg személyében. Magam is fogorvost keresek, így vélhetően a közeljövőben én is megfordulok majd a rendelőjükben! További sok sikert! Janzer Andrea
Ternyei Anna
Én a Dr Turi Gáborhoz járok és csak jókat tudok mondani róla. Nagyon kedves, előzékeny és profi abban amit csinál. Ha jól tudom Ő csinálta a Fehér Zoltán X-Faktoros srác fogszabályzását is. Ajánlom mindenkinek.
Waldschmidt Zoltán Krisztián
A Városmajor utcai rendelőbe, Dr. Gosztonyi Juliannához járok fogszabályozásra. A rendelő könnyen megközelíthető, a Déli pályaudvartól gyalog 5 percre található. A váró hangulatos kialakítású. A doktornővel dolgozó szakasszisztens és a koordinátoros lányok is nagyon segítőkészek, kedvesek. A doktornő mindig felkészülten fogad, alapos munkát végez. Nagyon kedves és vidám. :) Öröm hozzá járni.