megoszt

Hogyan képzelje el az All-on-4™ rendszert?

A Nobel csoport fejlesztette ki ezt a fantasztikus megoldást azon páciensek számára, akik teljes foghiánnyal küzdenek, valamely, vagy mindkét fogíven. Az All-on-4 rendszer egy olyan kompromisszumoktól mentes megoldás, ami valóban visszaadja az eredeti fogak érzetét. Ez a fogpótlás a teljes fogívet visszaállítja, úgy, hogy a fogsor 4 implantátumhoz van fixen rögzítve. Olyan mintha a saját fogait kapná vissza.
Nézze meg a videót!

 

Meglátja, ezentúl kényelmes, biztonságos lesz a rágása és végre felszabadultan ehet és nevethet, mert NEM fog kiesni! Ezt a kényelmet és magabiztosságot a műfogsor ragasztók nem biztosítják...

 
fix, rögzített, fogsor, képek előtte
fix, rögzített, fogsor, képek utána
fix, rögzített, fogsor, képek előtte
fix, rögzített, fogsor, képek utána

Válassza a legigényesebb, professzionális megoldást

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézisek csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást. Ezek a műfogsorok esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását.

A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás.

Mit is jelent az All-on-4™??

All-on-4, all on 4
Hosszú távú, biztonságos és végleges megoldás
All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technológiának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését.

Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé, ezáltal visszanyeri természetes mosolyát. Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. 

Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, már akár azonnal be tudunk helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. 4-6 hónap gyógyulási időt követően felhelyezzük a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Kedvező All-on-4™ árak - Árgaranciával!

Nálunk az árakban már eleve benne vannak:


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Kezelési terv készítése

 4. Érzéstelenítések

 5. Implantátum csavarok beültetése

 6. Gyógyulási csavarok

 7. Ínyformázás

 8. Implantátum fejek készítése, behelyezése

 9. Precíziós lenyomatvétel és tervezés

 10. Kapcsolódó teljes fogsor rendszer elkészítése

 11. Fogsorpróba, igazítások

 12. Harapás finomhangolás

 13. Ingyenes kontrollok

Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz konzultációra! >>

All-on-4, all on 4, rögzített fogsor
Professzionális minőségű implantátumok, élethosszig tartó garanciával

100%-os Minőségi Garancia

Implantátum csavar anyaghibára: élethosszig tartó garancia

Implantálásra: 10 év garancia

Fogsorra: 2 év garancia

Az általunk alkalmazott kiemelkedően magas színvonalat képviselő, a Nobel Biocare implantátumok rögzülése gyors és biztonságos. Olyan titán ötvözetekből készülnek, melyeket a szervezet teljes mértékben elfogad.


Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz konzultációra! >>

Nem mindegy, hogy kihez fordul?

fix, rögzített fogsor, fogsor, specialista
Forduljon bizalommal All-on-4™ specialistánkhoz
A kezelés sikeressége nagymértékben múlik a tervezésen és természetesen azon is, hogy jó szakemberhez forduljon, aki lelkiismeretes és sok tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Az All-on-4™ rendszereket kifejezetten erre a területre specializálódott, nagy tapasztalattal rendelkező implantológus és protetikus szakorvosaink készítik.

A genetikai tényezőknek is szerepe lehet az implantációk sikerességében

A MindentMent® rendelőkben genetikai vizsgálatot ajánlunk a pácienseinknek, a fogbeültetés sikerességének növelése érdekében. A legmodernebb genetikai kontroll teljesen fájdalommentes.

A leggyakoribb kérdések

Fájdalommal jár az eljárás?

Az All-on-4™ eljárás célja, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalmat. Erős helyi érzéstelenítőt alkalmazunk és ettől fájdalommentes a kezelés, a beavatkozás után az arcon csak minimális duzzanat és fájdalom jelentkezhet. A betegek gyakran meglepődnek, hogy milyen kevés fájdalmat éreznek, és ez milyen gyorsan megszűnik. A munkába való visszatérés átlagosan 2-3 napon belül megtörténhet, de sok páciens már másnap dolgozni megy.

Mennyi ideig tart a teljes ALL-ON-4™ kezelés?

Az első konzultáció után rendszerint egy nappal később már búcsút vehet a régi kivehető fogsorától és az új, rögzített pótlásával távozhat a rendelőből. Ez a fogászati implantátumok stratégiai elhelyezése miatt lehetséges és ezért a bonyolult műtét feleslegessé válik. Ezen túlmenően csak néhány kontroll vizsgálat szükséges.

Mennyi ideig tart, hogy felépüljek a kezelés után?

A páciensek gyakran meglepődnek, hogy milyen kevés fájdalmat éreznek, és ez milyen gyorsan megszűnik. A munkába való visszatérés átlagosan 2-3 napon belül megtörténhet, de sok beteg már másnap dolgozni megy.

Mennyibe kerül az ALL-ON-4™?

Bár a költségek az előzetes vizsgálat és kezelési terv alapján pontosíthatóak, az All-on-4™ eljárásnak állcsontonként körülbelül 1.900.000 Ft az ára a rendelőnkben és erre árgaranciát is vállalunk. Ha ennél kedvezőbb árat talál, lehet, hogy az ajánlattevő nem rendelkezik megfelelő képesítéssel vagy minősítéssel, vagy az általuk használt termékeknek és implantátumoknak nincsen megfelelő tudományos háttere. Kerülje el a későbbi komplikációkat és a felesleges fájdalmat. 

Az All-on-4™-t úgy tervezték, hogy csökkentse a szükséges csontpótló mennyiségét, amelynek több mint egy év a beépülése, drága eljárás. Mivel csak 4 implantátumot használ a rendszer, általában a költségek is alacsonyabbak. Az All-on-4™ nem csak a megjelenést, önbizalmat és az száj egészségét növeli, hanem visszaadja teljes életminőséget.

Természetes hatású lesz a végleges pótlás?

Igen! Fogorvos munkatársunk Önnel közösen segít kiválasztani az ideális műfogakat, mind forma és árnyalatban, így elérve a természetes fogaktól egy gyakorlatilag megkülönböztethetetlen eredményt. Ezen kívül, gondos és precíz lenyomatot vesznek állcsontjairól, hogy a végleges pótlásnak tökéletes legyen az illeszkedése.

Számít, hogy milyen implantátumokat használnak az eljárás során?

Igen. Csakúgy, mint minden más orvosi beavatkozásnál, a felhasznált termékeknek a minősége rendkívül fontos és hozzájárul az eljárás sikerességéhez. Az All-on-4™ implantátumok és alkatrészek beépülnek a szervezetbe, ezért fontos ezek tudományosan háttere és jó minősége. 

A Nobel Biocare a világ egyik piacvezetője fogászati implantátumok területén. Az évtizedes kutatás és fejlesztés innovatív fogászati megoldásokat eredményeztek, amelyek mind a páciensek életminőségét javítják. Ezek a Nobel technológiák később a fogászati ipar szabványaivá váltak.

1952-ben professzor Per-Ingar Brånemark felfedezte, hogy a titán beépül a csontba. Ez a folyamat forradalmasította a fogászatot és létrehozta a modern fogászati implantológiát. A Nobel kutatói Per-Ingar Brånemarkkal együttműködve a felfedezését piacra vitték és elérhetővé tették az emberek számára.

Alsó és felső fogak is helyreállíthatóak az ALL-ON-4™ eljárással?

Igen. Mindkét fogsort el lehet készíteni ezzel a technológiával.


Milyen a sikerességi arány az ALL-ON-4™ eljárásnál?

A sikerességi arány az All-on-4™ eljárásnál figyelemre méltó, amelyet nemcsak  a páciensek pozitív visszajelzései, hanem a tudományosan bizonyított hatékonyság is alátámaszt. A sikerességi arány egy 10 éves követéses vizsgálat alapján 93,8%-os *.

(*Malo P, de Araujo Nobre M, Lopes A, Moss SM, Molina GJ. A longitudinal study of the survival of All-on-4 implants in the mandible with up to 10 years of follow up. J Am Dent Assoc 2011; 142(3); 

A magasabb életkor aggodalomra ad okot?

Olykor, az idősebb betegek úgy gondolják, hogy a koruk miatt már nem használhatják ki a fogászati implantátumok nyújtotta előnyöket. Azonban az egészség sokkal meghatározóbb, mint az életkor. Ha Ön egészséges ahhoz, hogy kihúzzák egy fogát, akkor általában elég egészséges ahhoz, hogy fogászati implantátumokat is behelyezzenek. Jöjjön el kötelezettségek nélkül személyes konzultációnkra, alkalmassági vizsgálatunkra.

Azt mondták, hogy rögzített pótlások csontpótló nélkül nem helyezhetőek el. Ez igaz az ALL-ON-4™ eljárásra is?

Az All-on-4™ koncepció azon alapul, hogy a fogászati implantátumokat olyan szögben helyezik el, hogy az a lehető legvastagabb csontrészben legyen. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebb fogászati implantátum kerüljön elhelyezésre, így nem szükséges a csontpótlás. 

A legtöbb páciens esetében a kezelés csontpótlás nélkül megoldható, mert az implantátum biztosan elhelyezhető az All-on-4™ koncepció alapján. Jöjjön el személyes konzultációnkra, alkalmassági vizsgálatunkra és pontosan meg tudjuk mondani, hogy az Ön esetében milyen a legideálisabb megoldás.

Más gyártó termékeivel is el lehet végezni ezt a beavatkozást?

A Nobel Biocare rendelkezik kifejezetten az All-on-4™ protokolljára kifejlesztett fogászati implantátumokkal és alkatrészekkel, amelyeket tudományos kutatások és a klinikai vizsgálatok is alátámasztják. A Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával rendelkeznek.

Ha megbízható, korrekt megoldást keres, kedvező áron, akkor jelentkezzen be konzultációnkra, alkalmassági vizsgálatra.Online bejelentkezés

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Eszter
Galóczy Eszter
A rendelőben szerintem mindenki nagyon kedves és mosolygós volt. A konzultáción a doktornő felsorolta az összes lehetőséget, alternatívát, sőt esztétikai tanácsadást is tartott. Felső fogíven teljes körhidat készített a doktornő, figyelembe véve az eredeti fogaimat, arc formámat. Nagyon köszönöm, sokkal magabiztosabb lettem, újra tudok önfeledten mosolyogni.
Szegediné Bencsik Izabella - MindentMent rendelő
Szegediné Bencsik Izabella
Február 26-án kezdtük el az alsó és a felső fogsorom elkészítését (több komoly probléma is jelentkezett, amit a doktor úr azonnal és profi szinten megoldott) és a mai napon tele van a szám gyönyörű fogakkal és tudok végre rendesen étkezni!! Nagyon köszönöm Dr. Vincze Mátyás doktor úrnak, aki fiatalos lendületével, hihetetlen munkabírásával és nagyon nagy szaktudásával megoldotta a problémámat. Első alkalommal átlátta és azonnal javaslata is volt a legjobb megoldásra.
Hullakó Ildikó
Nagyon meg voltam elégedve, a tanácsadással is, mivel problémás a fogsorom, és olyan tanácsot kaptam, amit máshol nem. Visszatérő „beteg” leszek.
Madarász László
Örülünk, hogy a sok fogászati rendelő közül, az Önökét választottuk. Az eddigi igénybe vett szolgáltatásokkal nagyon meg vagyunk elégedve a Feleségemmel karöltve. Tisztelettel. Madarász László és neje
Szenger Katalin
Implantáción voltam a rendelőben, a doktornő mindent elmondott, megnyugtató volt. Később 4 implantátumot csináltak, amivel, most már tudok rendesen enni, ezt nagyon köszönöm. Eleinte féltem az egésztől mert azt hittem, hogy ez egy bonyolult műtét, de nem volt rosszabb mint egy átlagos dolog. Most már örülök, hogy belevágtam. Minden jót Önöknek.
Nagy Edina
Török u. recepció: kedves, segítőkész személyzet. :-) Nem gondoltam, hogy valaha félelem és szorongás nélkül fogok fogászatra járni. Csakis jót tudok mondani. Nagyon kedvesek és megnyugtatóak. A doktornő munkája 100% feletti, az időpontot is tudják tartani. Nagyon örülök, hogy "megtaláltam" Őket/Önöket. :-) Pici hiányosság talán a telefonos elérhetőség, de minden mással elégedett vagyok. Köszönöm, hogy elmondhattam véleményemet, üdvözlettel, Nagy Edina
Berek Jánosné
Nagyon elégedett vagyok szolgáltatásukkal! Az elkészült fogpótlásom nagyon jól sikerült és jól is "működik". A várakozási idő nagyon rövid, a fogadtatás kedves, igazán színvonalas, minden igényt kielégítő fogászati ellátásra találtam a MindentMent rendelőben. Bárkinek bátran ajánlom! Köszönöm: Zsuzsa