megoszt

Eleged van a kínos helyzetekből, a kellemetlen lehelet miatti aggodalomból és a visszafogottan eltakart mosolyokból?

A rágógumi és a mentolos cukorka nem oldja meg hosszú távon a problémát.
De mi okozza a gondot?

Az esetek többségében egyszerűen a fogkő és az elszíneződések okozzák ezeket a panaszokat.

Dentálhigiénikus specialistáink segítségével egy teljesen fájdalommentes, ultrahangos fogkő-eltávolítási kezeléssel megszabadítunk a kellemetlen leheletet okozó fogkőtől, és a fogaid fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek!

Ha vérzik az ínyed fogmosáskor és le van rakódva a fogkő, akkor azt fogkrémmel már nem lehet helyrehozni. A lerakódott fogkő folyamatosan irritálja az ínyt, ami begyullad és vérzik, ilyenkor már csak a fogkő-eltávolítása segít.

Mi történik a kezelés alatt?
Nézd meg az ultrahangos fogkő-eltávolításról szóló videónkat: 

Csípd fülön a párodat is, gyertek el ketten, és használjátok ki az EXTRA páros kedvezményt (Bonusz 6.000 Ft megtakarítás!).

Online bejelentkezés >>

Fogkő eltávolítás
Csillogó, sima és egészséges felület

Egyszerű, gyors – és az eredmény mégis látványos

A fogkő-eltávolítás során egy korszerű ultrahangos eszközzel maradéktalanul eltávolítjuk a fogkövet. Az eljárás tökéletesen fájdalommentes. Hogy a baktériumok újbóli szaporodását megelőzzük, teljesen simára polírozzuk a fogfelszínt.

Az így kialakult állapotot hosszú időn át megőrizheted, ha rendszeresen és helyes technikával mosod a fogaidat – ebben is segítségedre leszünk ingyenes szaktanácsadásunkkal.

Nem is hinnéd, milyen könnyen megszabadulhatsz a mindenkit elriasztó mumustól: a kellemetlen lehelettől – ráadásul még fehérebbek, szebbek is lesznek a fogaid!

A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő. A szájbaktériumok, amelyek a fogak között és a nyelven élnek, mérgeket és kellemetlen szagokat bocsájtanak ki. A fogkő, ez a nagyrészt elmeszesedett lepedékréteg kitűnő táptalaj a baktériumok számára, és a mosolyodat is elrontja. 

A fogkő eltávolításával ettől szabadulsz meg, így a leheleted ismét üde lesz, a fogaid pedig néhány árnyalatot fehérednek is.

Meg akarok szabadulni a kellemetlen fogkőtől MOST – Online bejelentkezés >>


Csípd fülön a párodat is, gyertek el ketten, és használjátok ki az EXTRA páros kedvezményt (Bonusz 6.000 Ft megtakarítás!).

Online bejelentkezés >>

A fogkő-eltávolítás árunk ezeket mind tartalmazza!

Az árban nálunk benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
  eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

 4. Fogak polírozása

 5. Fogközök tisztítása

 6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 7. Ingyenes kontroll

 

Bejelentkezem, mert még az Akciós áron szeretném megkapni >>

AKKOR,
felkészültél rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolyod?

Teljes fogkozmetikai kezelés, ultrahangos fogkő-eltávolítás,
polírozás, 40% kedvezménnyel!

A kezelés akciós ára most, 27.000 Ft helyett, 16.500 Ft!
Páros kedvezménnyel 2 fő részére, már csak 13.500 Ft / fő!
Hozd el barátnődet, párodat is és szerezzétek meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Meddig érvényes az ajánlat?
CSAK a Május 31-ig bejelentkezőknek!
Tue May 31 2020 23:59:59

Online bejelentkezés

Ronda és veszélyes

A fogkő nemcsak esztétikailag zavaró, de súlyos fogágybetegségek okozója is lehet. A fogkő az íny gyulladását okozhatja, ami duzzadttá, vörössé, érzékennyé válhat, étkezéskor és fogmosáskor vérezhet. 

Ha a fogkövet nem távolítják el, az íny folyamatosan gyulladásban marad, a baktériumok szaporodása pedig fogágybetegségekhez vezethet.

Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána
Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána
Fogkő eltávolítás
Egészséges szép fogak hosszú távon, fogkő-eltávolítási specialista segítségével

Kicsit vérzik az ínyed…
Lehet, hogy a fogaidba fog kerülni?

A vérző fogíny intő jel. Ha nem kezelteted, akár a fogak kilazulása és elvesztése is bekövetkezhet. A folyamatot legjobb a lehető legkorábban megállítani, és szakemberhez fordulni. A fogkő leszedésére nem alkalmas semmilyen házi praktika! Csakis szakember tudja megfelelően és biztonságosan eltávolítani. 

A kezelés nálunk teljesen fájdalommentes, mert specialistáink ultrahangos készüléket használnak a fogkő leszedéséhez. 
Válassz olyan kezelést, ami a legjobb a fogaidnak!

Az ultrahangos fogkő-eltávolítás 5 legnagyobb előnye:

 1. a kezelés teljesen fájdalommentes

 2. egészségesen csillogóak, fehérebbek lesznek a fogaid

 3. kifejezetten friss lesz a leheleted

 4. nincs több fogínyvérzés, elmúlik a gyulladás

 5. megelőzöd a fogágy-betegségeket és a fogak korai elvesztését

 

Az ultrahangos fogkő-eltávolítás után annyival fehérebbek lesznek a fogaid, mintha egy alacsony hatóanyag tartalmú fogfehérítésre mentél volna el. Ha még ennél is fehérebb fogakat szeretnél, kímélő peroxidmentes fogfehérítésünkkel tovább javítható az eredmény.

Ne fedd el, inkább számold fel a kellemetlen lehelet okát!
Jelentkezz be fogkő-eltávolításra most még az akciós áron!

A 10 leggyakoribb kérdés

 • Mi a fogkő?

  Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

  A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának. A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

  Bárhol ahol a lepedéket nem sikerül eltávolítani, a réteg tovább növekszik és kialakul a fogkő. A lerakódott fogkő ínygyulladást okozhat és fogágybetegségek kialakulásához, a fogak korai levesztéséhez vezethet. Ezért fontos odafigyelni és rendszeresen ellenőriztetni.

 • Milyen időközönként kell a fogkövet eltávolítani?

  Ez változó, mert mindenkinek mások az adottságai, de általánosan legalább félévente ellenőriztetni kell szakemberrel.

 • Otthon is el tudom távolítani a fogkövet?

  A fogkövet már nem lehet házilagos módszerekkel eltávolítani. Ne próbáld meg otthon magadnak eltávolítani, kaparni, mert kárt okozhatsz a fogzománcban.

  Bízd szakemberre, specialistáink ultrahangos készülékkel teljesen fájdalommentesen eltávolítják a fogkövet és polírozzák a fog felületét.

 • Miért a MindentMent-hez menjek fogkő-eltávolításra?

  A MindentMent piacvezető a dentálhigiéniai, fogkő-eltávolítási kezelések területén. Több esetben más orvosok is hozzánk irányítják a pácienseket, ha ilyen kezelésre van szükség.

  Dentálhigiénikus specialistáink a szakma legjobbjai, kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkeznek. A rendelő modern ultrahangos készülékkel van felszerelve, ami teljesen fájdalommentes kezelést tesz lehetővé. Pácienseinknek ingyenes kontrollt és ingyenes szájápolási tanácsadást biztosítunk.

 • Hogyan távolítják el a fogkövet?

  A fogkövet ultrahangos készülékkel, teljesen fájdalommentesen távolítjuk el. A készülék feje 27.000-37.000 Hz frekvenciájú rezgéssel észrevétlenül leválasztja a fogkövet a fogfelszínről.

  A frekvencia hatására képződő légbuborékok széttörik azt a fogkövet is, amit már hagyományos módszerekkel nem lehet eltávolítani. Ezzel az eljárással sem a fogzománc, sem a fogíny nem sérül meg. Végül puha polírozó kefével polírozzuk a fogakat, amitől csillogóan simává válik a felületük, így később a szennyeződések és a fogkő is nehezebben tapadnak meg rajtuk.
  Az így kialakított egészséges állapot rendszeres és helyes fogmosási technikával hosszú időn át fenntartható.

 • Fájdalmas a fogkő eltávolítása?

  A fogkő eltávolítását specialistáink modern ultrahangos készülékkel, teljesen fájdalommentesen végzik el.

 • A fogkő eltávolítás fehéríti a fogakat?

  Igen, mivel a fogkő - és ez által a kisebb felületi elszíneződések – is eltávolításra kerülnek, illetve polírozzuk is a fogakat.

  Fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek. Ha a kiegészítő sópolírozást is kéred a kezelés mellé a hagyományos polírozás helyett, még szebb, fehérebb hatás érhető el.

 • Honnan tudom, hogy van fogkövem?

  Ha megnézed a tükörben az alsó fogíved belső felét és ott sárgás, vagy barna elszíneződést látsz a fog nyakánál, fogak között vagy máshol, akkor biztosan van fogköved.

  Ha azt érzékeled, hogy leheleted nem makulátlan, vagy vérzik a fogad fogmosáskor, esetleg spontán vérzik, sok esetben ezeknek a hátterében is a fogkő állhat. Ha sok fogköved van, akkor előfordulhat, hogy kis fehér darabkák esnek le, azt hiheted, hogy valamelyik fogadból törtek le kicsi darabok, de valójában az is lehet, hogy a fogkő töredezik és esik le. A fogkő megbújhat olyan helyeken, ahol nem is látható első ránézésre. A fogkő tartós jelenléte ínygyulladást, vérzést és a fogak korai elvesztését okozhatja, ezért érdemes szakemberhez fordulnod és rendszeresen ellenőriztetni.

 • Mit jelent a sópolírozás?

  A sópolírozás vagy homokfúvásként is ismert eljárás, a fogkő-eltávolítás után alkalmazott hagyományos polírozáshoz képest, 2-szer simább, tisztább, tükörfelületet hoz létre, melyen az újabb lerakódások is nehezebben tapadnak meg.

  Az Airflow-val, sópolírozással olyan területek, fogközök is könnyen elérhetővé és gyönyörű tisztává varázsolhatóak, melyek a hagyományos módszerrel csak nehezebben hozzáférhetőek.
  Az Airflow tökéletes tisztaságot biztosít, hatékonyan eltávolítja a színes ételek, italok, illetve cigarettázás okozta elszíneződéseket, így kíméletes fogfehérítőként is alkalmazzuk. Ettől a fogaid sokkal tisztábbak, fehérebbek, egészségesebbek lesznek és a leheleted is határozottan üdévé válik.

 • Miért veszélyes a fogkő?

  A fog- és gyökérfelszínen lerakódott ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladást és fogágy betegségeket okozhatnak és akár a fogak meglazulásához és korai elvesztéséhez is vezethetnek.

  Néha vérzik a fogad fogmosáskor?
  Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Előzd meg a nagyobb bajt, és a fogkő-eltávolítás mellett, a fogágybetegséget is kezeltesd időben.

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.

Fogkő-eltávolítás előtt és után

Fogkő eltávolítás
Előtte   
Fogkő eltávolítás
Utána
MindentMent Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Judit
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Kolléganőnk és Alíz
Gombos Alíz
Igénybe vettem a fogfehérítés és fogkőleszedés szolgáltatásukat. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, hihetetlen kedves és közvetlen Lajkó Judit dentálhigiénikus. Másnak is ajánlani fogom.
Doktornő és Brigitta
Kiss Brigitta
Lajkó Judit dentálhigiénikusnál voltam már harmadik alkalommal fogkőeltávolításon és mindig nagyon kedves volt, a kezelés pedig fájdalommentes.
Doktornő és Krisztina
Ujvári  Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő