megoszt

Fogkő-eltávolítás videó - Nézze meg!

Hogyan lesznek szépek és egészségesek a fogai?

Eltűnnek az elszíneződések, fogkőlerakódások, a fogai pedig ismét szépek, fehérebbek, egészségesebbek lesznek, és a lehelete is kellemesebb lesz - meglátja!

Ha vérzik az ínye fogmosáskor és le van rakódva a fogkő, akkor azt fogkrémmel már nem lehet helyrehozni. A lerakódott fogkő folyamatosan irritálja az ínyt, ami begyullad és vérzik, ilyenkor már csak a fogkő-eltávolítása segít.

Az ultrahangos kezelés egyszerű, teljesen fájdalommentes, az eredmény pedig fantasztikus. Félévente legalább egyszer, távolíttassa el a fogkövét!

Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána
Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána

A fogkő-eltávolítás árunk ezeket mind tartalmazza!

Az árban nálunk benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
  eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

 4. Fogak polírozása

 5. Fogközök tisztítása

 6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 7. Ingyenes kontroll

 

Bejelentkezem, mert még az Akciós áron szeretném megkapni >>

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

Teljes fogkozmetikai kezelés, ultrahangos fogkő-eltávolítás,
polírozás, 40% kedvezménnyel!

A kezelés akciós ára most, 27.000 Ft helyett, 16.500 Ft!
Páros kedvezménnyel 2 fő részére, már csak 13.500 Ft / fő!
Hozza el barátait, párját is és szerezze meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Meddig érvényes az ajánlat?
CSAK az április 15-ig bejelentkezőknek!
Fri Apr 15 2020 23:59:59

Online bejelentkezés

Fogkő eltávolítás
Egészséges szép fogak hosszú távon, fogkő-eltávolítási specialista segítségével

A fogkő-eltávolítás nem csak esztétikai kérdés?

A fogágy kezelés alapvető eleme a lepedék és a fogkő-eltávolítása. A fog- és gyökérfelszínen lerakódott  ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladás és fogágybetegség kialakulásához vezetnek.

Néha vérzik a foga fogmosáskor?

Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Bár eleinte nem tűnik komoly problémának, mégis akár a fogak korai elvesztéséhez is vezethet. Előzze meg a nagyobb bajt, és a fogkő-eltávolítás mellett, a fogágybetegséget is kezeltesse időben.

Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának.

A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

Fogkő eltávolítás
Csillogóan sima egészséges felület

Fájdalommentes ultrahangos fogkő-eltávolítás?

Csillogóan sima egészséges felület

Az íny feletti és alatti fogkő-eltávolításához, azaz a depuráláshoz, korszerű ultrahangos eszközt használunk, mellyel a fogkő maradéktalanul, és teljesen fájdalommentesen eltávolítható.

A felszínhez közel eső rétegben baktériumok telepednek meg, felszínhez való kötődésük azonban relatíve gyenge, így egyperces polírozással és öblítéssel eltávolíthatók.

Ahhoz viszont, hogy a baktériumok újbóli szaporodását is megelőzzük, tökéletesen sima felszínt kell kialakítanunk.

Egy tökéletesen simára tisztított és csillogó csempe felületére lassabban rakódnak le a szennyeződések, mint egy érdes, matt csempefelszínre.

A fogkővel borított zománc- és gyökérfelszín, a lerakódásoktól érdes matt csempéhez hasonlítható, melyet az otthoni száj higiénés eszközökkel nem lehet kellőképpen simára tisztítani.

Specialistánk, a professzionális, fogorvosi rendelőben történő fogágykezelés alkalmával a szabad szemmel is simának látszó, érdességtől mentes, csillogó felszínt készít.

Az így kialakult állapotot, megfelelő és rendszeres fogmosási technikával hosszú távon fenn tudja tartani és megelőzheti a fogkőképződést.

A 10 leggyakoribb kérdés

 • Mi a fogkő?

  Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

  A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának. A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

  Bárhol ahol a lepedéket nem sikerül eltávolítani, a réteg tovább növekszik és kialakul a fogkő. A lerakódott fogkő ínygyulladást okozhat és fogágybetegségek kialakulásához, a fogak korai levesztéséhez vezethet. Ezért fontos odafigyelni és rendszeresen ellenőriztetni.

 • Milyen időközönként kell a fogkövet eltávolítani?

  Ez változó, mert mindenkinek mások az adottságai, de általánosan legalább félévente ellenőriztetni kell szakemberrel.

 • Otthon is el tudom távolítani a fogkövet?

  A fogkövet már nem lehet házilagos módszerekkel eltávolítani. Ne próbáld meg otthon magadnak eltávolítani, kaparni, mert kárt okozhatsz a fogzománcban.

  Bízd szakemberre, specialistáink ultrahangos készülékkel teljesen fájdalommentesen eltávolítják a fogkövet és polírozzák a fog felületét.

 • Miért a MindentMent-hez menjek fogkő-eltávolításra?

  A MindentMent piacvezető a dentálhigiéniai, fogkő-eltávolítási kezelések területén. Több esetben más orvosok is hozzánk irányítják a pácienseket, ha ilyen kezelésre van szükség.

  Dentálhigiénikus specialistáink a szakma legjobbjai, kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkeznek. A rendelő modern ultrahangos készülékkel van felszerelve, ami teljesen fájdalommentes kezelést tesz lehetővé. Pácienseinknek ingyenes kontrollt és ingyenes szájápolási tanácsadást biztosítunk.

 • Hogyan távolítják el a fogkövet?

  A fogkövet ultrahangos készülékkel, teljesen fájdalommentesen távolítjuk el. A készülék feje 27.000-37.000 Hz frekvenciájú rezgéssel észrevétlenül leválasztja a fogkövet a fogfelszínről.

  A frekvencia hatására képződő légbuborékok széttörik azt a fogkövet is, amit már hagyományos módszerekkel nem lehet eltávolítani. Ezzel az eljárással sem a fogzománc, sem a fogíny nem sérül meg. Végül puha polírozó kefével polírozzuk a fogakat, amitől csillogóan simává válik a felületük, így később a szennyeződések és a fogkő is nehezebben tapadnak meg rajtuk.
  Az így kialakított egészséges állapot rendszeres és helyes fogmosási technikával hosszú időn át fenntartható.

 • Fájdalmas a fogkő eltávolítása?

  A fogkő eltávolítását specialistáink modern ultrahangos készülékkel, teljesen fájdalommentesen végzik el.

 • A fogkő eltávolítás fehéríti a fogakat?

  Igen, mivel a fogkő - és ez által a kisebb felületi elszíneződések – is eltávolításra kerülnek, illetve polírozzuk is a fogakat.

  Fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek. Ha a kiegészítő sópolírozást is kéred a kezelés mellé a hagyományos polírozás helyett, még szebb, fehérebb hatás érhető el.

 • Honnan tudom, hogy van fogkövem?

  Ha megnézed a tükörben az alsó fogíved belső felét és ott sárgás, vagy barna elszíneződést látsz a fog nyakánál, fogak között vagy máshol, akkor biztosan van fogköved.

  Ha azt érzékeled, hogy leheleted nem makulátlan, vagy vérzik a fogad fogmosáskor, esetleg spontán vérzik, sok esetben ezeknek a hátterében is a fogkő állhat. Ha sok fogköved van, akkor előfordulhat, hogy kis fehér darabkák esnek le, azt hiheted, hogy valamelyik fogadból törtek le kicsi darabok, de valójában az is lehet, hogy a fogkő töredezik és esik le. A fogkő megbújhat olyan helyeken, ahol nem is látható első ránézésre. A fogkő tartós jelenléte ínygyulladást, vérzést és a fogak korai elvesztését okozhatja, ezért érdemes szakemberhez fordulnod és rendszeresen ellenőriztetni.

 • Mit jelent a sópolírozás?

  A sópolírozás vagy homokfúvásként is ismert eljárás, a fogkő-eltávolítás után alkalmazott hagyományos polírozáshoz képest, 2-szer simább, tisztább, tükörfelületet hoz létre, melyen az újabb lerakódások is nehezebben tapadnak meg.

  Az Airflow-val, sópolírozással olyan területek, fogközök is könnyen elérhetővé és gyönyörű tisztává varázsolhatóak, melyek a hagyományos módszerrel csak nehezebben hozzáférhetőek.
  Az Airflow tökéletes tisztaságot biztosít, hatékonyan eltávolítja a színes ételek, italok, illetve cigarettázás okozta elszíneződéseket, így kíméletes fogfehérítőként is alkalmazzuk. Ettől a fogaid sokkal tisztábbak, fehérebbek, egészségesebbek lesznek és a leheleted is határozottan üdévé válik.

 • Miért veszélyes a fogkő?

  A fog- és gyökérfelszínen lerakódott ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladást és fogágy betegségeket okozhatnak és akár a fogak meglazulásához és korai elvesztéséhez is vezethetnek.

  Néha vérzik a fogad fogmosáskor?
  Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Előzd meg a nagyobb bajt, és a fogkő-eltávolítás mellett, a fogágybetegséget is kezeltesd időben.

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.

Virtuális séta rendelőnkben

Panoráma séta
MindentMent Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Kolléganőnk és Alíz
Gombos Alíz
Igénybe vettem a fogfehérítés és fogkőleszedés szolgáltatásukat. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, hihetetlen kedves és közvetlen Lajkó Judit dentálhigiénikus. Másnak is ajánlani fogom.
Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Doktornő és László
Mindák László
Szűrös Orsolya fogkőeltávolítást végzett el nekem, amivel nagyon elégedett vagyok. Gyors, precíz és fájdalommentes kezelés volt. Csak ajánlani tudom.
Doktornő és Brigitta
Kiss Brigitta
Lajkó Judit dentálhigiénikusnál voltam már harmadik alkalommal fogkőeltávolításon és mindig nagyon kedves volt, a kezelés pedig fájdalommentes.
Doktornő és János
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommntes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Doktornő és Norbert
Fejes Norbert
Pozitív tapasztalat volt Kovács Ildikónál páciensnek lenni, az előző tapasztalataim alapján mindenképp csak ajánlani tudom. Fogkőeltávolítást végzett, és szájápolási tanácsokkal látott el. Bátran ajánlom mindenkinek.
Doktornő és Krisztina
Ujvári Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.
Doktornő és András
Bóta György András
Szűrös Orsolya dentál higiénikussal abszolút meg vagyok elégedve. Fogkőleszedésen jártam, sópolírozást is kértem. A változás fantasztikus volt, a doktornő kedvesen elmondott mindent a beavatkozás előtt, hogy mire számíthatok, ill. tájékoztatott arról is, hogy miként tehetek a fogkő ismételt kialakulása ellen.
Dr. Zolnay Péter
Ma kora délután kerestem fel a Városmajor utcai rendelőt. Mayer Zoltán várt, kedvesen, előzékenyen fogadott a pontos időben. Rendkívüli alapossággal és teljes fájdalom mentességgel végezte el a fogkőeltávolítást, szakszerű ellátást kaptam. Köszönöm! Mindig őt fogom választani! Zolnay Péter dr. reumatológus főorvos
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket
Thaller Péter mo
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Aldona András
Tisztelt MindentMent rendelő! A kiszolgálással maximálisan meg voltam elégedve. A megbeszélt időpontra mentünk fogkőleszedésre a családommal (feleségem és a lányom). A megérkezést követően fél perc várakozási idő elteltével megkezdődött a fogkő leszedése, majd a fogak polírozása. Én mentem be utoljára, a szépítés befejezésével kifizettem a megbeszélt akciós összeget. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek bátran merem ajánlani! Ui.: azóta a lányom keresztszülei is voltak a rendelőben, akik a legjobb barátaim. A.
Exner Gáborné
Elégedett vagyok, minden rendben volt, Örülök, hogy végre találtam egy budapesti fogászatot ahol odafigyelnek a betegekre és árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Igaz kicsit várnom kellett, de ezen kívül minden tetszett.
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon Andreánál. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália
Pelles Petra
Kedves MindentMent Rendelő! Soha nem hittem, hogy egy fogorvosi székben eltöltött fél óra akár kellemes élmény is lehet. :) Az Önök Városmajor utcai rendelőjében azonban a barátságos, otthonos hangulat, a kedves fogadtatás és a minőségi, szakszerű ellátás maximálisan feledtette velem az addigi félelmeket. Kovács Ildikó dentálhigiénikus tökéletes precizitással és a reklámhoz híven valóban fájdalommentesen távolította el a fogkövet. Emellett számos hasznos szájápolási tanáccsal ellátott, melyekért szintén nagyon hálás vagyok... Üdvözlettel: Pelles Petra
Mihályi Zoltán
Tisztelt MindentMent rendelő! Én maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, első osztályú minden és mindenki. Ebben az évben még egyszer biztos, hogy megyek fogkő leszedésre. Pár napon belül kérek időpontot. Köszönettel: Mihályi Zoltán

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő