megoszt

Fogkő-eltávolítás videó - Nézze meg!

Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána

Hogyan lesznek szépek és egészségesek a fogai?

Eltűnnek az elszíneződések, fogkőlerakódások, a fogai pedig ismét szépek, fehérebbek, egészségesebbek lesznek, és a lehelete is kellemesebb lesz - meglátja!


Az ultrahangos kezelés egyszerű, teljesen fájdalommentes, az eredmény pedig fantasztikus.
Félévente legalább egyszer, távolíttassa el a fogkövét!

A fogkő-eltávolítás árunk ezeket mind tartalmazza!

Az árban nálunk benne van!
  1. Állapotfelmérés

  2. Konzultáció

  3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
    eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

  4. Fogak polírozása

  5. Fogközök tisztítása

  6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

  7. Ingyenes kontroll

 

Bejelentkezem, mert még az Akciós áron szeretném megkapni >>

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

Teljes fogkozmetikai kezelés, ultrahangos fogkő-eltávolítás,
polírozás, 40% kedvezménnyel!

A kezelés akciós ára most, 20.000 Ft helyett, 11.900 Ft!
Páros kedvezménnyel 2 fő részére, már csak 9.500 Ft / fő!
Hozza el barátait, párját is és szerezze meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Meddig érvényes az ajánlat?
CSAK az április 30-ig bejelentkezőknek!
Sun Apr 30 2017 23:59:59

Online bejelentkezés

Fogkő eltávolítás
Egészséges szép fogak hosszú távon, fogkő-eltávolítási specialista segítségével

A fogkő-eltávolítás nem csak esztétikai kérdés?

A fogágy kezelés alapvető eleme a lepedék és a fogkő-eltávolítása. A fog- és gyökérfelszínen lerakódott  ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladás és fogágybetegség kialakulásához vezetnek.

Néha vérzik  a foga fogmosáskor?

Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Bár eleinte nem tűnik komoly problémának, mégis akár a fogak korai elvesztéséhez is vezethet. Előzze meg a nagyobb bajt, és a fogkő-eltávolítás mellett, a fogágybetegséget is kezeltesse időben.

Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának.

A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

Fogkő eltávolítás
Csillogóan sima egészséges felület

Fájdalommentes ultrahangos fogkő-eltávolítás?

Csillogóan sima egészséges felület

Az íny feletti és alatti fogkő-eltávolításához, azaz a depuráláshoz, korszerű ultrahangos eszközt használunk, mellyel a fogkő maradéktalanul, és teljesen fájdalommentesen eltávolítható.

A felszínhez közel eső rétegben baktériumok telepednek meg, felszínhez való kötődésük azonban relatíve gyenge, így egyperces polírozással és öblítéssel eltávolíthatók.

Ahhoz viszont, hogy a baktériumok újbóli szaporodását is megelőzzük, tökéletesen sima felszínt kell kialakítanunk.

Egy tökéletesen simára tisztított és csillogó csempe felületére lassabban rakódnak le a szennyeződések, mint egy érdes, matt csempefelszínre.

A fogkővel borított zománc- és gyökérfelszín, a lerakódásoktól érdes matt csempéhez hasonlítható, melyet az otthoni száj higiénés eszközökkel nem lehet kellőképpen simára tisztítani.

Specialistánk, a professzionális, fogorvosi rendelőben történő fogágykezelés alkalmával a szabad szemmel is simának látszó, érdességtől mentes, csillogó felszínt készít.

Az így kialakult állapotot, megfelelő és rendszeres fogmosási technikával hosszú távon fenn tudja tartani és megelőzheti a fogkőképződést.

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.
MindentMent Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Doktornő és László
Mindák László
Szűrös Orsolya fogkőeltávolítást végzett el nekem, amivel nagyon elégedett vagyok. Gyors, precíz és fájdalommentes kezelés volt. Csak ajánlani tudom.
Doktornő és Brigitta
Kiss Brigitta
Lajkó Judit dentálhigiénikusnál voltam már harmadik alkalommal fogkőeltávolításon és mindig nagyon kedves volt, a kezelés pedig fájdalommentes.
Doktornő és János
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommntes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Doktornő és Norbert
Fejes Norbert
Pozitív tapasztalat volt Kovács Ildikónál páciensnek lenni, az előző tapasztalataim alapján mindenképp csak ajánlani tudom. Fogkőeltávolítást végzett, és szájápolási tanácsokkal látott el. Bátran ajánlom mindenkinek.
Doktornő és Krisztina
Ujvári Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.
Doktornő és András
Bóta György András
Szűrös Orsolya dentál higiénikussal abszolút meg vagyok elégedve. Fogkőleszedésen jártam, sópolírozást is kértem. A változás fantasztikus volt, a doktornő kedvesen elmondott mindent a beavatkozás előtt, hogy mire számíthatok, ill. tájékoztatott arról is, hogy miként tehetek a fogkő ismételt kialakulása ellen.
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket
Thaller Péter mo
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Aldona András
Tisztelt MindentMent rendelő! A kiszolgálással maximálisan meg voltam elégedve. A megbeszélt időpontra mentünk fogkőleszedésre a családommal (feleségem és a lányom). A megérkezést követően fél perc várakozási idő elteltével megkezdődött a fogkő leszedése, majd a fogak polírozása. Én mentem be utoljára, a szépítés befejezésével kifizettem a megbeszélt akciós összeget. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek bátran merem ajánlani! Ui.: azóta a lányom keresztszülei is voltak a rendelőben, akik a legjobb barátaim. A.
Exner Gáborné
Elégedett vagyok, minden rendben volt, Örülök, hogy végre találtam egy budapesti fogászatot ahol odafigyelnek a betegekre és árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Igaz kicsit várnom kellett, de ezen kívül minden tetszett.
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon Andreánál. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália
Pelles Petra
Kedves MindentMent Rendelő! Soha nem hittem, hogy egy fogorvosi székben eltöltött fél óra akár kellemes élmény is lehet. :) Az Önök Városmajor utcai rendelőjében azonban a barátságos, otthonos hangulat, a kedves fogadtatás és a minőségi, szakszerű ellátás maximálisan feledtette velem az addigi félelmeket. Kovács Ildikó dentálhigiénikus tökéletes precizitással és a reklámhoz híven valóban fájdalommentesen távolította el a fogkövet. Emellett számos hasznos szájápolási tanáccsal ellátott, melyekért szintén nagyon hálás vagyok... Üdvözlettel: Pelles Petra
Mihályi Zoltán
Tisztelt MindentMent rendelő! Én maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, első osztályú minden és mindenki. Ebben az évben még egyszer biztos, hogy megyek fogkő leszedésre. Pár napon belül kérek időpontot. Köszönettel: Mihályi Zoltán