megoszt

Megkapja emailben is?

Az elkészült panoráma röntgen felvételt elküldjük emailben. Kérésére kezelőorvosának is elküldjük, hogy minél előbb megnézhesse és foglalkozni tudjon Önnel.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS 

Nem mindegy, hogy hol csináltatja?

A megoldás sokszor a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy kezelőorvosa a lehető legpontosabb diagnózist állítsa fel, nagyon fontos, hogy a legjobb panoráma röntgen felvételből dolgozzon. Az általunk alkalmazott digitális Soredex X-ray képalkotó rendszerrel tű éles felvételeket készítünk.

Nézze meg a különbséget!

Panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen Hagyományos panoráma röntgen
Panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen Az általunk készített részletgazdag Soredex digitális panoráma röntgen felvétel
Soredex X-ray panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen
Kiemelkedő minőség, alacsony
sugárzási mennyiség!

Nem kell megismételni, ha elveszíti?

A fogászati panoráma röntgen felvételeket szigorú adatbiztonsági rendszer mellett archiváljuk. Ha esetleg véletlenül kitörölné levelezőrendszeréből röntgenfelvételét, nem kell megismételnie és új felvételt készíttetnie, hiszen adatbázisunkból kérése alapján bármikor elérhető az Ön számára (röntgenfelvételét az Ön által megadott email címre küldjük el).

Panoráma röntgen garancia, fogászati röntgen, fogröntgen

100%-os minőségi Garancia?

Ha kezelőorvosa bármilyen minőségi eltérést tapasztalna, díjmentesen új felvételt készítünk Önnek! Az általunk készített panoráma röntgen felvételekre, 100%-os minőségi garanciát vállalunk. 

Rendkívüli 1+1 Dupla garancia

Dupla garancia - árgarancia - Panoráma röntgen

Soredex X-ray panoráma röntgen

Panoráma röntgen

Extra képélességű Panoráma röntgen felvétel
kedvező áron, csak 6.900 Ft-ért - Árgaranciával!


Online bejelentkezés

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Markó Judit
Interneten találtam a MindentMent Török utcai fogorvosi rendelőt, panoráma röntgenfelvétel készítésére, a kiszolgálás gyors és segítőkész volt. Köszönöm. Üdvözlettel, M. Judit, Nógrád megyéből, Nőtincsről.
Kapuvári  Kata
Gyorsak, pontosak, kedvesek voltak a kollegák a panorámaröntgenen. Köszönöm
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.