megoszt

Panoráma röntgen, fogászati röntgen, fogröntgen felvétel CD-n Megkapja CD-n és emailben is?

Az elkészült panoráma röntgen felvételt CD-n adjuk át Önnek, és elküldjük emailben is. Kérésére kezelőorvosának is elküldjük, hogy minél előbb megnézhesse és foglalkozni tudjon Önnel.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS 

Nem mindegy, hogy hol csináltatja?

A megoldás sokszor a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy kezelőorvosa a lehető legpontosabb diagnózist állítsa fel, nagyon fontos, hogy a legjobb panoráma röntgen felvételből dolgozzon. Az általunk alkalmazott digitális Soredex X-ray képalkotó rendszerrel tű éles felvételeket készítünk.

Nézze meg a különbséget!

Panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen Hagyományos panoráma röntgen
Panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen Az általunk készített részletgazdag Soredex digitális panoráma röntgen felvétel
Soredex X-ray panoráma röntgen felvétel, fogászati röntgen, fogröntgen
Kiemelkedő minőség, alacsony
sugárzási mennyiség!

Nem kell megismételni, ha elveszíti?

A fogászati panoráma röntgen felvételeket szigorú adatbiztonsági rendszer mellett archiváljuk. Ha esetleg elveszítené röntgenfelvételét, nem kell megismételnie és új felvételt készíttetnie, hiszen adatbázisunkból kérése alapján bármikor elérhető az Ön számára (röntgenfelvételét személyesen Önnek, vagy írásos meghatalmazása alapján adjuk ki).

Panoráma röntgen garancia, fogászati röntgen, fogröntgen

100%-os minőségi Garancia?

Ha kezelőorvosa bármilyen minőségi eltérést tapasztalna, díjmentesen új felvételt készítünk Önnek! Az általunk készített panoráma röntgen felvételekre, 100%-os minőségi garanciát vállalunk. 

Panoráma röntgen 30%-kal alacsonyabb áron?

Dupla garancia - árgarancia - Panoráma röntgen

Soredex X-ray panoráma röntgen

Panoráma röntgen AKCIÓ!

Extra képélességű Panoráma röntgen felvétel
Akciós ára:
8.500 Ft helyett, 5.900 Ft!

Akciós árunk még 1 hétig érvényes!
Használja ki a lehetőséget, ne maradjon le róla!

Online bejelentkezés

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent® rendelőről

Markó Judit
Interneten találtam a MindentMent Török utcai fogorvosi rendelőt, panoráma röntgenfelvétel készítésére, a kiszolgálás gyors és segítőkész volt. Köszönöm. Üdvözlettel, M. Judit, Nógrád megyéből, Nőtincsről.
Kapuvári  Kata
Gyorsak, pontosak, kedvesek voltak a kollegák a panorámaröntgenen. Köszönöm
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.