vízjel

Hogyan győzhető le a fogorvos fóbia?

Mindenki fél a fogorvostól, ez természetes reakció. A baj csak akkor kezdődik, ha a félelem visszatart a szükséges kezelésektől.

Speciális programunk segít leküzdeni az egészségtelen félelmet, segít visszaadni az egészséges mosoly és rágás élményét.

Tudjon meg többet a programról...

képlogo
karika grafika pipával
20 év szakmai tapasztalat
karika grafika kezekkel és foggal
A fájdalommentes kezelések szakértője
Hungarian Dental Awards grafika
Az év fogászati rendelője 2015
Az év magánrendelője grafika
Az év magánrendelője
2015 / 2016
Szerethető Munkahelyek díj 2020 grafika
Szerethető Munkahelyek díj 2020

Miben segít a program?

szomorú lány

Egy nemzetközi kutatás szerint a lakosság 36%-a szorong a fogorvosnál. A probléma az, hogy ezek a félelmeink, amire a környezetünk egyszerűen csak rálegyint, néhány év elteltével már fájó blokkokat okoznak. Veszteségek érnek bennünket a kapcsolatainkban, nem merünk nyíltan kommunikálni, és előfordul, hogy a munkánkban nem jutunk el egy olyan pozícióba, amit megérdemelnénk.

Valójában a félelmeink befékezik az egész életünket, mint egy beakadt kézifék. Talán észre sem vesszük, hogy milyen hátrányba kerültünk ezek miatt.

Online bejelentkezés

vízjel

Kit várunk a programba?

Félős ember

Aki úgy érzi, hogy az átlagnál jobban fél a fogorvostól.

száját eltakaró lány

Aki már nem tudja tovább halogatni a fogászati kezelést.

önbizalomhiányos férfi

Akinek a fogai egyre romló állapota miatt, veszélybe került az életminősége, emberi kapcsolatai, egzisztenciája.

fogát fájlaló fiatal nő

Akinek az evés és a rágás már komoly problémát, szenvedést okoz.

Ha a fentieket olvasva egy rokona, barátja vagy ismerőse jutott az eszébe és úgy gondolja, hogy hasznos lenne ez a program számára, akkor ossza meg vele ezt az oldalt itt!

Mit jelent ez a fogászati félelmet feloldó program?

Közel 20 év tapasztalata alapján azzal szembesültünk, hogy az embernek a saját félelmük okozza a legnagyobb kárt. A fogászatban ez hatványozottan így van.

Fogorvosi rendelőinkben testközelből láthattuk, hogy mennyi embert akadályoz meg saját félelme abban, hogy teljes élet éljen.

Annyian küzdenek ezzel a problémával, és egyben lemondanak egy jobb élet lehetőségéről, hogy úgy gondoltuk, felvállaljuk és támogatjuk azokat, akik ettől szenvednek.

Az évek alatt óriási tapasztalatra tettünk szert a fogászati félelemkezeléssel kapcsolatban, és egészségügyi szakpszichológus kollégáinkkal, Magyarországon elsők közt dolgoztunk ki egy olyan fogászati félelem feloldó programot, ami kézzel fogható segítséget jelent a pácienseink számára.

Azok, akik elsők közt jelentkeztek a programba, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy a félelem okozta stresszszintjük érezhetően csökkent, sőt sokaknál a fogászati kezelést követően teljesen megszűnt.

Ezt a módszert MindentMent 3F-nek neveztük el, a fogászati félelem feloldása rövidítéseként.

Hogy működik a MindentMent 3F – fogászati félelem feloldó programja?

A programba bárki jelentkezhet, nincs más dolga, mint a lenti űrlapon regisztrálni. Ezután kollégánk rövidesen felveszi önnel a kapcsolatot és leegyeztetik az első találkozás időpontját.

beszélgetésnincs félelem plecsni

A program nem csoportos, egyénileg foglalkozunk mindenkivel, teljesen az Ön személyiséghez igazodunk a legjobb eredmény érdekében.

A találkozók helyszíne a MindentMent rendelője, de fontos tudnia, hogy az ülések alkalmával szakpszichológus kolléganőnkkel fog találkozni, és nem kerül sor, sem fogászati vizsgálatra, sem fogászati kezelésre. Ezeknek akkor jön el az ideje, ha a program teljesítése után Önt már sikeresen felkészítettük.

Nincs mitől tartania a találkozások kellemesek és oldott hangulatúak. Tapasztalataink szerint a félelem feloldó program sikeréhez átlagosan 3-5 alkalomra van szükség. Egy találkozó 50 percet vesz igénybe.

Az ülések díja 24.000 Ft/alkalom. A program végeztével minden résztvevő 3F Bátorság oklevelet kap, és a program teljes költségének 50%-át visszaadjuk egy értékutalvány formájában, melyet rendelőinkben fogászati kezelése alkalmával szabadon felhasználhat.

Összefoglalva...

  1. Ha eddig halogatta a fogászati kezelését, akkor végre itt egy fájdalommentes, kézzel fogható megoldás, ami visszaadja Önnek a felszabadult mosoly magabiztosságát.
  2. Nincs más dolga, mint jelentkezni a programunkba, mellyel 3-5 alkalom után elpárolognak a félelmek és felkészíti arra, hogy egy magabiztos döntéssel vegye kezébe az életét.
  3. A legnagyobb elégedettség érdekében a programban való részvétel költségének 50%-át kezelési utalványban visszaadjuk Önnek, amit szabadon felhasználhat bármilyen fogászati kezelésünkre.

Nézzen körbe virtuálisan rendelőnkben
kattintson a képre!

képkép
rotate

Amit nálunk tapasztalni fog:

Barátságos környezet | Kiváló szakemberek | Tökéletes tisztaság | Legújabb technológia 

A fentiek mellett azért is érdemes minket választani, mert a MindentMent® specialistái jelentős tapasztalattal rendelkeznek a fogászat minden területén. 

 Munkatársaink a szakma legjobbjai közé tartoznak.

vízjel

Már 8 helyen Budapesten

Így könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebbi rendelőnket

pin
térkép

1054 Budapest, Báthory u. 24.
Tömegközlekedéssel:
4, 6-os villamossal, kék (M3) metróval (Nyugati pu. vagy Arany János utcai megálló) vagy piros (M2) metróval (Kossuth Lajos tér), 70-es trolibusz, 9-es autóbusz (Bajcsy-Zsilinszky út), valamint a 115-ös autóbusszal (Hold utcai megálló) érhető el.

Autóval:
A Bajcsy-Zsilinszky útról a Nyugati pu. irányából, jobbra a Kálmán Imre utcába bekanyarodva, az első keresztutca, illetve a Duna felől az Alkotmány utcán haladva a Kálmán Imre utcába jobbra bekanyarodva az első utca.

Pesten a Nyugati pályaudvar közelében található, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Báthory utca kereszteződésétől 30 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1027 Budapest, Margit krt. 2.
Tömegközlekedéssel:
4, 6-os, 17-es villamossal, 91, 191, 291-es autóbuszokkal érhető el (Margit híd budai hídfő megállóknál).

Autóval:
A Margit híd irányából, bal oldalra esik, a Szél Kálmán tér felől pedig a Tölgyfa utcán haladva lehet elérni a Margit körutat. A környező utcákban közterületen lehet parkolni.

Budán a Margit híd budai hídfőjénél található, a Margit krt. 2.-ben, közvetlenül a Trófea étteremnél.

Útvonalért kattintson ide


1054 Budapest, Báthory u. 23.
Tömegközlekedéssel:
4, 6-os villamossal, kék (M3) metróval (Nyugati pu. vagy Arany János utcai megálló) vagy piros (M2) metróval (Kossuth Lajos tér), 70-es trolibusz, 9-es autóbusz (Bajcsy-Zsilinszky út), valamint a 115-ös autóbusszal (Hold utcai megálló) érhető el.

Autóval:
A Bajcsy-Zsilinszky útról a Nyugati pu. irányából, jobbra a Kálmán Imre utcába bekanyarodva, az első keresztutca, illetve a Duna felől az Alkotmány utcán haladva a Kálmán Imre utcába jobbra bekanyarodva az első utca.

Pesten a Nyugati pályaudvar közelében található, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Báthory utca kereszteződésétől 30 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1122 Budapest, Városmajor u. 5.
Tömegközlekedéssel:
18, 59, 61-es villamossal, vagy 39, 102-es busszal vagy piros (M2) metróval (Déli pu.).

Autóval:
A Moszkva tér irányából a Csaba utca, Városmajor utca útvonalon. A BAH csomópont irányából az Alkotás utca, Maros utca, Csaba utca, Városmajor utca útvonalon. Parkolási lehetőség a Városmajor vagy a Kékgolyó utcában.

Budán a Déli pályaudvar közelében található, a Kékgolyó utca és a Városmajor utca kereszteződésétől 50 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1024 Budapest, Retek utca 21-27.
Tömegközlekedéssel:
2-es metróval, vagy a 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető. A Széll Kálmán téri metro-, busz- és villamosmegállóhoz közel.

Autóval:
A Széll Kálmán tér felől a Dékán utcán keresztül könnyen megközelíthető. Javasolt parkolás az utcában vagy a Mammut I.-ben.

Budán a Széll Kálmán tért közelében, a Mammut Bevásárló központtól 100 méterre.

Útvonalért kattintson ide


1068 Budapest, Szondi utca 94.
Tömegközlekedéssel:
72-es trolibusszal (Rippl Rónai utca megálló), vagy az M1-es metróval (Hősök tere megálló).

Autóval:
A Kodály körönd irányából az Andrássy út - Rippl Rónai utca útvonalon. A Nyugati pályaudvar felől a Váci út – Ferdinánd híd – Podmaniczky u. – Dózsa György út útvonalon. Az utcában lehet parkolni.

Pesten a Hősök tere közelében található, a Rippl Rónai utca és a Szondi utca kereszteződésénél.

Útvonalért kattintson ide


1149 Budapest, Pillangó utca 12.
Tömegközlekedéssel:
2-es metróval (Pillangó utca megálló), a 80 és 80A-as trolibusszal, illetve a 130-as busszal közelíthető meg.

Autóval:
A Városliget irányából a Hungária krt. – Mogyoródi út – Pillangó utca útvonalon. A Népliget felől a Könyves Kálmán krt. – Hungária krt. – Kerepesi út – Fogarasi út útvonalon. A rendelő melletti TESCO parkolójában van lehetőség parkolni.

Fogorvosi rendelőnk, Pesten a Fogarasi úti TESCO parkolója mellett, a Pillangó Egészségközpont 2. emeletén található. Az M2-es metró Pillangó utcai megállójától 10 perc sétára.

Útvonalért kattintson ide


1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
Tömegközlekedéssel:
19 és 49-es villamossal (Karolina út megálló), illetve 58 és 153-as autóbusszal (Karolina úti megálló) közelíthető meg.

Autóval:
A Kálvin tér felől a Szabadság hídon áthaladva, a Bartók Béla úton, a Karolina úti kereszteződés után jobbra található, a Bartók Béla út és a Hídvég utca sarkán. A Petőfi híd felől az Irinyi József u. – Bocskai út – Bartók Béla út útvonalon található. Az irodaház parkolójában van lehetőség parkolni, ezt kérjük, hogy a koordinátor kollégáinknak előre jelezzék.

Fogorvosi rendelőnk Budán a Kosztolányi Dezső tér közelében található, a Bartók Béla út és a Hídvég u. sarkánál, a Bartók Udvar Irodaház földszintjén.

Útvonalért kattintson ide

quote open

Kedves MindentMent csapat! Elsősorban bölcsességfogak eltávolítása miatt kerestem fel a MindentMent fogorvosi rendelőt. Az volt a kérésem, hogy ajánljanak egy olyan szájsebészt, aki kellő empátiával is rendelkezik a páciensei iránt, így kerültem Dr. Vasas Péter szakorvos úrhoz. A doktor úr segítségével és támogatásával sikerült leküzdenem a félelmem. Teljes mértékben megnyugtatott a szakértelmével, kedves, megértő és türelmes hozzáállásával, így nagyon gyorsan kialakult bennem a bizalom. A műtét során végig tájékoztatott arról, hogy éppen mi fog történni, volt lehetőségem pihenni is közben, és rövid szüneteket tartani. Az aszisztensével együtt nagyon jó munkát végeztek, jól együttműködtek, így mindkét alkalommal sikeresen lezajlott a műtét. Végül őszintén meglepett, de egyúttal nagyon jól esett, hogy a műtét utáni napon mindkét alkalommal felhívtak a rendelőből, hogy az állapotomról érdeklődik a doktor úr, hogyan érzem magam. Ilyent eddig még nem tapasztaltam. Nagyon emberséges a bánásmód ebben a fogorvosi rendelőben! Hálás köszönettel, Marton Melinda

quote close

- Marton Melinda -

quote open

Ismeretlenül tértem be a Városmajor utcai fogászatra, miután a régi fogorvosom nyugdíjba ment. Ildikó doktornő gondos kezei közé kerültem, akiről csak a legjobbakat tudom mondani. Kezelés alatt folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mit csinál, így nyugodtan vártam a kezelés végét. Biztos vagyok benne, hogy a többi orvos is a „Mindent ment” jegyében dolgozik.

quote close

- Szarvas Éva -

quote open

Sok év után szükségből mentem fogorvoshoz. Az önök fogszakorvosának köszönet az aprólékos, precíz munkájáért. Az elhanyagolt fogaimat szinte észrevétlenül tette rendbe!!! Az orvos-beteg közti kapcsolatot nagyon jól kialakítja, mindent elmagyaráz, mit miért csinál, mire számíthat a beteg. Ezek után a következő alkalommal nem félve ül a páciens a fogorvosi székbe!! 
Köszönöm Doktornő!! :)

quote close

- Lindenmayer Tünde -

quote open

A fogorvosi rendelőkben mindig rossz érzésem volt, de a MindenMent rendelőben mindenki nagyon kedves és a félelmem elmúlt.

quote close

- Zselenkó Ági  -

quote open

Nincs ember ezen a világon,aki jobban félne tőlem egy fogászati beavatkozástól! Dr.Szabó Leventéhez kerültem a problémáimmal. Azt mondta az injekció beadása lesz a legnagyobb fájdalmam, ne féljek...természetesen nem hittem el. Hihetetlen, de valóban igaza volt! Semmi fájdalmat nem éreztem! Profi volt nagyon, a munkája kifogástalan! Nagyon hálás vagyok mindenért és ezután is csak ide járok kezelésre! Köszönök szépen mindent!

quote close

- Madarassy-Nagy Nikolett  -

Néhány cég, akik fogászatunk mellett döntöttek:

magyar telekom logo
vodafone logo
dm logo
istyle logo
schiller logo
mol logo
medicontur logo
thermo services logo
union logo
epam logo
foodpanda logo
K&H logo
ing logo
cetelem logo
marriott logo
uniqua logo

Nálunk mindenki kedves
és segítőkész.

Tegye meg az első lépést a bátorság felé vezető úton
és regisztráljon a programunkba most!

ikon

20 év tapasztalat

ikon

Többszörösen díjnyertes klinika

ikon

Már 8 helyen Budapesten

1054 Budapest, Báthory u. 24.
1027 Budapest, Margit krt. 2.
1054 Budapest, Báthory u. 23.
1122 Budapest, Városmajor utca 5.
1024 Budapest, Retek utca 21-27.
1068 Budapest, Szondi utca 94.
1149 Budapest, Pillangó utca 12.
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Várjuk szeretettel! A MindentMent csapata

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk és a böngészés is biztonságos legyen.
Tudj meg többet!