Milyen fogfehérítő módszerek léteznek?

Milyen fogfehérítő módszerek léteznek?

Az interneten elég könnyű belebotlani újabb és újabb fogfehérítő „csodákba” az elmúlt években. Mielőtt úgy döntenél, bármelyiket kipróbálod, mindenképp konzultálj a fogorvosoddal, és ne felejtsd, a túlzott kezelés érzékenységhez és fájdalomhoz is vezethet.

Fogfehérítő fogkrémek: különböző technikák segítségével ígérik, hogy fogaid sugárzóan fehérré varázsolják. A hatáshoz természetesen hosszabb időre van szükség, és nem mindegy az sem, milyen színű fogakkal rendelkezel előtte.

  • Fehérítő készletek: ma már számtalan, boltban megvásárolható szett áll rendelkezésünkre, azonban a kívánt hatás gyakran elmarad. Ne kísérletezz otthon, inkább bízd magad profikra, így biztosan nem teszel kárt fogaidban.
  • Kezelés a fogorvosnál: a garantált eredmény érdekében mindig szakember segítségét kérd, hiszen így meggyőződhetsz az összes számodra elérhető eljárásról. Fogaid így biztosan egyenletesen lesznek fehérebbek, és sérülés nélkül érheted el a kívánt hatást.
  • Porcelán héjak: azok számára is létezik megoldás, akiknek elszíneződött fogain a hagyományos kezelések nem hatnak. Érdeklődj róla fogorvosodnál!

Természetesen sose feledkezz meg a természet erejéről sem, amennyiben nem dohányzol, mérsékelten fogyasztasz alkoholt, és olyan ételeket-italokat, melyek elszínezik a fogakat, sokkal könnyebben őrizheted meg ragyogó mosolyod.