megoszt
Fogérzékenység kezelése
Védje meg fogait, csináltassa
meg mielőbb

Hogyan  működik a fluoridos kezelés?

A fluorid a fog kemény szöveteibe épülve erősíti azokat, ezáltal nemcsak csökkenti a fogak érzékenységét, hanem ellenállóbbá is teszi a szuvasodással szemben. Helyi fluoridkezeléssel a kezdetleges szuvasodási folyamatok megállíthatók, visszafordíthatók és a fogzománc ellenálló képessége is növelhető.

A fluor szervezetbe juttatására számos mód van. Természetes úton táplálékkal, ivóvízzel, a mindennapi szájápolás kapcsán pedig fogkrémek, öblítők használatával juttatunk fluoridot a szervezetbe. Ezekkel a módszerekkel viszont csak kis mennyiségű fluorid kerül bevitelre.

A fluorid lakkos kezelésünkkel helyileg, közvetlenül a fogfelszínre visszük fel a magas fluoridkoncentrációjú lakkot. Ez a speciális átlátszó lakk, a nagy fluortartalom (22.600 ppm nátrium-fluorid) miatt kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag fogorvosi rendelőben lehet alkalmazni.

A fluoridos kezelés teljesen fájdalommentes – a lakk egy ecset segítségével kerül felvitelre a fog felszínére. A fluoridos kezelés különösen ajánlott közvetlenül fogkő eltávolítás után! A teljes professzionális eljárás mindössze 20 percet vesz igénybe.

+ Ajándék szájápolási tanácsadással segítünk Önnek a helyes szájhigiénia kialakításában és hosszú távú fenntartásában.

Online bejelentkezés

 

    

Fluoridos kezelés videó - Nézze meg!

  

Jelentkezzen be MOST!

Online bejelentkezés

A fluoridos kezelés Árában Nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
  1. Konzultáció

  2. Fogak polírozása

  3. Speciális fluorid lakk

  4. Szájhigiéniai tanácsadás

  5. Kontroll

Az árunk ezeket mind tartalmazza!

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan megszűnik az érzékenység?

Speciális magas hatóanyag tartalmú fluorid lakkos fogkezelés
Kedvező áron, csak 14.500 Ft-ért -
Árgaranciával!Online bejelentkezés
 

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő - Fogfehérítés

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Bodányi Cecilia Éva
Nagyon profi csapattal dolgoznak. Az emlékeztető sms-től a székbeülésig csupa figyelmesség mindannyiuk. A fogorvosok nemcsak jó orvosok, hanem nagyon kedves emberek is. Örömmel megyek Önökhöz, és örülnék, ha lenne gyermekfogászati részlegük is (Városmajor u.i rendelő), akkor a gyermekeim ugyanide járhatnának.
Abai Katalin
Önök igazán páciens-központúak és soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvvel és bizalommal fogok valaha is fogorvosokhoz fordulni! Elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaim, s ehhez kerestem megbízható és ügyes szakembereket. Örömmel jelentem, hogy megtaláltam őket.
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.
Dévald Gréta
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szépek lesznek az új fogaim. Nagyon örülök :) Felül az elszíneződött töméseim helyett jól mutatnak a cirkon koronák,tökéletes lett. Büszkén mutogattam a barátaimnak az új fogaimat. Nem volt két fillér, de szuper jól néz ki. Ha kell, legközelebb biztos önökhöz fogok járni és a barátaimnak is ajánlani fogom a rendelőt.
Ács János
Sokat válogattam mielőtt Önöket választottam, de nem bántam meg. Nagyon kedvesek és szolgálatkészek a munkatársak bárkivel is hozott össze a sors. Nagyon nehezen indultam el a fogászat rögös útján. Remélem a kezelésem végéig így is marad és megváltozik a véleményem és a félelmem. a fogászatról. Köszönet érte minden munkatársuknak. Ács János