megoszt

Nekem is lehetnek ennél fehérebbek a fogaim?

Sok páciensünk kérdezi ezt tőlünk - és a válasz...

Határozottan igen! Méghozzá egy olyan egyedülálló peroxidmentes rendelői fogfehérítési technológiával, ami egyáltalán nem károsítja a fogaidat.

Hogyan működik az eljárás?
Nézd meg a videót!

Felejtsd el a visszafogott, eltakart mosolyokat, próbáld ki a ClearWhite Oxygen® fogfehérítést.
Fogaid látványosan fehérebbek
 lesznek kevesebb, mint 1 óra alatt! Mindez egy biztonságos és tökéletesen fájdalommentes technológia segítségével.

Fehérebb fogakat szeretnék mellékhatások nélkül? Bejelentkezem most >>

Fogfehérítés
Biztonságos és hatékony amerikai technológia - 6-7 fokozattal fehérebb fogak, mellékhatások nélkül

Hogyan működik?

A ClearWhite Oxygen eljárás az aktív oxigén erejével tisztítja meg és teszi fehérebbé a fogak felszínét. Nagyon hatékony, mert speciális LED lámpa aktiválja a hatóanyagot, ennek köszönhetően egyetlen kezelés 6-7 fokozattal fehéríti a fogaidat. És nincs mitől tartanod, mert sem a fogaidat, sem az ínyedet nem sérti meg. Ennek az eljárásnak nincsenek mellékhatásai, nincs utóérzékenység, karcolás vagy irritáció.

Nézd, itt a promóciós kedvezményed:

A ClearWhite® Oxygen fogfehérítés akciós ára, MOST   85.000 Ft helyett, 29.900 Ft! 
Páros kedvezménnyel 2 fő részére, már csak 25.900 Ft / fő!

Fogfehérítési ajánlatunkat az első 80 jelentkezőnek tudjuk biztosítani! 
(Az amerikai gyártó Clearwhite Co., Közép-európai terjeszkedése miatt, 80 promóciós fogfehérítő csomaggal járult hozzá kampányunkhoz.)

A promócióban úgy vehetsz részt, ha hozzájárulsz, hogy készítsünk rólad egy előtte-utána fotót, melyet a gyártó reklámcélokra használhat. Természetesen név nélkül, és az arcod sem fog látszani, csak a fogaid.

Látványos változást szeretnél mellékhatások nélkül? Jelentkezz be most >>


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fogak polírozása

 4. Fájdalommentes, peroxidmentes LED lámpás fogfehérítés

 5. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 6. Ingyenes kontroll

Fogfehérítés otthoni barkács megoldás
Ha nem szeretnél foltos fogakat és sérült, sebes nyálkahártyát, nem javasoljuk, hogy otthoni csináld magad megoldásokkal próbálkozz


Tapasztalt fogfehérítési specialista
Tapasztalt fogfehérítési specialista a MindentMent rendelőben

Tartós és látványos eredmény fogfehérítési specialistáinktól

Sokszor az emberek azért próbálkoznak olcsó otthoni barkács megoldásokkal, mert ez egyszerűnek tűnik. Csak megrendelik az anyagot, amit hoz a postás. Ez valóban egyszerű, de sajnos többnyire ezek a szerek nem nyújtanak megfelelő eredményt, és gyakran egészségi kockázatot rejtenek.

Heteken át bajlódhatsz, hogy végül megelégedj a „mintha fehérebb lenne” eredménnyel, esetleg egy foltos, tönkrement fogfelszínnel.

A ClearWhite Oxygen® fogfehérítés nagy előnye, hogy profi szakemberek végzik a kezelést, kiemelkedően biztonságos, hatékony (6-7 fokozat) és mindössze csak 45 percedbe kerül!

Ráadásul a szépségért ezúttal még szenvedni sem kell, mert a ClearWhite Oxygen® technológia teljesen fájdalommentes.

45 perc alatt újjászületik a mosolyod – nem is hinnéd, mekkora a különbség

A ClearWhite Oxygen® fogfehérítési eljárás nagyfokú fehérítő hatást tud kifejteni kevesebb, mint 1 óra alatt. Az eredmény látványos lesz, és ami ennél is fontosabb: sokkal vidámabb és magabiztosabb leszel!

Nem is hinnéd, mekkora a különbség!


Fogfehérítés
Előtte
Fogfehérítés
Utána

A ClearWhite Oxygen® 5 legnagyobb előnye:

 • 1. gyönyörű fehér fogak (6-7 fokozat)

 • 2. kíméletes és biztonságos, mert nem tartalmaz peroxidot 

 • 3. nincsenek mellékhatások és nincsen utóérzékenység

 • 4. teljesen fájdalommentes

 • 5. csupán 45 perc a teljes kezelés 


Próbáld ki a ma elérhető leghatékonyabb peroxidmentes fogfehérítést!

A leggyakoribb kérdések

 • Mi a fogfehérítés?

  A fogak a színes ételek, italok, kávé tea, dohányzás,… hatására elszíneződnek. A fogfehérítés célja, hogy a fogaid visszanyerjék korábbi egészséges, szép, világosabb színüket.

  A ClearWhite® Oxygen kíméletes, peroxidmentes eljárása az aktív oxigén erejével tisztítja meg és teszi fehérebbé a fogak felszínét.

 • Hány árnyalattal lesz fehérebb a fogam?

  A fogfehérítés nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

  Tapasztalataink alapján a ClearWhite® Oxygen kezelésünkkel a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán 6-7 fokozatot tud fehéríteni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma a piacon található leghatékonyabb peroxidmentes fogfehérítő kezelés.

 • Fájdalmas a fogfehérítés?

  A klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében magas koncentrációban tartalmaznak hidrogén-peroxidot, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, érzékenységet.

  Az általunk alkalmazott ClearWhite® Oxygen rendszer nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így TELJESEN fájdalommentes és tökéletesen biztonságos mindenki számára.

 • Miért önökhöz menjek fogfehérítésre?

  A MindentMent piacvezető a dentálhigiéniai, fogfehérítési kezelés területén. Dentálhigiénikus fogfehérítési specialistáink a szakma legjobbjai, kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

  Kizárólag a peroxidmentes, kíméletes megoldás hívei vagyunk, hogy a kezelés nem legyen fájdalmas és ne károsítsa a fogakat. Az általunk alkalmazott amerikai ClearWhite® Oxygen rendszer, kedvező áron biztosítja mindezeket az előnyöket és mellette nagyon hatékony, 6-7 fokozattal fehéríti a fogakat. Pácienseinknek ingyenes kontrollt és ingyenes szájápolási szaktanácsadást biztosítunk.

 • Mennyi idő alatt érhető el eredmény?

  A ClearWhite® Oxygen fogfehérítés esetében a kezelés mindössze 45 percig tart! Összehasonlítva, ez nagyon rövid idő, ahhoz képest, hogy az otthon használható fehérítési megoldások, akár 2 hétnél is több időt vesznek igénybe.

 • Meddig tart a fehérítés hatása?

  Általában egy évig kitart, de ezt befolyásolják a táplálkozási és egyéb szokások. Például aki sok kávét fogyaszt vagy dohányzik, hamarabb elszíneződnek a fogai. A kezelés félévente megismételhető.

 • Milyen időközönként lehet megismételni?

  A kezelést fél évnél gyakrabban nem javasoljuk megismételni. Általában az a tapasztalat, hogy félévente vagy évente érdemes megismételni, hogy a megfelelő fehérség fenntartható legyen.

 • Láttam fogfehérítést 10.000 Ft körüli áron is, azok mennyire hatékonyak?

  Valóban sokféle megoldással találkozik az ember, de ezek az olcsó megoldások általában sajnos nem hozzák az elvárható eredményt.

  És az is kérdéses, hogy vajon nincs-e valamilyen káros mellékhatásuk!? Jól hangzik, de nem árt az óvatosság, ha nem szeretnél foltos fogakat. Elvégre a fogaid egészségéről van szó, nem igaz?

 • Kinek lehet fehéríteni a fogát?

  18 év felett mindenkinek. A ClearWhite® Oxygen rendszerrel látványos és tartós eredmény érhető el, mindössze 45 perc alatt. Ha elől koronák vannak az nem annyira szerencsés, tekintettel arra, hogy a koronák anyagát nem lehet fehéríteni, csak a rárakódott elszíneződéseket lehet eltávolítani.

 • Koronák, tömések esetében is ugyanolyan hatékony?

  A fogfehérítő szerek a koronák anyagát nem képesek fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen.

 • Igaz, hogy otthoni módszerekkel is ki lehet fehéríteni a fogakat?

  Az interneten számos házi praktika terjed (gyümölcsök levével, szódabikarbónával...).

  Ezek között valóban vannak olyan megoldások, melyek fehérítik a fogakat, de ezek minden estben valamilyen fogzománc károsodással járnak, ezért nem javasoljuk alkalmazásukat. Ha nem szeretnél foltos fogakat és fontos a fogaid egészsége, ne próbálkozz otthoni barkács megoldásokkal, elvégre, ha beteg vagy, akkor sem magadat vizsgálod meg otthon, hanem elmész az orvoshoz, igaz? Miért tennél másként éppen a fogaiddal? Bízd magad szakemberre.

 • Mit jelent az, hogy peroxidmentes?

  A legtöbb klinikailag alkalmazott fogfehérítő rendszer hidrogén-peroxidot tartalmaz. Ennek magas koncentrációjú változata vagy gyakori használata károsíthatja a fog anyagát, az ínyt és utóérzékenységet okozhat.

  A hidrogén-peroxidot alkalmazzák a hajfestékekben és a haj szőkítéséhez is.
  A ClearWhite® Oxygen egy kíméletes alternatíváját nyújtja a fogfehérítésnek, ugyanis nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, egyáltalán nem károsítja a fogakat és teljesen fájdalommentes, mégis nagyon hatékony módszer.

 • Fogfehérítés előtt el kell távolítani a fogkövet?

  Igen. Ha van fogkő a fogak felszínén, akkor azt a fogfehérítés előtt el kell távolítani. Nem csak azért, mert a fogkő nem fehéríthető, hanem azért is, hogy a fogak szép tiszták és egészségesek legyenek.

AKKOR,
felkészültél rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolyod?

A professzionális peroxidmentes rendelői lámpás fogfehérítést, MOST
85.000 Ft helyett, AKCIÓS ÁRON - 29.900 Ft-ért kaphatod meg.

Fogfehérítési ajánlatunkat az első 80 jelentkezőnek tudjuk biztosítani!
(Az amerikai gyártó Clearwhite Co., Közép-európai terjeszkedése miatt, 80 promóciós fogfehérítő csomaggal járult hozzá kampányunkhoz.)

Páros kedvezmény: 2 fő részére, már csak 25.900 Ft / fő.
Hozd el barátnődet, párodat is és szerezzétek meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Bejelentkezem, mert még az akciós áron szeretném megszerezni >>

Online bejelentkezés

ClearWhite Oxygen®
fogfehérítés előtt és után

Fogfehérítés
Előtte   
Fogfehérítés
Utána
Elmex referencia rendelő - Fogfehérítés

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Vélemények a MindentMent rendelőről

Kolléganőnk és Alíz
Gombos Alíz
Igénybe vettem a fogfehérítés és fogkőleszedés szolgáltatásukat. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, hihetetlen kedves és közvetlen Lajkó Judit dentálhigiénikus. Másnak is ajánlani fogom.
Kolléganőnk és Éva
Pánczél Éva
Lajkó Judit dentálhigénikus csinálta nekem a fogkőleszedést és a fogfehérítést. A kezelések fájdalommentesek voltak, a szék kényelmes volt, a fehérítés által nagyon szépen kifehéredtek a fogaim. Nagyon elégedett vagyok.
Doktornő és Géza
Gyulai Géza
Schubauer Dóránál voltam fogfehérítésen. Előtte felhívta a figyelmemet, hogy elég sok a fogkövem, így azt el kellett távolítani. A kezelések és a találkozások alatt rendkívül kedves és figyelmes volt. Minden kérdésre maradéktalanul válaszolt. csak pozitívumokat tudok elmondani mind a doktornő, mind a rendelő tekintetében.
Doktornő és János
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommntes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Kolléganőnk és Gergő
Havasi Gergő
Fogfehérítésen jártam Önöknél és maximálisan meg voltam elégedve mind a kezeléssel és mind a körültekintő alapos és jó szakértelmet sugalló ellátással.
Gyökösi Balázs 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a MindentMent fogorvosi rendelőre. Először kételyeim voltak a fogászattal kapcsolatban, mint általában a többségnek, de erre a MindentMent csapata hamar, már a konzultáció alkalmával rácáfolt. Nálam volt töméscsere, fogkő eltávolítás, fogfehérítés is, minden folyamat tökéletes precizitással zajlott. Az árak az átlaghoz képest kedvezőek de ez nem ment a minőség rovására. Minden lépésről előre tájékoztattak, hogy mikor mi fog történni. Én csak is ajánlani tudom/fogom a MindentMent fogorvosi rendelőt!
Jára Zoltán 
A fogfehérítés nagyon jó lett. Kb. 40 percig tartott és tényleg sokkal fehérebb, szebb lett tőle. Én is vidámabb lettem, fülig ért a szám amikor kijöttem. Zoli
Wassner Erika
A Városmajori rendelőben voltam fogkőleszedésen és fehérítésen, nagyon kedvesek, megnyugtató a környezet. Előttem pont a Koltai Róbert jött ki, akit még nem láttam eddig élőben :) A dentálhigiénikus nagyszerűen érti a dolgát, szépek lettek a fogaim. Barátaimnak is ajánlottam a rendelőt. Köszönettel, Erika
Andrádi Krisztina
Örülök, hogy megtaláltam ezt a peroxidmentes fehérítést, mert ez tényleg teljesen fájdalommentes és egész jól fehérít. Utána sem volt érzékeny a fogam. Korábban a peroxidosokkal volt néhány lehangoló tapasztalatom, konkrétan a második körben besírtam. Lehet, hogy a peroxidmenteset gyakrabban kell ismételni, viszont nem fáj és nem szedi szét a fogzománcom, úgyhogy nekem ez jön be.
Bojtos Petra
Nyáron voltam fogfehérítésen. Nagyon gyorsan kaptam időpontot, rugalmasan tudtak olyan időpontot adni, ami nekem jó volt. A kezelés alatt nagyon aranyos és megnyugtató volt. Ez nagyon jól esett, mert féltem a fogfehérítéstől, hogy fájni fog. Teljesen elégedett voltam és vagyok is a végeredménnyel!! Köszönöm szépen!!

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő