megoszt

Fogfehérítés videó - Nézze meg!

ClearWhite fogfehérítés

Önnek is lehetnek fehérebbek a fogai?
Határozottan, Igen!

Alkalomra, esküvőre, vagy csak azért, mert szebb fogakat szeretne...
 

Fogfehérítés
Előtte
Fogfehérítés
Utána

 

A ClearWhite® Oxygen fogfehérítés előnyei

 • Biztonságos, mert peroxidmentes, így kíméletes az ínyhez és a fogzománchoz

 • Hatékonyan működik, speciális LED lámpa aktiválja a hatóanyagot, így nagyfokú fehérítő hatást tud kifejteni 

 • Mindössze 45 percet vesz igénybe a kezelés

 • A fogak ezzel a technológiával nem lesznek érzékenyek

 • Gyönyörű eredmény, 6-7 árnyalattal fehérebb fogak 


Elfogad egy jó tanácsot?
- Ha fontos Önnek a fogai egészsége, ne próbálkozzon otthoni barkács megoldásokkal, elvégre a villanyszerelést sem maga csinálja az ember, hanem szakemberre bízza, igaz? Miért tenne másként éppen a fogaival?

 

Bejelentkezem, mert még az Akciós áron szeretném megkapni >>

A fogfehérítés Árában  Nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fogak polírozása

 4. Fájdalommentes, peroxidmentes LED lámpás fogfehérítés

 5. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 6. Ingyenes kontroll

Az árunk ezeket mind tartalmazza! 
A kezelés pedig teljesen fájdalommentes!

A ClearWhite® Oxygen fogfehérítés akciós ára, MOST   80.000 Ft   helyett, 27.300 Ft!
Páros kedvezménnyel 2 fő részére , már csak 24.000 Ft / fő!

Fogfehérítési ajánlatunkat az első 80 jelentkezőnek tudjuk biztosítani!
(Az amerikai gyártó Clearwhite Co., Közép-európai terjeszkedése miatt, 80 promóciós fogfehérítő csomaggal járult hozzá kampányunkhoz.)

Online bejelentkezés

A fogfehérítésről

A fogfehérítésnek számos hatékony módja van, de az esztétikus megjelenés mellett rendkívül fontos fogaink  egészsége is. Kiváló példa erre az eperben nagy arányban található almasav, ami szinte azonnal látványos eredménnyel kecsegtet, de ugyanakkor károsítja a fogzománcot is.

Napjainkban a leginkább elterjedt fogfehérítési módszer, a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás. A hidrogén- vagy karbamid peroxid, szakértő gondoskodás mellett látványos és hosszan tartó eredményt biztosítanak, de ugyanakkor nem megfelelő alkalmazása esetén jelentős veszélyeket is rejt.

A klinikai eljárásokban használt peroxidos fehérítő rendszerek olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén, megsérthetik azt.

Peroxidmentes eljárásunk megoldást nyújt a kíméletes, és egyben hatásos fogfehérítés kihívására. Ez az eljárás nem károsítja az ínyt és a fogzománcot, így nem okoz fogérzékenységet sem.

Gyakori kérdések:

Hány árnyalattal lesz fehérebb a fogam?
A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyan azt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt. Tapasztalataink alapján a kezelés a 16 árnyalatból álló fogfehérítés skálán 6-7 fokozatot tud fehéríteni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma a piacon található leghatékonyabb peroxidmentes fogfehérítő kezelés.

Fájdalmas a fogfehérítés?
A klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében magas koncentrációban tartalmaznak hidrogén peroxidot, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, érzékenységet. Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen rendszer nem tartalmaz peroxidot, így TELJESEN fájdalommentes és tökéletesen biztonságos bárki számára. 

Mennyi idő alatt érhető el eredmény?
A ClearWhite Oxygen fogfehérítés esetében a kezelés mindössze 45 perc! Összehasonlítva, ez nagyon rövid idő, ahhoz képest, hogy az otthon használható fehérítési megoldások, akár 2 hétnél is több időt vesznek igénybe.

Láttam fogfehérítést 10.000 Ft körüli áron is, azok mennyire jók?
Valóban sokféle megoldással találkozik az ember, de ezek az olcsó megoldások általában sajnos nem hozzák az elvárható eredményt. És az is kérdéses, hogy vajon nincs-e valamilyen káros mellékhatásuk!? Jól hangzik, de nem árt az óvatosság, elvégre a fogai egészségéről van szó, nem igaz? 

Terhes és szoptatós anyáknál alkalmazható?
Terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott a fogfehérítő szerek használata.

Korona esetében is ugyanolyan hatékony?
Koronák esetében, a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen.

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

A professzionális peroxidmentes rendelői lámpás fogfehérítést, MOST
80.000 Ft helyett, AKCIÓS ÁRON - 27.300 Ft-ért kaphatja meg.

Fogfehérítési ajánlatunkat az első 80 jelentkezőnek tudjuk biztosítani!
(Az amerikai gyártó Clearwhite Co., Közép-európai terjeszkedése miatt, 80 promóciós fogfehérítő csomaggal járult hozzá kampányunkhoz.)

Páros kedvezmény: 2 fő részére, már csak 24.000 Ft / fő.
Hozza el barátait, párját is és szerezze meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Bejelentkezem, mert még az akciós áron szeretném megszerezni >>

Online bejelentkezés

Elmex referencia rendelő - Fogfehérítés

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent rendelőt

Vélemények a MindentMent rendelőről

Doktornő és János
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommntes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Kolléganőnk és Éva
Pánczél Éva
Lajkó Judit dentálhigénikus csinálta nekem a fogkőleszedést és a fogfehérítést. A kezelések fájdalommentesek voltak, a szék kényelmes volt, a fehérítés által nagyon szépen kifehéredtek a fogaim. Nagyon elégedett vagyok.
Gyökösi Balázs 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a MindentMent fogorvosi rendelőre. Először kételyeim voltak a fogászattal kapcsolatban, mint általában a többségnek, de erre a MindentMent csapata hamar, már a konzultáció alkalmával rácáfolt. Nálam volt töméscsere, fogkő eltávolítás, fogfehérítés is, minden folyamat tökéletes precizitással zajlott. Az árak az átlaghoz képest kedvezőek de ez nem ment a minőség rovására. Minden lépésről előre tájékoztattak, hogy mikor mi fog történni. Én csak is ajánlani tudom/fogom a MindentMent fogorvosi rendelőt!
Jára Zoltán 
A fogfehérítés nagyon jó lett. Kb. 40 percig tartott és tényleg sokkal fehérebb, szebb lett tőle. Én is vidámabb lettem, fülig ért a szám amikor kijöttem. Zoli
Wassner Erika
A Városmajori rendelőben voltam fogkőleszedésen és fehérítésen, nagyon kedvesek, megnyugtató a környezet. Előttem pont a Koltai Róbert jött ki, akit még nem láttam eddig élőben :) A dentálhigiénikus nagyszerűen érti a dolgát, szépek lettek a fogaim. Barátaimnak is ajánlottam a rendelőt. Köszönettel, Erika
Andrádi Krisztina
Örülök, hogy megtaláltam ezt a peroxidmentes fehérítést, mert ez tényleg teljesen fájdalommentes és egész jól fehérít. Utána sem volt érzékeny a fogam. Korábban a peroxidosokkal volt néhány lehangoló tapasztalatom, konkrétan a második körben besírtam. Lehet, hogy a peroxidmenteset gyakrabban kell ismételni, viszont nem fáj és nem szedi szét a fogzománcom, úgyhogy nekem ez jön be.
Bojtos Petra
Nyáron voltam fogfehérítésen. Nagyon gyorsan kaptam időpontot, rugalmasan tudtak olyan időpontot adni, ami nekem jó volt. A kezelés alatt nagyon aranyos és megnyugtató volt. Ez nagyon jól esett, mert féltem a fogfehérítéstől, hogy fájni fog. Teljesen elégedett voltam és vagyok is a végeredménnyel!! Köszönöm szépen!!