megoszt

Folytatás...
További Vélemények a MindentMent® fogorvosi rendelőről - 2. oldal -

VéleményekÍrja meg véleményét! >>

Papp Zoltán
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Nagyon kedves és kiváló munkát végzett fájdalommentesen. Fogkő eltávolításon voltam nála, nagyon sok fogkövem volt és hihetetlen gyorsasággal távolitotta el. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is! Köszönöm!
Csontos Barbara
Ajánlás nélkül választottam Önöket! Én a Török utcai rendelőjükben voltam. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal. A kezelések tökéletesen zajlódtak, a jókedv és a kedvesség kifejezetten pozitív élmény volt, a doktornővel és asszisztens nőjével egyaránt. :)
Bogyor Béla
Lajkó Judit dentalhigiénikusnak köszönet a hozzáállásáért munkavégzéséért,mindenkinek tudom ajánlani Bogyor Béla
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Halász-Szabó Ferenc
Tisztlet Mindentment! Dr. Szabó Leventéhez kerültem problémámmal és elmondhatom, az elvárásom maximálisan teljesült. Az állapotvizsgálat során mindent elmondott, az azt követő kezelések során pedig profizmusról és magas szaktudásról tett tanúbizonyosságot. Mai napon az első rész lezárult. Nagyon köszönöm a hozzáállásukat, a szakértelmet és a sok jótanácsot mind a Doktor Úrnak, mind az asszisztensének,valamint a diszpécser lányoknak.
Kirics Barbara
Nagyon elégedett vagyok a fogorvosnővel! Eddig mindig úgy kellett belökdösni a rendelő ajtaján, de most már nem félek. Köszönöm
Tóth Gabriella
A MindentMent rendelőt felnőttkori fogszabályozás és a beültetéses fogpótlás kapcsán kerestem fel egy állapotfelmérésre. E-mailben jelentkeztem, amire másnapra már konkrét, segítő választ kaptam, időpontokkal. A megadott időpontban felkerestem a rendelőt, ahol nagyon barátságos, tiszta környezetben, nagyon kedves hozzáállással találkoztam. Minden kérdésemre maximálisan kielégítő választ kaptam, türelmesen, részletesen, mindenre kiterjedően, jó tanácsokkal is. Összességében nagyon elégedett vagyok. Köszönöm, hogy létrejöhetett a találkozásunk. Üdvözlettel: Tóth Gabriella
Bihary Erzsébet
Tisztelt Cím! Én a Szürös Orsolya doktornőnél voltam. Nagyon megvagyok elégedve az orvosi ellátással. Nagyon kedves, odafigyel az emberre, még az nap felhívtak, a panoráma röntgent illetően. Tehát figyelembe veszi az emberek kívánságát, és a legjobbat ajánlja és nyújtsa számukra. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM DOKTORNŐ!!!!!. Tisztelettel: Bihary Erzsébet
Szathmári Zoltánné
Kedves Doktornő!
Tegnap szedte ki Szabó Levente doktor úr a varratokat a foggyökér resectio után, úgyhogy most egy időre befejeztem a fogorvoshoz járást. Az egész beavatkozás fájdalommentes volt, szinte hihetetlen. Ez úton is szeretném megköszönni a sok törődést és a maximálisan fájdalom nélküli kezeléseket, a precíz fogpótlást, mert szinte már hiányzik, hogy keddenként délután nem a rendelőbe indulok. :)
Üdvözlettel és köszönettel: Szathmári Zoltánné
Horváth Gabi
Kiszolgálásuk kedves volt és gyors. Nagyon jó, hogy idõpontra bejelentkezve tudunk menni, és nem kell várakozni. Szakmailag is nagyon jó benyomást tettek.
Rozsondai Andrea
Londonból kerestem fel a Klinikát email-en keresztül. Teljesen világos, érthető választ kaptam a kérdésemre. A fogadtatás a Klinikán barátságos, családi jellegű. Bármilyen kérdésemre azonnal megkapom a választ és a részletes magyarázatot. Én maximális pontszámot adnék ha pontoznom kellene. Üdvözlettel Andrea
Bányai Éva
Azt hiszem, hogy a legtöbb, amit elmondhatok és ami mindent elmond, hogy visszamegyek... Az utcáról beeső páciensek közé tartozom, nem is az első hely ahová bejelentkeztem, de az első ahová visszamegyek. Bizalom, korrektség és nyugalom. Nekem ennyi elég, hogy a Mindent Ment mellett döntsek.
Nagy Géza
Sziasztok!! Egyszer jártam nálatok és tökéletesen meg voltam elégedve mindennel, ezt úgy értsétek, hogy komolyan mindennel! Steril körülmények (kezelés kezdetekor előttem húzott új kesztyűt a dr. nő. Lehet nem nagy szám, de már jártam olyan helyen ahol nekem kellet szólni, hogy húzzon új kesztyűt, mert már az előző emberkénél is ezt használta). Asszisztens "néni " nagyon szimpi volt, kedves! Bármilyen jellegű kérdésem volt azonnal választ kaptam! Segítettek időpontot kérni a röntgen felvétel készítéséhez, egy másik rendelőbe stb. stb. Szóval egy szó mint száz én tökéletesen meg vagyok veletek elégedve, és eddig ti viszitek a prímet!!!!
Lindenmayer Tünde 
Sok év után szükségből mentem fogorvoshoz. Az önök fogszakorvosának köszönet az aprólékos, precíz munkájáért. Az elhanyagolt fogaimat szinte észrevétlenül tette rendbe!!! Az orvos-beteg közti kapcsolatot nagyon jól kialakítja, mindent elmagyaráz, mit miért csinál, mire számíthat a beteg. Ezek után a következő alkalommal nem félve ül a páciens a fogorvosi székbe!! 
Köszönöm Doktornő!! :)
Neumann-né Prókai Flóra
A rendelőben rendkívül kedvesek voltak, külön figyelmesség, hogy egy nappal a megbeszélt időpont előtt üzenetet küldenek, hogy pontosan mikor várnak másnap. A megadott időpontban rögtön fogadott is az orvos, nem kellett várnom. Részletes és korrekt tájékoztatást kaptam a várható kezelésről, annak -igen kedvező áráról! -és ütemezéséről is.
Bali Antal János
Nagyon kedvesek munkájukkal elégedett vagyok, mindenképp önökhöz megyek vissza. Köszönöm.
Hullakó Ildikó
Nagyon meg voltam elégedve, a tanácsadással is, mivel problémás a fogsorom, és olyan tanácsot kaptam, amit máshol nem. Visszatérő „beteg” leszek.
Baksa Andrea
Kedves Török utcai MindenMent Csapat! Ez év szeptembere óta járok a Török utcai rendelőbe és csak jót tudok mondani. A doktornő és asszisztense jól érti hivatását, emellett rendkívül segítőkészek, megnyugtatóak és emberiek. Ez fontos, mert old a magát kellemetlenül érző páciens feszültségén, hisz meglehetősen intim és kiszolgáltatott helyzet, ha az ember szájában matatnak :). Így a fogorvosi rendelő bizalomról is szól. Csak így tovább! Nagyon köszönöm az eddigi és a jövőbeni fogMentést!
Gresner Ádám
Jó volt, hogy nem kellett sokat várakozni mint ahogy ezt más fogászaton tapasztaltam. Nagyon kedvesek és előzékenyek voltak és amit még kiemelnék, hogy a doktornő nagyon precízen dolgozik. Szép lett a fogam, minden nagyon profi volt.
Pelcz Eszter
Kedvencem a Török utcai rendelő. Letisztult, nincs benne semmi ijesztő :) Tisztaság és rendszer jellemzi a rendelőt. A dentálhigiénikus alapos munkát végzett, kedvességével és hozzáértésével megnyugtatott, ami fontos dolog egy fogorvosi székben. Ismét készülök menni! Üdvözlettel: Pelcz Eszter
Kulics Gábor
Fogkő eltávolításon voltam még decemberben, minden rendben volt. Időpontra mentem és azonnal be is hívtak. A doktornő nagyon kedves volt és teljesen fájdalom mentes volt a kezelés. Köszönöm
Körmendi Jánosné Mari
Nagyon köszönöm az érdeklődésüket, hogy követik a kezeléseiken résztvevők véleményét. Nagyon meg vagyok elégedve a végzett fogkő eltávolítás során tapasztalt lelkiismeretes és kedves munkavégzésükkel. A továbbiakban is szeretnék az Önök Török utcai rendelőjének a "vendége" lenni.
Andrádi Krisztina
Örülök, hogy megtaláltam ezt a peroxidmentes fehérítést, mert ez tényleg teljesen fájdalommentes és egész jól fehérít. Utána sem volt érzékeny a fogam. Korábban a peroxidosokkal volt néhány lehangoló tapasztalatom, konkrétan a második körben besírtam. Lehet, hogy a peroxidmenteset gyakrabban kell ismételni, viszont nem fáj és nem szedi szét a fogzománcom, úgyhogy nekem ez jön be.
Exner Gáborné
Elégedett vagyok, minden rendben volt, Örülök, hogy végre találtam egy budapesti fogászatot ahol odafigyelnek a betegekre és árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Igaz kicsit várnom kellett, de ezen kívül minden tetszett.
Fodor Beatrix
Csak ajánlani tudom, amit már meg is tettem! :) Tökéletesen meg vagyok elégedve a szakmai tudással, a felkészültséggel. Nem elhanyagolható szempont az, hogy nem rettegve ül be az ember a FOGORVOSI székbe, hanem csakis mosolyogva, s jó kedvvel. Köszönöm, hogy ide tartozhatok! :)
Lencse Nóra
Teljes mértékben elégedett voltam, előzőleg az ügyeletre mentem, de ott nem mertem beűlni, a fogorvos doktornő Önöknél nagyon rendes volt, megcsinált mindent.
Székely-Körmöczy Zsófia
Örülök, hogy a sógornőm javaslatára Önökhöz mentem helyre hozni a fogsoromat. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással és a fogorvosom (Dr. Fenyvesi Ildikó) kedvességével, ügyességével.
Tomek Éva
Nagyon elégedett volt a férjem a fogászattal. Most külföldön van éppen. Én is szeretnék menni a doktornőhöz, de majd ha visszajött a férjem. Majd jelentkezem önöknél.
Janzen Szonja
Lányommal, Szonjával Gosztonyi doktornőnél jártunk fogszabályozás kapcsán. Rendkívül bűbájos és szakmailag is rátermett hölgyet ismerhettünk meg személyében. Magam is fogorvost keresek, így vélhetően a közeljövőben én is megfordulok majd a rendelőjükben! További sok sikert! Janzen Andrea
Fiszter Tünde
Teljes mértékben elégedett voltam a fogorvossal, sőt még kell is mennem hozzá, mert félbehagytunk valamit mert közbejött nekem néhány dolog, de feltétlenül menni fogok. A doktornővel elégedett vagyok nagyon!
Pálinkás Mária
Kedves Címzett! Szolgáltatásukkal, (fogkő eltávolítás) maximálisan elégedett vagyok. Rögtön sorra kerültem, a fogkőeltávolítás nagyon precíz volt, végig figyelt arra a doktornő, hogy ne okozzon fájdalmat, és nagyon kedves volt. Szaktanácsokkal is ellátott. Amennyit izgalmamban láttam: a rendelő tiszta, higiénikus, (a mosdó is). További jó munkát és egyben nagyon boldog ünnepeket kívánok Önöknek! Üdvözlettel Mária
Gajdos Erika
Kedves MindentMent. Idén Júliusban voltam a MindentMent-nél először, a meghirdetett akciós fogkőeltávolításon. Teljes mértékben elégedett voltam, a kiszolgálás, kedves volt és előzékeny, a munka precíz és fájdalommentes, és még tanáccsal is ellátott a hölgy, aki kezelt. Csak ajánlani tudom azoknak, akik azt mondják, hogy az ember saját pénzéért sem bánnak vele, úgy, ahogy megérdemelné. Itt az élő bizonyíték, a teljes odafigyelés a páciensre, s precíz munkavégzés, itt tényleg azt éreztem, csak a páciens számít semmi más, ez fontos nekem. Életükre és munkájukra Isten gazdag áldását kívánom. Erika
Madarász László 
Örülünk, hogy a sok fogászati rendelő közül, az Önökét választottuk. Az eddigi igénybe vett szolgáltatásokkal nagyon meg vagyunk elégedve a Feleségemmel karöltve. Tisztelettel. M. László és neje
Fieszl Gábor
Városmajor úti rendelőbe járok Gosztonyi Julianna doktornőhöz. Nagyon szeretem őt, mindig kedves, mosolygós és ami fontos, nagyon precízen, alaposan végzi a munkáját. A vele dolgozó asszisztens is kedves, segítőkész, ahogy a koordinátoros lányok is. A rendelő barátságos, tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
Csernákné Glesz Kati
Kedves MDM rendelő! Nagyon elégedett vagyok szolgáltatásukkal, a rendelőjük barátságos és tiszta. A koordinátor Hölgyek segítőkészek, barátságosak, mosolygósak. Külön szeretnék köszönetet mondani Barczi Katalin doktornőnek, aki kedves, megértő, de mellette gyors minden esetben precíz munkát végzett, ezzel megnyugtatott és tette számomra kellemessé a kezeléseket! Bátran mentem Önökhöz, mert tudtam jó kezekben vagyok és mindenki megtesz mindent a betegekért. Ma fejeződött be a kezelésem szép fogakat kaptam (köszönet a technikusok munkájáért is), pedig nem vagyok egyszerű eset. Mindenkinek bátran fogom ajánlani az MDM rendelőt, a gyerekemet is Magukhoz irányítom! Nem győzöm hangsúlyozni elégedettségemet (sajnos máshol sok rossz tapasztalatom volt), nagyon szépem köszönöm mindenki odaadó munkáját!!
P. L. Tamás
Igen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező fogászati beavatkozástól rettegő lóensük vagyok, aki a félszét koromhoz képest idétlenkedéssel és hülyéskedéssel próbálja a rendeléskor kompenzálni. A kezelő orvosom, az asszisztense, valamint a recepciós feladatokat ellátó munkatárs személyében nagyszerű, kedves embereket volt szerencsém megismerni. A rendelésre úgy megyek, mintha olyan helyre mennék ahova szeretettel jár az ember. A figyelemfelhívó SMS-ek küldéséhez külön gratulálok, jól esik a törődés. A kezelésekkor minimálisra igyekeznek csökkenteni az ezzel járó fájdalmakat és nagyon együtt érzően látnak el. Nem utolsó sorban jó humorral is rendelkeznek, ami az ilyen embereknek, mint én sokat számit. Minden Munkatársuknak boldog ünnepeket és sikerekben is gazdag újesztendőt kívánok. P. L. Tamás
Szappanos Valéria
Végre találtam egy fogorvosi rendelőt, ahol nem ért kellemetlen élmény.
Abszolút elégedett vagyok, úgyhogy azt gondolom, megállapodok Önöknél.
Barbai Beatrix
A doktornő munkája nagyon alapos, azzal teljesen elégedettek vagyunk – a férjemmel voltunk az Önök fogorvosi rendelőjében és tetszett a hozzáállásuk is. Azt hittük egy alkalommal kell csak mennünk, de sajnos  2-3-szor kellett visszamennünk, hogy minden kész legyen.
Simon Károly
Először voltam Önöknél, így sajnos első benyomást közölhetek, talán így a jó- Hihetetlen, hogy a megbeszélt időpont után pár perc elteltével szólítottak. A doktornő és asszisztense kedves, közvetlen, barátságos (nem érzi az ember, hogy rendelőben van). Ha az anyagiakat nem említem meg én, talán szóba sem kerül, mintha a következő időpont fontosabb lenne. (A doktornő nevét nem tudom (babát vár). Szóval csak a legjobbakat mondhatom. Üdvözlettel: Simon K.
Tiszai Gábor
Elégedett vagyok, minden rendben volt, a tömés azóta is jó, rendes volt a doktornő.
Szalmáné Czagány Márta
Számomra nagyon fontos, hogy a XII. kerületben központi, jól megközelíthető helyen van a rendelő. Házon belül már nehezebb eligazodni. Kicsivel több információ nagyban megkönnyítené az első látogatást. A rendelőben kellemes a fogadtatás és a környezet. A várakozási idő is elfogadható. Az én orvosom Széchenyi doktornő, nagyon szimpatikus, kedves, alapos. Mindvégig kitüntetett figyelmével, érdeklődésével. Megnyugtató volt, hogy számomra is érthetően, logikusan vezette le a további kezelés lehetőségeit, minden részletre kiterjedően. Összességében az a véleményem, hogy a rendelő neve pontosan tükrözi az ott dolgozók mentalitását. Köszönöm, hogy kíváncsiak voltak a véleményemre. Üdvözlettel: Szalmáné Cz. Márta
Pelles Petra
Kedves MindentMent Rendelő! Soha nem hittem, hogy egy fogorvosi székben eltöltött fél óra akár kellemes élmény is lehet. :) Az Önök Városmajor utcai rendelőjében azonban a barátságos, otthonos hangulat, a kedves fogadtatás és a minőségi, szakszerű ellátás maximálisan feledtette velem az addigi félelmeket. Sümegi Éva dentálhigiénikus tökéletes precizitással és a reklámhoz híven valóban fájdalommentesen távolította el a fogkövet. Emellett számos hasznos szájápolási tanáccsal ellátott, melyekért szintén nagyon hálás vagyok. A kezelés közbeni kellemes zene még az ultrahang csikorgó hangját is enyhítette, és legnagyobb meglepetésemre érzéstelenítő injekció helyett egy fantasztikus eperillatú zselét kaptam az ínyemre! Szintén óriási pozitívum a hétvégi időpont lehetősége, ami még egyedibbé teszi a MindentMent-et. Nagyon örülök, hogy éltem az Önök által nyújtott akcióval, mert így rátaláltam a fogorvosi rendelőmre! Köszönök MinDent! :) Üdvözlettel Pelles Petra
Vesseli Katalin
Nyugodt volt a légkör a fogorvosi rendelőben és tényleg mindent elmondtak előre, hogy mi fog történni. Nagyon elégedett voltam, nagyon. Még szándékozom menni ebben a hónapban vagy jövő hónapban.
Etényi Dóra
Tisztelt MindentMent! Elégedett vagyok az Önök rendelőjével. Nagyon örülök, hogy ajánlás útjával eljutottam Önökhöz.
Vadas László
Elsősorban az orvosommal vagyok elégedett. Nekem ez a legfontosabb. Régóta Önökhöz járok
és előtte sok fogászaton voltam, de ez vált be a legjobban.
Vidák Zsolt
Kedves volt, aranyos volt, ügyes volt. Meg vagyok elégedve a doktornővel. A fogászati rendelő is
nagyon barátságos, Önökhöz fogok járni ezentúl.
Luib Gábor
Andreánál voltam kezelésen a Török utcában! Nagyon kedves és barátságos volt, a fogkőeltávolításomat és a polírozást tökéletesen elvégezte, nagyon precíz és profi volt! A rendelő nagyon modern és kellemes légkörű! Mindenkinek csak ajánlani szoktam! Gábor
Jendl Tamás
Teljesen elégedett voltam a fogászatukkal, nem fájt a kezelés, sőt még fogok menni, csak nem volt időm eddig.
Tóth Attila Zoltán
Nagyon pozitív véleményem alakult ki a múlt heti kezelés alkalmával. Kedves, udvarias fogadás a rendelőben, majd rövid várakozás után szakszerű ellátást kaptam.
Kis Viktória
Nagyon elégedett vagyok. Felnőtt létemre nagyon félek a fogorvosi kezelésektől, pláne a fogkőlevételtől, de egy igazán türelmes és kedves Hölggyel volt dolgom, aki végig mosolygott és türelmesen kivárta a hiszti végét :) Ajánlani fogom!
Hopp Sándoné Anikó 
A doktornő és Dóra munkájával maximálisan meg vagyok elégedve! Mindketten pontosak, precízek és nagyon barátságosak, melyért nagyon hálás vagyok! Köszönettel:Anikó
Huhn Anna
Ma voltam a doktorúrnál. Nagyon kedvesen fogadott, többfele variációt is ajánlott problémámra. Januári konzultációban állapodtunk meg. Elégedetten hagytam el a rendelőt.
Kreisz Irén
Nagyon gyors, korrekt kiszolgálásban volt részem. A kezelés kellemes, kedves környezetben zajlott. A dentálhigiénikus munkájával elégedett vagyok.
Lazur Emma
Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, amit igénybe vettem. Továbbra is igénybe fogom venni, amikor szükségem lesz rá.
Köszönettel : Emma
Selmeczi Géza
Remek választás volt a Török utcai rendelő. Igazán szép és miután kicsi, kissé családiasnak mondható. Időpontra kínosan ügyelnek és ez fontos. Gyors és készséges, udvarias és hozzáértően magyarázó személyzet. Nem bántam meg a váltást!
Varga Kristóf
Fogkőtisztításon voltam, először jártam maguknál, minden a megbeszéltek szerint ment, hatékonyan, gyorsan. Elégedett vagyok a munkájukkal. Sajnos a dentálhigiénikus nevére nem emlékszem.
Erdősi Tímea
Könnyen megközelíthető, igényesen kialakított rendelő, kedves és segítőkész munkatársakkal.
Mózes Miklós
Tisztelt MindenMent! A fogorvosi rendelőről:Tiszta és barátságos képet mutatott. A kiszolgáló személyzet:Segítőkész volt azonnal. A kezelés után hasznos tanácsokat is kaptam. Csak jót tudok írni az ott tapasztaltakról. Köszönettel, Miklós
Gálos Éva
A dentálhigiénikus nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját. Köszönöm.
Kazsoki Marianna
Fogkő eltávolításon voltam Önöknél és jó tapasztalatokkal jöttem el. Nagyon kedvesek voltak velem, bár nem emlékszem ki végezte a beavatkozást. Pontos volt a kezelés kezdése, nem kellett várnom, és a hölgy nagyon alapos munkát végzett. Tervezem, hogy a jövőben is megkeresem az Önök rendelőjét. Viszontlátásra: Kazsoki Marianna
Siposné Jutka
Tisztelt MindentMent rendelő!
Értesítésüket megkaptam, melynek igazán nagyon megörültem. Nagy öröm az, amikor az ember érzi, hogy törődnek vele.
A véleményem a következő: Csak a saját benyomásomat tudom megírni, amely nagyon kellemes és nagyon figyelmes. A beteggel való foglalkozás igazán nagyon figyelemre méltó. Részemről másoknak is merem javasolni az Önök választását. Remélem sem én, sem mások nem fognak csalódni Önökben. Munkájukhoz továbbra is sok sikert kívánok. Tisztelettel: Siposné Jutka
Jordán Ferenc
Tökéletes volt a kiszolgálás (fogkőeltávolítás), nem fájt és utána sem volt érdes a felület. Abszolút jó élmény, fogorvosnál azért ez nem mindennapos.
Hock Melinda
Teljesen elégedett vagyok mindennel, azóta már ajánlottam másoknak is az Önök fogászati rendelőjét és a férjem is oda jár.
Péter Szimonetta Kinga
Hosszas keresgélés után találtam a Mindent Ment fogászatot, már az időpont foglalásnál nagyon segítőkész volt a recepciós hölgy. Különösen tetszett mikor közeledtünk az időponthoz, felhívtak hogy még mindig megfelel-e az időpont. A rendelő , a pontosság és a szakértelem csillagos ötös. Grimberg doktorúrnál voltam állapotfelmérésen, tüzetesen átvizsgálta a fogsoromat és ezek után megbeszéltük a kezelést és megis beszéltük a következő időpontot. Ezt követően Moraret Andrea szakértő keze alá kerültem aki fogkőeltávolítást végzett a legnagyobb precizitással. Következő alkalommal a fogfehérítésemet bízom a szakértelmére ☺️ Csak ajánlani tudom az MDM-et! 👩🏻⚕️👨🏻⚕️

<< Előző oldal   Következő oldal >>