megoszt

Vélemények a MindentMent® fogorvosi rendelőről

 

Jágerszki Csaba - MindentMent rendelő
Jágerszki Csaba
Nagyon elégedett vagyok Kluszka Laura doktornővel, kitűnő munkát végez :) Fájdalommentesen, jó hangulatban telnek a kezelések, a doktornő mindig kedvesen, jókedvűen fogad. Az emlékeztető sms-t jó ötletnek találom.
Doktornő és Renáta
Szabó Renáta
Már az első konzultáció alkalmával szimpatikus volt a doktornő. A későbbi kezelések során mindig bizalommal fordulhattam hozzá, ami elengedhetetlen egy ilyen hosszú kezelés során.
Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Gyulai Géza
Schubauer Dóránál voltam fogfehérítésen. Előtte felhívta a figyelmemet, hogy elég sok a fogkövem, így azt el kellett távolítani. A kezelések és a találkozások alatt rendkívül kedves és figyelmes volt. Minden kérdésre maradéktalanul válaszolt. csak pozitívumokat tudok elmondani mind a doktornő, mind a rendelő tekintetében.
Doktor úr és Magdaléna
Horváth Magdaléna
Minden alkalommal az időpontokra pontosan a rendelőben voltam. A doktor úr egy aranyos, precíz, jó humorú ember, aki mellett a félelmem is feloldódott. A nővér (asszisztens) kedvességével is csak a hangulatomon javított. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép foghidat kaptam. Köszönöm.
Dr. Barczi Katalin - MindentMent rendelő
Maklári Fanni
Dr. Barczi Kata körültekintően végzett állapotfelmérést és tömést végzett. Fájdalommentes volt és mindennel meg voltam elégedve.
Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Szürös Orsolya - MindentMent rendelő
Rudas Dorottya
Szűrös Orsolya dentálhigiénikus munkájával nagyon elégedett voltam. Nagyon kedves és segítőkész volt. A fogfehérítés eredményével nagyon elégedett vagyok!
Szürös Orsolya - MindentMent rendelő
Mindák László
Szűrös Orsolya fogkőeltávolítást végzett el nekem, amivel nagyon elégedett vagyok. Gyors, precíz és fájdalommentes kezelés volt. Csak ajánlani tudom.
Lajkó Judit - MindentMent rendelő
Kiss Brigitta
Lajkó Judit dentálhigiénikusnál voltam már harmadik alkalommal fogkőeltávolításon és mindig nagyon kedves volt, a kezelés pedig fájdalommentes.
Dr. Lukács Dénes - MindentMent rendelő
Németh Tibor
Dr. Lukács Dénes doktor úrnál a második implantátumom készült. Nagyon kedves szakember, minden jól sikerült már első alkalommal is.
Dr. Jantyik Ádám - MindentMent rendelő
Varga Ágnes
Nagyon meg voltam elégedve Dr. Jantyik Ádámmal, lelkiismeretes munkát végzett. 2 koronát készített a front fogaimra, melyek esztétikusak és remélem, hosszú ideig használom őket.
Dr. Turi Gábor - MindentMent rendelő
Molnári Mariann
Nagyon meg vagyok elégedve Turi Gábor úrral, mivel professzionális szakmai felkészültsége biztonságot nyújt a kezelések során. Alsó-felső fogszabályozót tett fel nekem.
Lajkó Judit - MindentMent rendelő
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommentes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Dr. Lestyán János - MindentMent rendelő
Gosztonyi Jánosné
Dr. Lestyán János kedves, megbízható, kiváló szakorvos, aki vissza tudja adni a páciens önbizalmást. A kezelés jó hangulatú rendelőjében és kedves asszisztenciájával jó emlék.
Dr. Szabó Levente - MindentMent rendelő
Dr. Tóth-Kovács János
Már a fogadtatás csökkenti a fájdalmat, a kedves szó megnyugtat és szép emlékek maradnak. Nagy megelégedéssel vagyok Dr. Szabó Levente barátomról és munkájáról. Az asszisztencia kiváló, nyugtató.
Kovács Ildikó - MindentMent rendelő
Fejes Norbert
Pozitív tapasztalat volt Kovács Ildikónál páciensnek lenni, az előző tapasztalataim alapján mindenképp csak ajánlani tudom. Fogkőeltávolítást végzett, és szájápolási tanácsokkal látott el. Bátran ajánlom mindenkinek.
Doktornő és Krisztina
Ujvári Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.
Szürös Orsolya - MindentMent rendelő
Bóta György András
Szűrös Orsolya dentál higiénikussal abszolút meg vagyok elégedve. Fogkőleszedésen jártam, sópolírozást is kértem. A változás fantasztikus volt, a doktornő kedvesen elmondott mindent a beavatkozás előtt, hogy mire számíthatok, ill. tájékoztatott arról is, hogy miként tehetek a fogkő ismételt kialakulása ellen.
Dr. Dudás Renáta - MindentMent rendelő
Klein Andrea
Nagyon elégedett vagyok Dr. Dudás Renáta munkájával. Köszönöm a ráfordított időt és a kitűnő munkát. A párom is ide jár. Ő is nagyon elégedett, az ő ajánlására jelentkeztem én is kezelésre.
Dr. Daubner Barbara - MindentMent rendelő
Nagyné Ráski Orsolya
Daubner Barbara doktornő megfelelő szakértelemmel és végtelen nagy türelemmel dolgozik azon, hogy a mosolyom végül tökéletes legyen. Belső fogszabályozóm segítségével a mindennapokban észrevétlenül alakul a magabiztosságom :)
Doktor úr és Fanni
Keresztes Fanni
Nagyon elégedett vagyok Turi Gábor doktor úrral. Régóta járok hozzá fogszabályozásra és nem is tervezek váltani! :)
Dr. Jantyik Ádám - MindentMent rendelő
Lakatos Adrienn
Dr. Jantyik Ádám készítette a front koronákat. Nagyon meg vagyok elégedve a doktor úrral, mert nagyon közlékeny, figyelmes, precíz volt. A rendelőben nem kellett várakoznom, mindig időben bejutottam a doktor úrhoz! Mindenkinek gratula.
Dr. Gosztonyi Julianna - MindentMent rendelő
Bolvári Éva
Gosztonyi Juliannához járok fogszabályozásra, nagyon elégedett vagyok. Nagyon családias a légkör, ugyanis az 1 éves kisfiammal járunk rendszeresen kontrollra és mindenki nagyon szívesen figyel rá.
Dr. Vágó Tímea - MindentMent rendelő
Dr. Faradzs-zude Magdolna
Dr. Vágó Tímeával történt találkozásom nagyon pozitív volt. Megértő, empatikus ember, tiszta szívből ajánlanám más pácienseknek is.
Doktornő és Terézia
Horváth Terézia
Nagyon precíz, kedves és segítőkész a doktornő. Odafigyel, pontosan dolgozik :) Odafigyel rám, a legjobb kezekben vagyok.
Doktornő és Nándor
Zánoni Nándor
Eddigiekben nagyon elégedett vagyok, nagyok gyorsan haladunk az úton, ami számomra nagy öröm.
Dr. Petkov Péter - MindentMent rendelő
Rétyi Emőke
Teljesmértékben meg vagyok elégedve, implantátum céljából kerestem fel, Dr. Petkov Péter volt aki végezte és teljesen fájdalommentesen, semmi féle mellékhatás, csak pozitív és pozitív véleményt tudok mondani. Tízből tizenegy pontot adhatnék vagy annál is többet.
Dr. Barczi Katalin - MindentMent rendelő
Dr. Kisné dr. Teleki Edit
Nagyon elégedett vagyok dr. Barczi Katalin fogszakorvossal. Nem csak figyelmes, hanem nagyon kedves is, fájdalommentesen végzi a munkáját. Nekem a felső híd pótlását végezte, ami nagyon szép és természetes hatást keltő. A kezeléseket is igyekezett úgy tenni, hogy minél rövidebb ideig legyek az ideiglenes fogpótlással.Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a kellemes légkörű fogászatot és főleg dr. Barczi Katalint.
Dr. Faragó László - MindentMent rendelő
Pásztor Szabolcs
Egy másik helyen a korábbi fogorvosom foghúzást javasolt, mivel elmondása alapján nem tudja megmenteni. Egy barát javaslatára jöttem el Faragó doktor úrhoz, aki röntgen alapján és szájban való vizsgálat után megállapította, hogy a fog megmenthető. A kezelés fájdalommentes és sikeres volt. A kezelés nagyon jó hangulatban telt. Ezúton is köszönöm Dr. Faragó László lelkiismeretes és precíz munkáját.
Lajkó Judit - MindentMent rendelő
Pánczél Éva
Lajkó Judit dentálhigénikus csinálta nekem a fogkőleszedést és a fogfehérítést. A kezelések fájdalommentesek voltak, a szék kényelmes volt, a fehérítés által nagyon szépen kifehéredtek a fogaim. Nagyon elégedett vagyok.
Székely Péter
Először jártam a MindentMent fogászaton a Molnár utcai rendelőjükben. Nagyon kedvesen fogadtak, ingyenes konzultáció után megállapodtunk a kezelés időtartamában és összegében. Dr.Kispál Arlett volt a fogorvosom, aki rendkívül kedves, igen gyakorlott, precíz munkát végző orvos, akit mindenkinek ajánlani tudok. A MindentMent természetesen nemcsak minőségben, hanem árakban is verhetetlen. A jövőben is csak ide szeretnék járni. Üdvözlettel: Székely Péter
Dr. Erdősi Istvánné
Elégedett voltam a vizsgálattal, a megadott időpontban pontosan történt.
Petrikné Valentin Erika
Ismeretlenül kerestem fel a Török utcai rendelőt, szájsebészeti probléma miatt. Dr. Lestyán Jánoshoz kerültem. A doktor úr részletesen tájékoztatott az elvégzendő műtét részleteiről. A műtét panasz- és fájdalommentesen zajlott le. Ő és asszisztense számomra megnyugtató módon végezték a munkájukat. Az inplantátumom beültetéséhez már félelem nélkül mentem a rendelőbe. A további kezeléseket a doktornő vette át, ő és asszisztense nagyon jó légkörben, gyors és precíz munkát végeztek. A kezelések alatt a rendelőben nagyon jó légkör fogadott, a koordinációs munkatársak Réka és Brigi segítőkészek, udvariasak voltak. Nagyon jó benyomásokkal távoztam a rendelőből, probléma esetén szívesen keresem fel legközelebb is Önöket.
Papp Nóra
Nagyon meg vagyok elégedve Dr. Duli Orsolyával. A fogorvos és a páciens között, ha nem működik az abszolút bizalmi viszony, akkor az ember fenntartásokkal veti alá magát a kezeléseknek. A Doktornő és közöttem, ez teljes mértékben megvan. Egyáltalán nincs bennem semmi kétely, izgalom, aggódás, amikor a megbeszélt időpontra kell mennem. A Doktornőn kívül, az Kollégákat is dicséret illeti. Első osztályú a szolgáltatás! Mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt! :)
Zelei Erzsébet

Tisztelt MindentMent Rendelő Vezetője!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani az Önök kollektívájának,akikkel megismerkedtem a rendelőben és azon kívül a technikusoknak is.
Dr Kispál Arletthez jártam és kedves asszisztenséhez ,akik mindketten nagyon jó benyomást tettek rám.A figyelmességük,a szakma magas szintű tudása és egyben munkájuk végzése, az ember iránti tisztelet azt bizonyítja,hogy közöttünk járnak és dolgoznak az angyalok!
Így karácsonyhoz közeledve szép hasonlatokkal felruháztam minden MindentMent dolgozót!
Hálásan köszönöm a recepción mosolygós lányoknak a munkáját.
Hálás szívvel gondolok a fogak szakértőjére és asszisztenciájára. Köszönöm nekik,hogy elégedetten és boldogan vettem részt minden kezelésen!Örömmel töltött el az a bánásmód,amiben részem volt.
Hálás szívvel gondolok a számomra ismeretlen és háttérben tevékenykedő technikusokra,akik nagyon ügyesek ,precíz munkavégzésről és igényességről tettek tanú bizonyságot. Munkájuk viselése számomra kitüntetés!

Nagyon köszönöm ,hogy megismerhettem Önöket és tovább adhatom a rendelőben tapasztaltakat ismerőseimnek,barátaimnak.
Gratulálok a vezetőségnek,akik ezt a szolgáltatást létre hozták!

További munkájukhoz nagyon jó egészséget,sok sikert kívánok!
Üdvözlettel Zelei Erzsébet

Dr. Kegye Szilárd
Tisztelt MindentMent Rendelőintézet! Levelemmel csupán szeretnék írásban is köszönetet mondani választott fogorvosomnak, és asszisztensének, Fenyvesi Dorottyának a nagyon szép, eredményes és nem utolsó sorban fájdalommentes munkájukért. A Doktornő az utóbbi hónapokban több, kombinált kezelést hajtott végre rajtam. A fogaim sajnos nagyon rossz állapotban voltak, az elmúlt években több fogorvost is kipróbáltam, három szájsebészeti műtéten is átestem, úgyhogy van összehasonlítási alapom, ami a fogorvoslást illeti. A Doktornő szaktudása volt eddig a legalaposabb, eljárása a legkíméletesebb. A munkájával maximálisan elégedett vagyok, én is és a családom is. Így jó szívvel tudom ajánlani ismerőseimnek, hogy válasszák Őt, ha igazán jó fogászati kezelést szeretnének. Kiemelném, hogy a Doktornő rendelőjében, az átlagos fogászati rendelőktől eltérően mindig jó és kellemes hangulat fogadott, a két hölgy nem csak bájos, hanem nagyon aranyos is volt. Minden jót és további eredményes munkát kívánok! Csak így tovább! Köszönettel: Dr. Kegye Szilárd
Fidrich András
A feleségemmel és a lányommal jártunk a rendelőben. Mindennel meg voltunk elégedve, ezért az összes kérdésre 5-5 pontot adtam. Bátran merem bárkinek javasolni, aki szereti a rövid várakozási idő, nyugodt tiszta helyen, pár kedves szó mellett eltölteni.
Ács János
Sokat válogattam mielőtt Önöket választottam, de nem bántam meg. Nagyon kedvesek és szolgálatkészek a munkatársak bárkivel is hozott össze a sors. Nagyon nehezen indultam el a fogászat rögös útján. Remélem a kezelésem végéig így is marad és megváltozik a véleményem és a félelmem. a fogászatról. Köszönet érte minden munkatársuknak. Ács János
Madarassy-Nagy Nikolett
Nincs ember ezen a világon,aki jobban félne tőlem egy fogászati beavatkozástól! Dr.Szabó Leventéhez kerültem a problémáimmal. Azt mondta az injekció beadása lesz a legnagyobb fájdalmam, ne féljek...természetesen nem hittem el. Hihetetlen, de valóban igaza volt! Semmi fájdalmat nem éreztem! Profi volt nagyon, a munkája kifogástalan! Nagyon hálás vagyok mindenért és ezután is csak ide járok kezelésre! Köszönök szépen mindent!
Pammer Nóra 
Alapos és gyors munkát végzett a Doktornő, elégedett voltam. Várakozási idő nem volt. Legközelebb is Önöket választom.
Kovács Kata
Dentálhigiéniai kezelésen jártam Önöknél Kovács Ildikónál és bár nem szoktam véleményt írni fogászati kezelések után, de a doktornő segítőkészsége és mérhetetlen kedvessége mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A fogkő-eltávolítás közben még arra is volt gondja, hogy részletes fogtisztítási tudnivalókkal lásson el, illetve, hogy megmutassa a helyes fogmosási technikákat. Nagyon köszönöm odafigyelésüket, melyben ottlétem alatt végig részem lehetett. Biztosan ajánlani fogom másoknak is Önöket.
Puskás Rita
T. MindentMent Csapat! Szeretném megköszönni a Török u-i rendelő munkatársainak, a kimagasló szakmai színvonalú munkáját és azt a sok apró pluszt, ami nem feltétlenül lenne feladata az orvosnak, asszisztensnek, mégis számtalanszor részesültem benne és nagyon jól esett. A kedvességen, együttérzésen túl minden alkalommal úgy éreztem, hogy biztos, jó kezekben vagyok, a kezdeti félsz pillanatok alatt elmúlt, ami a doktornő promt és precíz munkájának köszönhető. Elkezdtük a közös munkát, májusban folytatása következik és nagyon remélem, hogy a jövőben is számíthatok kiváló munkájára. Kiváló szakember, a MindenMent igazán büszke lehet arra, hogy csapatukat erősíti! Amennyiben megkérdeznek, családomnak, barátaimnak és ismerőseimnek is nyugodt szívvel és meggyőződéssel ajánlom a rendelőt! Köszönöm!
Juhász István
Az első pillanattól bizalomkeltő. Kapcsolattartástól az orvos szakmai, és asszisztensi munkáig biztonságot, igazi színvonalat nyújt. Éppúgy emberségben: tárgyilagos, kedves, figyelmes, és felelősségteljes. Feltétlenül ajánlni fogom, és így a kezelésben "félúton" is köszönöm doktor úrnak, asszisztens hölgynek, a koordinátor hölgynek /befelé menet fordított sorrendben is:)/ -mindannyiuknak. Bízvást a fogtechnikának is. J.I.
Szabó Mariann
Teljes mértékben elégedett vagyok a személyzet ügyfélközpontú magatartásával és az orvosok szakértelmével. A kezelések árai korrektek. Ajánlom mindazoknak a rendelőt, akik igényes, rendezett környezetben minőségi ellátást kívánnak igénybe venni.
Abai Katalin
Önök igazán páciens-központúak és soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvvel és bizalommal fogok valaha is fogorvosokhoz fordulni! Elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaim, s ehhez kerestem megbízható és ügyes szakembereket. Örömmel jelentem, hogy megtaláltam őket.
Iván Beáta
Nagyon örülök, hogy vettem a bátorságot és bejelentkeztem a rendelőbe, csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb! Máshol egy vagyont elköltöttem évekig és kiderült, hogy gyalázatos színvonalért. A MindentMent rendelőben dr. Duli Orsolyához kerültem, aki egy tüneményes, kedves, mindig mosolygó, türelmes doktornő. Mindent részletesen elmondott az állapotfelmérés során, majd azt is türelemmel viselte, hogy 43 évesen rettegek a fogorvostól. Mióta hozzá járok, a félelmem alább hagyott. Tömött is fogamat, ill. gyökérkezelésem is volt, különösebb fájdalom nélkül. Nagyon alapos, precíz és biztos vagyok benne, hogy a koronapótlásom is jól fog sikerülni! Az asszisztense is nagyon kedves, barátságos, közvetlen. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket.
Szántai Kristina
Jó ideje Dr. Gosztonyi Juliannához járok. Juli a legédesebb teremtés, hihetetlenül lelkiismeretes és a keze fantasztikus! Igazi fogszobrászművésznő:) Szeretek hozzá járni, olyan, mintha egy kedves ismerőshöz mennék, nem pedig fogorvoshoz. És Ritával az asszisztensével remek párost alkotnak.
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Sturcz Sándor
Kitűnő valamennyi kategóriában. Dr Szabó Éva, Bianka asszisztense, és a recepciós lányok nyugodt otthonias légkört varázsolnak a váróban is.
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.
Ternyei Anna
Én a Dr Turi Gáborhoz járok és csak jókat tudok mondani róla. Nagyon kedves, előzékeny és profi abban amit csinál. Ha jól tudom Ő csinálta a Fehér Zoltán X-Faktoros srác fogszabályzását is. Ajánlom mindenkinek.
Pál  Hilda
Sziasztok! Dr. Lestyán Jánosnál - szájsebész specialistánál - voltam fogimplantáció beültetésen. Iszonyúan féltem. Mindenki nyugtatott, de tudjátok ez nem változtat a félelmeken. Az injekciót úgy megkaptam, hogy észre sem vettem. Nem is éreztem semmit. A beültetés kb. fél óráig zajlott, kopogott, csavarozott, de nem éreztem semmit természetesen csak kisebb nyomásokat... A végén varrás következett, amit szintén nem éreztem... Szinte fel sem dagadt az arcom és fájdalomcsillapító sem kellett, mondhatom azt utána sem éreztem egyáltalán fájdalmat!!! Pedig felkészültem mindenre, hogy fájni fog, stb... Nagyon kedves volt, mindig mondta mi történik, mit csinál, mi a következő lépés - A varratszedés egy hét múlva következett, szintén nem éreztem semmi fájdalmat. Csodásan begyógyult a seb. Várom a következő lépést, amikor lesz korona is az implantáción - Sok fogorvosnál megfordultam de ilyen ellátásban sosem volt részem!!!!!! GRATULÁLOK ezeknek az orvosoknak! A foghúzás sokkal kellemetlenebb. Mindenkinek azt javaslom, ne féljen elindulni. Mert megéri! A szép fogakért.
Dudás Istvánné Erzsébet
Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményemre! Mivel én elég speciális eset vagyok a siketségem miatt, így először azt méltányolnám, hogy voltak szívesek ezt figyelembe venni. Vagyis az időpont egyeztetéshez e-mailt használhattam. Ezt külön köszönöm. Továbbá a pontos fogadást, az alapos kezelést. Külön méltányoltam, hogy nem akartak, több kezelésre rábeszélni, nem mintha nem lenne rá szükség, de meghagyták számomra a továbblépés lehetőségét! Köszönöm! :) Minden jót kívánok! a MindentMent valamennyi munkatársának. Tisztelettel Dudásné Erzsébet
Aldona András
Tisztelt MindentMent rendelő! A kiszolgálással maximálisan meg voltam elégedve. A megbeszélt időpontra mentünk fogkőleszedésre a családommal (feleségem és a lányom). A megérkezést követően fél perc várakozási idő elteltével megkezdődött a fogkő leszedése, majd a fogak polírozása. Én mentem be utoljára, a szépítés befejezésével kifizettem a megbeszélt akciós összeget. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek bátran merem ajánlani! Ui.: azóta a lányom keresztszülei is voltak a rendelőben, akik a legjobb barátaim. A.
Mihalidesz Péter
MindentMent fogorvosi rendelő számára egy dolog létezik és ez a beteg. A bejelentkezéstől az utolsó kontrollig. Az orvosok és asszisztensek kifogástalan, emberközpontú munkát végeznek. Szemmel láthatólag minden megerőltetés nélkül! Az állapotfelmérést követően pontos árakat kaptam, ami nem változott menet közben. Dentálhigiénikus Andrea gyors és kiváló munkáját is csak ajánlani tudom. Amit meg is tettem. Az injekció helye sem fáj! Köszönöm!
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália
Ágoston Ferenc
Dr Szabó Leventéhez kerültem. 25 év után tartottam a kezeléstől, de az általa megengedettnek tartott partnersége, kommunikációja és munkája átsegített ezen. Köszönöm ezúton is. Ágoston Ferenc
Fehérvári Andrea
2010-es első látogatásom óta másik rendelőt nem kerestem fel. Mind a szolgáltatás minőségével, mind az árakkal teljes mértékben elégedett vagyok!
Dr. Szilágyi Anikó
Egy fogtömésen voltam és nagyon hozzáértően, rutinosan megcsinálták. A doktor úr és asszisztense is kedvesek, figyelmesek voltak, az ellátással maximálisan meg voltam elégedve. Ha szükségem lesz fogorvosra, ismét Őt keresem fel.
Gillemot Ferenc
Jó volt itt lenni! Nem hittem, hogy valaha ezt mondom egy fogorvosi kezelés kapcsán, de most megteszem. Amit kaptam nem csak egy fogtömés volt, kaptam kedvességet, megértést és profizmust. Ez sokkal több volt, mint amit vártam. Köszönöm, csak így tovább!
Skuta Péter
A legjobb fogorvosi rendelő, ahol valaha is voltam. Teljeskörű ellátást kaptam. A doktornő nagyszerű fogorvos. Köszönöm, hogy a paciense lehettem, lehetek még most is. Mindig körültekintően megvizsgált, professzionálisan ellátta a fogaimat. Még egyszer köszönöm.
Adamecz Anna
Nagyon elégedett vagyok Dr. Duli Orsolya fogorvos munkájával, aki az Eötvös utcai rendelőben dolgozik. Felső hidat készített nekem. Foghiányok miatt és esztétikai okokból. Csodálatos lett maximálisan elégedett vagyok, mindenkinek tudom ajánlani a doktornőt, lelkiismeretes, precíz, alapos és mosolygós, ami nagyon fontos nekünk, akik félve lépünk be a rendelő ajtaján. Fájdalommentes és gyönyörű munkát végeztek a technikussal együtt, mindenki csodálja, aki látja. Az alsó hidam is vele csináltatom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Rimóczy Barna
A rendelő: csillagos ötös, Pontosság:Csillagos ötös, Szakmaiság: csillagos ötös, Odafigyelés,fogkezelési tanácsok: csillagos ötös, Oly mértékben meg voltam elégedve, hogy elkértem Andrea névjegyét, illetve a Budapesti virtuózok maratoni hangversenyére néhány tiszteletjegyet is odaadtam a recepciós hölgynek, aki szintén emberkapcsolatokra van teremtve. Köszönöm szépen és csak gratulálni tudok az MDM-nek!
Jára Zoltán
A fogfehérítés nagyon jó lett. Kb. 40 percig tartott és tényleg sokkal fehérebb, szebb lett tőle. Én is vidámabb lettem, fülig ért a szám amikor kijöttem.
Zoli
Thaller Péter
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Bodányi Cecilia Éva
Nagyon profi csapattal dolgoznak. Az emlékeztető sms-től a székbeülésig csupa figyelmesség mindannyiuk. A fogorvosok nemcsak jó orvosok, hanem nagyon kedves emberek is. Örömmel megyek Önökhöz, és örülnék, ha lenne gyermekfogászati részlegük is (Városmajor u.i rendelő), akkor a gyermekeim ugyanide járhatnának.
Szenger Katalin
Implantáción voltam a rendelőben, a doktornő mindent elmondott, megnyugtató volt. Később 4 implantátumot csináltak, amivel, most már tudok rendesen enni, ezt nagyon köszönöm. Eleinte féltem az egésztől mert azt hittem, hogy ez egy bonyolult műtét, de nem volt rosszabb mint egy átlagos dolog. Most már örülök, hogy belevágtam. Minden jót Önöknek.
Székely Martin
Hihetetlenül kedves recepciósok, és Dr. Gosztonyi Julianna pedig imádnivaló. Örülök, hogy ezt a MindentMent fogorvosi rendelőt választottam! :) És, ami még nagyon fontos, hogy sokkal felszabadultabban mosolygok, mióta fogszabályzóm van, &uuacute;gyhogy köszönet is érte.
Berek Jánosné
Nagyon elégedett vagyok szolgáltatásukkal! Az elkészült fogpótlásom nagyon jól sikerült és jól is "működik". A várakozási idő nagyon rövid, a fogadtatás kedves, igazán színvonalas, minden igényt kielégítő fogászati ellátásra találtam a MindentMent rendelőben. Bárkinek bátran ajánlom! Köszönöm: Zsuzsa
Dévald Gréta
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szépek lesznek az új fogaim. Nagyon örülök :) Felül az elszíneződött töméseim helyett jól mutatnak a cirkon koronák,
tökéletes lett. Büszkén mutogattam a barátaimnak az új fogaimat. Nem volt két fillér, de szuper jól néz ki. Ha kell, legközelebb biztos önökhöz fogok járni és a
barátaimnak is ajánlani fogom a rendelőt.
Kispéter József
Jól döntöttem, mikor a "Mindent ment" rendelőt választottam. Mind a színvonallal, mind a kezelés eredményével tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm.
Kovács Barbara
Olyan fogaimat mentették meg, amiről például egy jobb sztk-ban már javában lemondtak. Mindemellett sikerült elérnie azt, hogy nem rettegve ülök a székbe. Pedig nálam fogorvosfóbiásabb ember szerintem nincs. Napokkal a kezelés előtt már álmatlan éjszakáim voltak, az ájulás határán érkeztem meg a rendelőbe. Mára mindez neki köszönhetően a múlté.
Gyökösi Balázs
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a MindentMent fogorvosi rendelőre. Először kételyeim voltak a fogászattal kapcsolatban, mint általában a többségnek, de erre a MindentMent csapata hamar, már a konzultáció alkalmával rácáfolt. Nálam volt töméscsere, fogkő eltávolítás, fogfehérítés is, minden folyamat tökéletes precizitással zajlott. Az árak az átlaghoz képest kedvezőek de ez nem ment a minőség rovására. Minden lépésről előre tájékoztattak, hogy mikor mi fog történni. Én csak is ajánlani tudom/fogom a MindentMent fogorvosi rendelőt!
Lettner Rita
Én ebben a pillanatban jöttem ki a doktornő kezei közül. Nagyon kedves, nagyon alapos, mindent alaposan elmagyaráz. Nekem nagyon pozitív volt minden :-) köszönöm neki!
Bátyai László
Nagyon gyors és precíz munkát végeztek. Mindennel meg vagyok elégedve, várakozáson felül sikerült a pótlás.
Szarvas Éva
Ismeretlenül tértem be a Városmajor utcai fogászatra, miután a régi fogorvosom nyugdíjba ment. Ildikó doktornő gondos kezei közé kerültem, akiről csak a legjobbakat tudom mondani. Kezelés alatt folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mit csinál, így nyugodtan vártam a kezelés végét. Biztos vagyok benne, hogy a többi orvos is a „Mindent ment” jegyében dolgozik.
Borsos Gábor
A „tűtől félek, a vértől hányok” ez a Hobo idézet hűen tükrözte a fogorvostól való rettegésemet, egészen eddig a pillanatig. A fogorvosnő kedvessége elhessegette a félelmemet, az érzéstelenítő beadását, pedig meg sem éreztem. Ha ez ilyen is lehet, akkor szeretek fogorvoshoz járni. Köszönöm MDM, megváltozott a véleményem a fogorvoshoz járásról, pozitív irányba.

Következő oldal >>

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Írja meg véleményét - a MindentMent® fogorvosi rendelőről

MindentMent® fogorvosi rendelő

H - 1122 Budapest, Városmajor u. 5.
H - 1023 Budapest, Török u. 7.
H - 1027 Budapest, Margit krt. 2.
H - 1067 Budapest, Eötvös utca 48.
H - 1056 Budapest, Molnár utca 22-24.
H - 1054 Budapest, Báthory utca 23.

Telefonszámok:

+36 (1) 225-34-88,
+36 (70) 209-53-90

Fogorvosok:

Dr. Turi Gábor Dr. Daubner Barbara
Dr. Kispál Arlett Dr. Görgényi Melinda
Dr. Szabó Éva Dr. Szabó Levente
Dr. Barczi Katalin Dr. Dudás Renáta
Dr. Remenyik Kálmán Dr. Kluszka Laura
Dr. Vasas Péter Dr. Nyorba Péter
Dr. Jantyik Ádám Dr. Petkov Péter
Dr. Vadócz Rebeka Dr. Daubner Roland
Dr. Gosztonyi Julianna Dr. Fenyősi Ildikó
Dr. Lestyán János Dr. Duli Orsolya
Dr. Lukács Dénes Dr. Vágó Tímea
Dr. Faragó László Dr. Tatár Borbála
Dr. Németh Diána


Dentálhigiénikusok:

Kovács Ildikó          
Lajkó Judit
Szürös Orsolya             
Koller Adrienn
Schubauer Dóra Vidor Mónika 
Bak Bianka Mayer Zoltán
Tátrai-Juhász Edit