megoszt

NPS nemzetközi elégedettségi mérési mutató - Net Promoter Score

16.953 beküldött vélemény alapján

NPS mutató

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az NPS (Net Promoter Score – támogatottsági szint) nemzetközi mérési mutatója alapján 86 pontot értünk el, és ezzel bekerültünk a világ legkiválóbb rendelői közé.

Pácienseink elégedettsége a legjobb ajánlólevél számunkra.

Online bejelentkezés

Pozitív vélemények a MindentMent® fogorvosi rendelőről

 

Kollégánk és Dóra
Bak Dóra
Ez már nem az első látogatásom volt a MindentMent rendelőjében, ami nem véletlen :) Mindenki nagyon kedves, családias a hangulat, és az eddigi kezelésekkel nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Doktor úr és János
Rafael János
Nagyon meg vagyok elégedve a Doktor úrral. A kezelések pontosan, zökkenőmentesen zajlottak és minden felmerülő kérdésemre választ kaptam.
Kolléganőnk és Alíz
Gombos Alíz
Igénybe vettem a fogfehérítés és fogkőleszedés szolgáltatásukat. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, hihetetlen kedves és közvetlen Lajkó Judit dentálhigiénikus. Másnak is ajánlani fogom.
Kolléganőnk és Gergő
Havasi Gergő
Fogfehérítésen jártam Önöknél és maximálisan meg voltam elégedve mind a kezeléssel és mind a körültekintő alapos és jó szakértelmet sugalló ellátással.
Szegediné Bencsik Izabella - MindentMent rendelő
Szegediné Bencsik Izabella
Február 26-án kezdtük el az alsó és a felső fogsorom elkészítését (több komoly probléma is jelentkezett, amit a doktor úr azonnal és profi szinten megoldott) és a mai napon tele van a szám gyönyörű fogakkal és tudok végre rendesen étkezni!! Nagyon köszönöm Dr. Vincze Mátyás doktor úrnak, aki fiatalos lendületével, hihetetlen munkabírásával és nagyon nagy szaktudásával megoldotta a problémámat. Első alkalommal átlátta és azonnal javaslata is volt a legjobb megoldásra.
Doktornő és Eszter
Galóczy Eszter
A rendelőben szerintem mindenki nagyon kedves és mosolygós volt. A konzultáción a doktornő felsorolta az összes lehetőséget, alternatívát, sőt esztétikai tanácsadást is tartott. Felső fogíven teljes körhidat készített a doktornő, figyelembe véve az eredeti fogaimat, arc formámat. Nagyon köszönöm, sokkal magabiztosabb lettem, újra tudok önfeledten mosolyogni.
Jágerszki Csaba - MindentMent rendelő
Jágerszki Csaba
Nagyon elégedett vagyok Kluszka Laura doktornővel, kitűnő munkát végez :) Fájdalommentesen, jó hangulatban telnek a kezelések, a doktornő mindig kedvesen, jókedvűen fogad. Az emlékeztető sms-t jó ötletnek találom.
Doktornő és Renáta
Szabó Renáta
Már az első konzultáció alkalmával szimpatikus volt a doktornő. A későbbi kezelések során mindig bizalommal fordulhattam hozzá, ami elengedhetetlen egy ilyen hosszú kezelés során.
Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Gyulai Géza
Schubauer Dóránál voltam fogfehérítésen. Előtte felhívta a figyelmemet, hogy elég sok a fogkövem, így azt el kellett távolítani. A kezelések és a találkozások alatt rendkívül kedves és figyelmes volt. Minden kérdésre maradéktalanul válaszolt. csak pozitívumokat tudok elmondani mind a doktornő, mind a rendelő tekintetében.
Dr. Petkov Péter - MindentMent rendelő
Rétyi Emőke
Teljesmértékben meg vagyok elégedve, implantátum céljából kerestem fel, Dr. Petkov Péter volt aki végezte és teljesen fájdalommentesen, semmi féle mellékhatás, csak pozitív és pozitív véleményt tudok mondani. Tízből tizenegy pontot adhatnék vagy annál is többet.
Doktornő és Terézia
Horváth Terézia
Nagyon precíz, kedves és segítőkész a doktornő. Odafigyel, pontosan dolgozik :) Odafigyel rám, a legjobb kezekben vagyok.
Schubauer Dóra - MindentMent rendelő
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Dr. Barczi Katalin - MindentMent rendelő
Dr. Kisné dr. Teleki Edit
Nagyon elégedett vagyok dr. Barczi Katalin fogszakorvossal. Nem csak figyelmes, hanem nagyon kedves is, fájdalommentesen végzi a munkáját. Nekem a felső híd pótlását végezte, ami nagyon szép és természetes hatást keltő. A kezeléseket is igyekezett úgy tenni, hogy minél rövidebb ideig legyek az ideiglenes fogpótlással.Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a kellemes légkörű fogászatot és főleg dr. Barczi Katalint.
Kolléganőnk és László
Mindák László
Szűrös Orsolya fogkőeltávolítást végzett el nekem, amivel nagyon elégedett vagyok. Gyors, precíz és fájdalommentes kezelés volt. Csak ajánlani tudom.
Kolléganőnk és Brigitta
Kiss Brigitta
Lajkó Judit dentálhigiénikusnál voltam már harmadik alkalommal fogkőeltávolításon és mindig nagyon kedves volt, a kezelés pedig fájdalommentes.
Dr. Lukács Dénes - MindentMent rendelő
Németh Tibor
Dr. Lukács Dénes doktor úrnál a második implantátumom készült. Nagyon kedves szakember, minden jól sikerült már első alkalommal is.
Lajkó Judit - MindentMent rendelő
Pánczél Éva
Lajkó Judit dentálhigénikus csinálta nekem a fogkőleszedést és a fogfehérítést. A kezelések fájdalommentesek voltak, a szék kényelmes volt, a fehérítés által nagyon szépen kifehéredtek a fogaim. Nagyon elégedett vagyok.
Dr. Turi Gábor - MindentMent rendelő
Molnári Mariann
Nagyon meg vagyok elégedve Turi Gábor úrral, mivel professzionális szakmai felkészültsége biztonságot nyújt a kezelések során. Alsó-felső fogszabályozót tett fel nekem.
Lajkó Judit - MindentMent rendelő
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommentes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Dr. Lestyán János - MindentMent rendelő
Gosztonyi Jánosné
Dr. Lestyán János kedves, megbízható, kiváló szakorvos, aki vissza tudja adni a páciens önbizalmást. A kezelés jó hangulatú rendelőjében és kedves asszisztenciájával jó emlék.
Dr. Szabó Levente - MindentMent rendelő
Dr. Tóth-Kovács János
Már a fogadtatás csökkenti a fájdalmat, a kedves szó megnyugtat és szép emlékek maradnak. Nagy megelégedéssel vagyok Dr. Szabó Levente barátomról és munkájáról. Az asszisztencia kiváló, nyugtató.
Kovács Ildikó - MindentMent rendelő
Fejes Norbert
Pozitív tapasztalat volt Kovács Ildikónál páciensnek lenni, az előző tapasztalataim alapján mindenképp csak ajánlani tudom. Fogkőeltávolítást végzett, és szájápolási tanácsokkal látott el. Bátran ajánlom mindenkinek.
Doktornő és Krisztina
Ujvári Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.
Dr. Vágó Tímea - MindentMent rendelő
Dr. Faradzs-zude Magdolna
Dr. Vágó Tímeával történt találkozásom nagyon pozitív volt. Megértő, empatikus ember, tiszta szívből ajánlanám más pácienseknek is.
Dr. Dudás Renáta - MindentMent rendelő
Klein Andrea
Nagyon elégedett vagyok Dr. Dudás Renáta munkájával. Köszönöm a ráfordított időt és a kitűnő munkát. A párom is ide jár. Ő is nagyon elégedett, az ő ajánlására jelentkeztem én is kezelésre.
Dr. Daubner Barbara - MindentMent rendelő
Nagyné Ráski Orsolya
Daubner Barbara doktornő megfelelő szakértelemmel és végtelen nagy türelemmel dolgozik azon, hogy a mosolyom végül tökéletes legyen. Belső fogszabályozóm segítségével a mindennapokban észrevétlenül alakul a magabiztosságom :)
Doktor úr és Fanni
Keresztes Fanni
Nagyon elégedett vagyok Turi Gábor doktor úrral. Régóta járok hozzá fogszabályozásra és nem is tervezek váltani! :)
Doktornő és Nándor
Zánoni Nándor
Eddigiekben nagyon elégedett vagyok, nagyok gyorsan haladunk az úton, ami számomra nagy öröm.
Dr. Gosztonyi Julianna - MindentMent rendelő
Bolvári Éva
Gosztonyi Juliannához járok fogszabályozásra, nagyon elégedett vagyok. Nagyon családias a légkör, ugyanis az 1 éves kisfiammal járunk rendszeresen kontrollra és mindenki nagyon szívesen figyel rá.
Jára Zoltán
A fogfehérítés nagyon jó lett. Kb. 40 percig tartott és tényleg sokkal fehérebb, szebb lett tőle. Én is vidámabb lettem, fülig ért a szám amikor kijöttem.
Zoli
Maklári Fanni
Dr. Barczi Kata körültekintően végzett állapotfelmérést és tömést végzett. Fájdalommentes volt és mindennel meg voltam elégedve.
Thaller Péter
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Horváth Magdaléna
Minden alkalommal az időpontokra pontosan a rendelőben voltam. A doktor úr egy aranyos, precíz, jó humorú ember, aki mellett a félelmem is feloldódott. A nővér (asszisztens) kedvességével is csak a hangulatomon javított. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép foghidat kaptam. Köszönöm.
Bodányi Cecilia Éva
Nagyon profi csapattal dolgoznak. Az emlékeztető sms-től a székbeülésig csupa figyelmesség mindannyiuk. A fogorvosok nemcsak jó orvosok, hanem nagyon kedves emberek is. Örömmel megyek Önökhöz, és örülnék, ha lenne gyermekfogászati részlegük is (Városmajor u.i rendelő), akkor a gyermekeim ugyanide járhatnának.
Lénárt Anikó
Szeretnék köszönetet mondani és elégedettségemnek ezúton is hangot adni. Többször is voltam már Önöknél és Holoda Nóra doktornőnél, aki minden alkalommal türelmesen és kedvesen meghallgatott és nagy szakmai hozzáértéssel kezelte a problémámat. Nagyon jól és biztonságban éreztem magam a kezelések alatt. Az asszisztensek és a recepciós hölgyek szintén nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Ajánlom őket mindenkinek, mert tényleg arra törekszenek, hogy a páciensnek a legjobb legyen, a legjobbat nyújtsák elérhető áron.
Szenger Katalin
Implantáción voltam a rendelőben, a doktornő mindent elmondott, megnyugtató volt. Később 4 implantátumot csináltak, amivel, most már tudok rendesen enni, ezt nagyon köszönöm. Eleinte féltem az egésztől mert azt hittem, hogy ez egy bonyolult műtét, de nem volt rosszabb mint egy átlagos dolog. Most már örülök, hogy belevágtam. Minden jót Önöknek.
Kürtösi Anita
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy vissza adták a mosolyom! Több, mint egy évig jártam önökhöz, minden alkalommal teljeskörű felvilágosítást és nyugodt, profi környezetet találtam. Külön köszönet dr. Holoda Nórának és asszisztensének!
Borsos Gábor
A „tűtől félek, a vértől hányok” ez a Hobo idézet hűen tükrözte a fogorvostól való rettegésemet, egészen eddig a pillanatig. A fogorvosnő kedvessége elhessegette a félelmemet, az érzéstelenítő beadását, pedig meg sem éreztem. Ha ez ilyen is lehet, akkor szeretek fogorvoshoz járni. Köszönöm MDM, megváltozott a véleményem a fogorvoshoz járásról, pozitív irányba.
Marton Melinda
Kedves MindentMent csapat! Elsősorban bölcsességfogak eltávolítása miatt kerestem fel a MindentMent fogorvosi rendelőt. Az volt a kérésem, hogy ajánljanak egy olyan szájsebészt, aki kellő empátiával is rendelkezik a páciensei iránt, így kerültem Dr. Vasas Péter szakorvos úrhoz. A doktor úr segítségével és támogatásával sikerült leküzdenem a félelmem. Teljes mértékben megnyugtatott a szakértelmével, kedves, megértő és türelmes hozzáállásával, így nagyon gyorsan kialakult bennem a bizalom. A műtét során végig tájékoztatott arról, hogy éppen mi fog történni, volt lehetőségem pihenni is közben, és rövid szüneteket tartani. Az aszisztensével együtt nagyon jó munkát végeztek, jól együttműködtek, így mindkét alkalommal sikeresen lezajlott a műtét. Végül őszintén meglepett, de egyúttal nagyon jól esett, hogy a műtét utáni napon mindkét alkalommal felhívtak a rendelőből, hogy az állapotomról érdeklődik a doktor úr, hogyan érzem magam. Ilyent eddig még nem tapasztaltam. Nagyon emberséges a bánásmód ebben a fogorvosi rendelőben! Hálás köszönettel, Marton Melinda
Rózsa Viktor
Teljesen ismeretlenül kerültem Dr. Cakmakli Cinar úrhoz. Az egyik fogamból, egy jókora darab letört, és az kellett visszaépíteni. Nagyon kedves, nyugodt, jóindulatú, alapos szaktudású embernek ismertem meg, aki már a kezdetekkor arra törekedett, hogy a fogamat megmentse. Felvázolta a lehetőségeket, majd tényleg fájdalommentesen, alapos munkát végzett. A fogam azóta is jó, és olyan mint az eredeti, semmit sem lehet rajta észrevenni. Köszönöm! R.Viktor
Joó Lászlóné
Dr. Cakmakli Cinar úrhoz kerültem az Eötvös utcai rendelőbe, nagy izgalommal, lévén, hogy sem a helyet, sem az orvost nem ismertem. Örömmel tapasztaltam, úgy a szakmai hozzáértést, mint az emberi hozzáállást, az orvos és asszisztense részéről. Köszönöm a munkájukat, bár még továbbra is járok hozzájuk, de már teljes bizalommal. Üdvözlettel Joó Lászlóné
Lettner Rita
Én ebben a pillanatban jöttem ki a doktornő kezei közül. Nagyon kedves, nagyon alapos, mindent alaposan elmagyaráz. Nekem nagyon pozitív volt minden :-) köszönöm neki!
Dr. Zolnay Péter
Ma kora délután kerestem fel a Városmajor utcai rendelőt. Mayer Zoltán várt, kedvesen, előzékenyen fogadott a pontos időben. Rendkívüli alapossággal és teljes fájdalom mentességgel végezte el a fogkőeltávolítást, szakszerű ellátást kaptam. Köszönöm! Mindig őt fogom választani! Zolnay Péter dr. reumatológus főorvos
Dr. Erdősi Istvánné
Elégedett voltam a vizsgálattal, a megadott időpontban pontosan történt.
Petrikné Valentin Erika
Ismeretlenül kerestem fel a Török utcai rendelőt, szájsebészeti probléma miatt. Dr. Lestyán Jánoshoz kerültem. A doktor úr részletesen tájékoztatott az elvégzendő műtét részleteiről. A műtét panasz- és fájdalommentesen zajlott le. Ő és asszisztense számomra megnyugtató módon végezték a munkájukat. Az inplantátumom beültetéséhez már félelem nélkül mentem a rendelőbe. A további kezeléseket a doktornő vette át, ő és asszisztense nagyon jó légkörben, gyors és precíz munkát végeztek. A kezelések alatt a rendelőben nagyon jó légkör fogadott, a koordinációs munkatársak Réka és Brigi segítőkészek, udvariasak voltak. Nagyon jó benyomásokkal távoztam a rendelőből, probléma esetén szívesen keresem fel legközelebb is Önöket.
Beáta
Kedves Réka!
Nagyon, nagyon köszönöm, hogy írtál! Nagyon elégedett voltam a rendelőtökkel! Nagyon sok ismerősömnek javasoltalak benneteket és mondták, hogy el is mennek hozzatok. Kértem, hogy szóljanak és mondják, hogy én küldtem őket. Nem tudom így történt -e. Remélem később is lesz meg ez az ajánlásotok. Tudod én kettős állampolgár vagyok, épp most itthon vagyok Torontóban. Sajnos mivel a bokámmal megműtöttek nem tudom pontosan mikor megyek vissza, de úgy tervezem, hogy remélhetőleg június végén. Ha meg akkor is érvényes az ajánlatotok, akkor szeretnék kipróbálni pár dolgot ebből, sőt valószínű anyukamat is el fogom vinni és kifizetem a kezelését. Természetesen ellenőrzésre és fogtisztításra is megyek hozzátok. Meg egyszer nagyon köszönöm, hogy szólsz mindenféle új dologgal kapcsolatban. Sok sikert a Mindentment cégeteknek, nagyon profi és meg talán jobb színvonalú is ami itt van. Sajnos elfelejtettem a két orvosomnak a nevét, aki kezelt, hogy üdvözöljem őket és hogy üzenjem nekik, hogy minden szuper. Arról nem is beszélve, hogy az a fiatal asszisztens lány, aki a fogtisztítást csinálta egyszerűen fantasztikus volt, szakmailag és emberileg is. Csak abszolút jó tapasztalatom volt nálatok. Filmes vagyok, így tág az ismeretségi köröm és biztosak lehettek, hogy úton útfélen ajánlottalak benneteket! A profi munkáért és hozzáállásért, no és persze az áraitok is nagyon jók, és tetszik, hogy sokszor van valami deal nálatok.
Szép hetet neked!
Üdvözlettel,
Beata
Gyökösi Balázs
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a MindentMent fogorvosi rendelőre. Először kételyeim voltak a fogászattal kapcsolatban, mint általában a többségnek, de erre a MindentMent csapata hamar, már a konzultáció alkalmával rácáfolt. Nálam volt töméscsere, fogkő eltávolítás, fogfehérítés is, minden folyamat tökéletes precizitással zajlott. Az árak az átlaghoz képest kedvezőek de ez nem ment a minőség rovására. Minden lépésről előre tájékoztattak, hogy mikor mi fog történni. Én csak is ajánlani tudom/fogom a MindentMent fogorvosi rendelőt!
Dr. Kegye Szilárd
Tisztelt MindentMent Rendelőintézet! Levelemmel csupán szeretnék írásban is köszönetet mondani választott fogorvosomnak, és asszisztensének, Fenyvesi Dorottyának a nagyon szép, eredményes és nem utolsó sorban fájdalommentes munkájukért. A Doktornő az utóbbi hónapokban több, kombinált kezelést hajtott végre rajtam. A fogaim sajnos nagyon rossz állapotban voltak, az elmúlt években több fogorvost is kipróbáltam, három szájsebészeti műtéten is átestem, úgyhogy van összehasonlítási alapom, ami a fogorvoslást illeti. A Doktornő szaktudása volt eddig a legalaposabb, eljárása a legkíméletesebb. A munkájával maximálisan elégedett vagyok, én is és a családom is. Így jó szívvel tudom ajánlani ismerőseimnek, hogy válasszák Őt, ha igazán jó fogászati kezelést szeretnének. Kiemelném, hogy a Doktornő rendelőjében, az átlagos fogászati rendelőktől eltérően mindig jó és kellemes hangulat fogadott, a két hölgy nem csak bájos, hanem nagyon aranyos is volt. Minden jót és további eredményes munkát kívánok! Csak így tovább! Köszönettel: Dr. Kegye Szilárd
Schmauderné Zsuzsa
Az Eötvös utcai rendelőben foglaltam időpontot. Ez volt életem egyik legjobb döntése. Megismertem Cinar Cakmakli doktor urat és bájos asszisztensét, valamint Mayer Zoltánt. Köszönöm Önöknek a kedvességüket és szaktudásukat. Pontosság, kellemes környezet, hihetetlen odafigyelés. emberség. Kívánok a csapatnak jó egészséget, a szakmájukban elismeréseket / mert megérdemlik/. Minden embertársamnak csak ajánlani tudom a fogorvosi rendelőt! Maradjanak mindig ilyenek!! Köszönöm!!
Ács János
Sokat válogattam mielőtt Önöket választottam, de nem bántam meg. Nagyon kedvesek és szolgálatkészek a munkatársak bárkivel is hozott össze a sors. Nagyon nehezen indultam el a fogászat rögös útján. Remélem a kezelésem végéig így is marad és megváltozik a véleményem és a félelmem. a fogászatról. Köszönet érte minden munkatársuknak. Ács János
Giedl Zoltánné
A kezeléssel, az időponttal, minimális ideig kellett várnom, az előre megbeszélt fogászati teendőkkel, a Dr úr hozzáértésével, nyugalmat árasztó kedvességével, az árakkal, a rendelő tisztaságával megvoltam elégedve. Sőt, meglepetést okozott, hogy a kezelés után másnap érdeklődtek a hogy létem felöl. Nagyon kellemesen érintett. Üdvözlettel: Giedl Zoltánné
Pammer Nóra 
Alapos és gyors munkát végzett a Doktornő, elégedett voltam. Várakozási idő nem volt. Legközelebb is Önöket választom.
Kovács Kata
Dentálhigiéniai kezelésen jártam Önöknél Kovács Ildikónál és bár nem szoktam véleményt írni fogászati kezelések után, de a doktornő segítőkészsége és mérhetetlen kedvessége mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A fogkő-eltávolítás közben még arra is volt gondja, hogy részletes fogtisztítási tudnivalókkal lásson el, illetve, hogy megmutassa a helyes fogmosási technikákat. Nagyon köszönöm odafigyelésüket, melyben ottlétem alatt végig részem lehetett. Biztosan ajánlani fogom másoknak is Önöket.
Puskás Rita
T. MindentMent Csapat! Szeretném megköszönni a Török u-i rendelő munkatársainak, a kimagasló szakmai színvonalú munkáját és azt a sok apró pluszt, ami nem feltétlenül lenne feladata az orvosnak, asszisztensnek, mégis számtalanszor részesültem benne és nagyon jól esett. A kedvességen, együttérzésen túl minden alkalommal úgy éreztem, hogy biztos, jó kezekben vagyok, a kezdeti félsz pillanatok alatt elmúlt, ami a doktornő promt és precíz munkájának köszönhető. Elkezdtük a közös munkát, májusban folytatása következik és nagyon remélem, hogy a jövőben is számíthatok kiváló munkájára. Kiváló szakember, a MindenMent igazán büszke lehet arra, hogy csapatukat erősíti! Amennyiben megkérdeznek, családomnak, barátaimnak és ismerőseimnek is nyugodt szívvel és meggyőződéssel ajánlom a rendelőt! Köszönöm!
Juhász István
Az első pillanattól bizalomkeltő. Kapcsolattartástól az orvos szakmai, és asszisztensi munkáig biztonságot, igazi színvonalat nyújt. Éppúgy emberségben: tárgyilagos, kedves, figyelmes, és felelősségteljes. Feltétlenül ajánlni fogom, és így a kezelésben "félúton" is köszönöm doktor úrnak, asszisztens hölgynek, a koordinátor hölgynek /befelé menet fordított sorrendben is:)/ -mindannyiuknak. Bízvást a fogtechnikának is. J.I.
Szabó Mariann
Teljes mértékben elégedett vagyok a személyzet ügyfélközpontú magatartásával és az orvosok szakértelmével. A kezelések árai korrektek. Ajánlom mindazoknak a rendelőt, akik igényes, rendezett környezetben minőségi ellátást kívánnak igénybe venni.
Abai Katalin
Önök igazán páciens-központúak és soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvvel és bizalommal fogok valaha is fogorvosokhoz fordulni! Elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaim, s ehhez kerestem megbízható és ügyes szakembereket. Örömmel jelentem, hogy megtaláltam őket.
Bátyai László
Nagyon gyors és precíz munkát végeztek. Mindennel meg vagyok elégedve, várakozáson felül sikerült a pótlás.
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket.
Szántai Kristina
Jó ideje Dr. Gosztonyi Juliannához járok. Juli a legédesebb teremtés, hihetetlenül lelkiismeretes és a keze fantasztikus! Igazi fogszobrászművésznő:) Szeretek hozzá járni, olyan, mintha egy kedves ismerőshöz mennék, nem pedig fogorvoshoz. És Ritával az asszisztensével remek párost alkotnak.
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Sturcz Sándor
Kitűnő valamennyi kategóriában. Dr Szabó Éva, Bianka asszisztense, és a recepciós lányok nyugodt otthonias légkört varázsolnak a váróban is.
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.
Ternyei Anna
Én a Dr Turi Gáborhoz járok és csak jókat tudok mondani róla. Nagyon kedves, előzékeny és profi abban amit csinál. Ha jól tudom Ő csinálta a Fehér Zoltán X-Faktoros srác fogszabályzását is. Ajánlom mindenkinek.
Pál  Hilda
Sziasztok! Dr. Lestyán Jánosnál - szájsebész specialistánál - voltam fogimplantáció beültetésen. Iszonyúan féltem. Mindenki nyugtatott, de tudjátok ez nem változtat a félelmeken. Az injekciót úgy megkaptam, hogy észre sem vettem. Nem is éreztem semmit. A beültetés kb. fél óráig zajlott, kopogott, csavarozott, de nem éreztem semmit természetesen csak kisebb nyomásokat... A végén varrás következett, amit szintén nem éreztem... Szinte fel sem dagadt az arcom és fájdalomcsillapító sem kellett, mondhatom azt utána sem éreztem egyáltalán fájdalmat!!! Pedig felkészültem mindenre, hogy fájni fog, stb... Nagyon kedves volt, mindig mondta mi történik, mit csinál, mi a következő lépés - A varratszedés egy hét múlva következett, szintén nem éreztem semmi fájdalmat. Csodásan begyógyult a seb. Várom a következő lépést, amikor lesz korona is az implantáción - Sok fogorvosnál megfordultam de ilyen ellátásban sosem volt részem!!!!!! GRATULÁLOK ezeknek az orvosoknak! A foghúzás sokkal kellemetlenebb. Mindenkinek azt javaslom, ne féljen elindulni. Mert megéri! A szép fogakért.
Dudás Istvánné Erzsébet
Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményemre! Mivel én elég speciális eset vagyok a siketségem miatt, így először azt méltányolnám, hogy voltak szívesek ezt figyelembe venni. Vagyis az időpont egyeztetéshez e-mailt használhattam. Ezt külön köszönöm. Továbbá a pontos fogadást, az alapos kezelést. Külön méltányoltam, hogy nem akartak, több kezelésre rábeszélni, nem mintha nem lenne rá szükség, de meghagyták számomra a továbblépés lehetőségét! Köszönöm! :) Minden jót kívánok! a MindentMent valamennyi munkatársának. Tisztelettel Dudásné Erzsébet
Aldona András
Tisztelt MindentMent rendelő! A kiszolgálással maximálisan meg voltam elégedve. A megbeszélt időpontra mentünk fogkőleszedésre a családommal (feleségem és a lányom). A megérkezést követően fél perc várakozási idő elteltével megkezdődött a fogkő leszedése, majd a fogak polírozása. Én mentem be utoljára, a szépítés befejezésével kifizettem a megbeszélt akciós összeget. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek bátran merem ajánlani! Ui.: azóta a lányom keresztszülei is voltak a rendelőben, akik a legjobb barátaim. A.
Mihalidesz Péter
MindentMent fogorvosi rendelő számára egy dolog létezik és ez a beteg. A bejelentkezéstől az utolsó kontrollig. Az orvosok és asszisztensek kifogástalan, emberközpontú munkát végeznek. Szemmel láthatólag minden megerőltetés nélkül! Az állapotfelmérést követően pontos árakat kaptam, ami nem változott menet közben. Dentálhigiénikus Andrea gyors és kiváló munkáját is csak ajánlani tudom. Amit meg is tettem. Az injekció helye sem fáj! Köszönöm!
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália
Ágoston Ferenc
Dr Szabó Leventéhez kerültem. 25 év után tartottam a kezeléstől, de az általa megengedettnek tartott partnersége, kommunikációja és munkája átsegített ezen. Köszönöm ezúton is. Ágoston Ferenc
Fehérvári Andrea
2010-es első látogatásom óta másik rendelőt nem kerestem fel. Mind a szolgáltatás minőségével, mind az árakkal teljes mértékben elégedett vagyok!
Dr. Szilágyi Anikó
Egy fogtömésen voltam és nagyon hozzáértően, rutinosan megcsinálták. A doktor úr és asszisztense is kedvesek, figyelmesek voltak, az ellátással maximálisan meg voltam elégedve. Ha szükségem lesz fogorvosra, ismét Őt keresem fel.
Gillemot Ferenc
Jó volt itt lenni! Nem hittem, hogy valaha ezt mondom egy fogorvosi kezelés kapcsán, de most megteszem. Amit kaptam nem csak egy fogtömés volt, kaptam kedvességet, megértést és profizmust. Ez sokkal több volt, mint amit vártam. Köszönöm, csak így tovább!
Skuta Péter
A legjobb fogorvosi rendelő, ahol valaha is voltam. Teljeskörű ellátást kaptam. A doktornő nagyszerű fogorvos. Köszönöm, hogy a paciense lehettem, lehetek még most is. Mindig körültekintően megvizsgált, professzionálisan ellátta a fogaimat. Még egyszer köszönöm.
Szarvas Éva
Ismeretlenül tértem be a Városmajor utcai fogászatra, miután a régi fogorvosom nyugdíjba ment. Ildikó doktornő gondos kezei közé kerültem, akiről csak a legjobbakat tudom mondani. Kezelés alatt folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mit csinál, így nyugodtan vártam a kezelés végét. Biztos vagyok benne, hogy a többi orvos is a „Mindent ment” jegyében dolgozik.
Rimóczy Barna
A rendelő: csillagos ötös, Pontosság:Csillagos ötös, Szakmaiság: csillagos ötös, Odafigyelés,fogkezelési tanácsok: csillagos ötös, Oly mértékben meg voltam elégedve, hogy elkértem Andrea névjegyét, illetve a Budapesti virtuózok maratoni hangversenyére néhány tiszteletjegyet is odaadtam a recepciós hölgynek, aki szintén emberkapcsolatokra van teremtve. Köszönöm szépen és csak gratulálni tudok az MDM-nek!

Következő oldal >>

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Írja meg véleményét - a MindentMent® fogorvosi rendelőről

MindentMent® fogorvosi rendelő

H - 1054 Budapest, Báthory utca 24.
H - 1122 Budapest, Városmajor u. 5.
H - 1054 Budapest, Báthory utca 23.
H - 1027 Budapest, Margit krt. 2.
H - 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.
H - 1068 Budapest, Szondi utca 94.
H - 1149 Budapest, Pillangó utca 12.akadálymentesített rendelő ikon
H - 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.akadálymentesített rendelő ikon

Telefonszámok:

+36 (1) 225-34-88,
+36 (70) 209-53-90