Fogkő eltávolítás videó - Nézze meg!

Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána

Hogyan lesznek szépek és egészségesek a fogai?

Eltűnnek az elszíneződések, fogkőlerakódások, a fogai pedig ismét szépek, fehérebbek, egészségesebbek lesznek, és a lehelete is kellemesebb lesz - meglátja!


Az ultrahangos kezelés egyszerű, teljesen fájdalommentes, az eredmény pedig fantasztikus.
Félévente legalább egyszer, távolíttassa el a fogkövét!

A fogkő eltávolítás árunk ezeket mind tartalmazza!

Az árban nálunk benne van!
  1. Állapotfelmérés

  2. Konzultáció

  3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
    eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

  4. Fogak polírozása

  5. Fogközök tisztítása

  6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

  7. Ingyenes kontroll

 

Bejelentkezem, mert még az Akciós áron szeretném megkapni >>

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

Teljes fogkozmetikai kezelés, ultrahangos fogkő eltávolítás,
polírozás, 40% kedvezménnyel!

A kezelés akciós ára most, 16.000 Ft helyett, 9.500 Ft!
Páros kedvezménnyel 2 fő részére, már csak 7.500 Ft / fő!
Hozza el barátait, párját is és szerezze meg az Extra kedvezményt!
(A páros kedvezmény előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe és kizárólag egy közös kezelési időpontra történő bejelentkezésre vonatkozik.)

Meddig érvényes az ajánlat?
CSAK a Március 15-ig bejelentkezőknek!
15 Marc 2015 23:59:59 GMT

Online bejelentkezés

Fogkő eltávolítás
Egészséges szép fogak hosszú távon, fogkő eltávolítási specialista segítségével

A fogkő eltávolítás nem csak esztétikai kérdés?

A fogágy kezelés alapvető eleme a lepedék és a fogkő eltávolítása. A fog- és gyökérfelszínen lerakódott  ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladás és fogágybetegség kialakulásához vezetnek.

Néha vérzik  a foga fogmosáskor?

Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Bár eleinte nem tűnik komoly problémának, mégis akár a fogak korai elvesztéséhez is vezethet. Előzze meg a nagyobb bajt, és a fogkő eltávolítás mellett, a fogágybetegséget is kezeltesse időben.

Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának.

A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

Fogkő eltávolítás
Csillogóan sima egészséges felület

Fájdalommentes ultrahangos fogkő eltávolítás?

Csillogóan sima egészséges felület

Az íny feletti és alatti fogkő eltávolításához, azaz a depuráláshoz, korszerű ultrahangos eszközt használunk, mellyel a fogkő maradéktalanul, és teljesen fájdalommentesen eltávolítható.

A felszínhez közel eső rétegben baktériumok telepednek meg, felszínhez való kötődésük azonban relatíve gyenge, így egyperces polírozással és öblítéssel eltávolíthatók.

Ahhoz viszont, hogy a baktériumok újbóli szaporodását is megelőzzük, tökéletesen sima felszínt kell kialakítanunk.

Egy tökéletesen simára tisztított és csillogó csempe felületére lassabban rakódnak le a szennyeződések, mint egy érdes, matt csempefelszínre.

A fogkővel borított zománc- és gyökérfelszín, a lerakódásoktól érdes matt csempéhez hasonlítható, melyet az otthoni száj higiénés eszközökkel nem lehet kellőképpen simára tisztítani.

Specialistánk, a professzionális, fogorvosi rendelőben történő fogágykezelés alkalmával a szabad szemmel is simának látszó, érdességtől mentes, csillogó felszínt készít.

Az így kialakult állapotot, megfelelő és rendszeres fogmosási technikával hosszú távon fenn tudja tartani és megelőzheti a fogkőképződést.

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.
MindentMent Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent rendelőt

Vélemények a MindentMent rendelőről

Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket
Thaller Péter
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Aldona András
Tisztelt MindentMent rendelő! A kiszolgálással maximálisan meg voltam elégedve. A megbeszélt időpontra mentünk fogkőleszedésre a családommal (feleségem és a lányom). A megérkezést követően fél perc várakozási idő elteltével megkezdődött a fogkő leszedése, majd a fogak polírozása. Én mentem be utoljára, a szépítés befejezésével kifizettem a megbeszélt akciós összeget. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Bárkinek bátran merem ajánlani! Ui.: azóta a lányom keresztszülei is voltak a rendelőben, akik a legjobb barátaim. A.
Exner Gáborné
Elégedett vagyok, minden rendben volt, Örülök, hogy végre találtam egy budapesti fogászatot ahol odafigyelnek a betegekre és árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Igaz kicsit várnom kellett, de ezen kívül minden tetszett.
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon Moraret Andreánál. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália
Pelles Petra
Kedves MindentMent Rendelő! Soha nem hittem, hogy egy fogorvosi székben eltöltött fél óra akár kellemes élmény is lehet. :) Az Önök Városmajor utcai rendelőjében azonban a barátságos, otthonos hangulat, a kedves fogadtatás és a minőségi, szakszerű ellátás maximálisan feledtette velem az addigi félelmeket. Sümegi Éva dentálhigiénikus tökéletes precizitással és a reklámhoz híven valóban fájdalommentesen távolította el a fogkövet. Emellett számos hasznos szájápolási tanáccsal ellátott, melyekért szintén nagyon hálás vagyok... Üdvözlettel: Pelles Petra
Mihályi Zoltán
Tisztelt MindentMent rendelő! Én maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, első osztályú minden és mindenki. Ebben az évben még egyszer biztos, hogy megyek fogkő leszedésre. Pár napon belül kérek időpontot. Köszönettel: Mihályi Zoltán